Ουρολαγνεία με Αφέντρα

ουρολαγνεία

Σήμερα θα μιλήσουμε για άλλη ερωτική ιστορία που μας διηγήθηκε η Αφέντρα Νικολέτα 23 ετών από τη Μολδαβία

Είναι μία κοπέλα που αγαπάει τη δουλειά της και ιδιαίτερα τα περίεργα φετίχ.
Θα σας πω για έναν ιδιαίτερο πελάτη, τον Μάριο, είναι υποτακτικός και αρκετά καλός πελάτης μου. Ένα από τα φετίχ του είναι η ουρολαγνεία ή αλλιώς “χρυσή βροχή”!!!
Του Μάριου του αρέσει ο εξευτελισμός αρκετά. Όπως έχει αναφέρει ο ίδιος, δεν μπορούσε πότε να ανοιχτεί σε μία γυναίκα που έχει γνωρίσει κάπου έξω. Γι’ αυτό, ήταν πιο εύκολο όταν συναντιόταν με call girl. Μπορούσε να ζητήσει αυτό που ήθελε χωρίς να νιώθει καμία ντροπή και φυσικά χωρίς να δώσει εξηγήσεις. 

Στο session

Όποτε πήγαινα να τον συναντήσω γνώριζα ότι θα ήταν εκεί να με περιμένει πάντα γονατιστός. Άφηνε πάντα την πόρτα μισάνοιχτη και όταν έφτανα την έλεγα εγώ. Ήταν γονατιστός σκυμμένος και απλά περίμενε να σταθώ κοντά του. Περίμενε πως και πως να προχωρήσουμε στην ουρολαγνεία….
Του άρεσε να μου φιλάει τα πόδια και σήκωνε το κεφάλι του μόνο όταν το ‘λεγα εγώ.
Του ζήταγα να με κοιτάει, γιατί του άρεσε να με κοιτάει όταν τον πατάω.
Γνώριζα πολύ καλά πως αυτό ήταν κάτι που τον ερέθιζε τέρμα. Αρκετά από τα ραντεβού μας ήταν με το στραπόν μου να τον πονάω και άλλα στο μπάνιο.
Εκείνη την ημέρα το ραντεβού μας ήταν αρκετά ιδιαίτερο. Φορούσα τις γόβες μου, του άνοιξα τα πόδια και του πάτησα ελαφριά το καυλωμένο πέος του. Εκείνος, αμέσως με παρακάλεσε να πάμε μέσα στο μπάνιο να παίξουμε.

Η ώρα της… “βροχής”!!!

Έβαλα περισσότερη δύναμη στο πέος του με τη γόβα μου, του έδωσε ένα χαστούκι κι’ εκείνος αναστέναξε. Τον έπιασα από τα μαλλιά και είπα να με ακολουθήσει προς το μπάνιο αλλά στα τέσσερα. Μου άρεσε να τον έχω έτσι σαν σκυλάκι.
Όταν φτάσαμε στο μπάνιο, τον ανάγκασα να μου φιλήσει τα πόδια και του είπα να μπει στην μπανιέρα σαν καλό αγοράκι.
Εκείνος, γεμάτος χαρά μου έβγαλε τα παπούτσια και τα μύρισε!!!
Έβλεπα την ηδονή στο πρόσωπό του!!!
Άρχισε να μου γλύφει τα πόδια, κατέληξε στις πατούσες και εγώ τον σταμάτησα. Του φώναξα ότι εγώ δεν είμαι Escort που θα πηγαίνει όπου θέλει χωρίς διαταγή για κάθε βήμα.
Του έδειξα την μπανιέρα χωρίς να πω άλλη λέξη και αμέσως υπάκουσε.
Η μπανιέρα ήταν αρκετά ευρύχωρη, οπότε μας χωρούσε και τους δύο. Μπήκα μέσα και εκείνος περίμενε την επόμενη εντολή μου.
Γδύθηκα και έβγαλα τα εσώρουχά μου. Άνοιξα το νερό, τον κοίταξα του είπα να με πείσει για το πόσο πολύ το θέλει. Γιατί μόνο έτσι θα το έχει…
Γνώριζα πως το χαίρεται να τον μειώνω και ειλικρινά μου άρεσε πολύ αυτό!!!

Εκείνος με κοίταξε και με παρακάλεσε να κατουρήσω πάνω του. Το ζήταγε με πάθος… ήξερα πώς τον τρέλαινε να βρίσκεται από κάτω μου για ουρολαγνεία!
Καυλώνει στην ιδέα της
ζεστασιάς των υγρών μου…
Του άρεσε να με ικετεύει, το έβλεπα στο βλέμμα του το ένιωθα…

 

Golden shower

Μπήκε στην μπανιέρα και αμέσως γονάτισα πάνω του. Άρχισα να τρίβω το κορμί μου αισθησιακά, ρωτώντας τον πόσο πολύ το θέλει. Γούσταρα να με παρακαλάει! Ακόμα δεν είχε φτάσει στο σημείο που θέλω για να ξεκινήσει η ουρολαγνεία!
Εκείνος αναστέναζε όλο και πιο βαριά και δεν σταματούσε να με παρακαλάει…
Αμέσως πήρα μία βαθιά ανάσα και άρχισα να κατουράω πάνω του! Έβγαζε μικρά βογγητά που έδειχναν πόσο πολύ τον καύλωνε εκείνη τη στιγμή η αίσθησης της “χρυσής βροχής” μου…
Κατέβηκα προς το πέος του και συνέχισα να τον κάνω μούσκεμα…
Ήταν τόσο σκληρός και όρθιος..
Τελειώνοντας, πλησίασα στο πρόσωπό του, έσταξαν λίγες σταγόνες. Έβγαλε έξω τη γλώσσα σαν σκυλάκι και με παρακάλεσε να τελειώσω στο πρόσωπό του…
Άρχισα να τρίβομαι πάνω στο πρόσωπό του ρυθμικά και το ‘κανα γρήγορα και δυνατά.
Ο οργασμός ήταν αρκετά κοντά! Τελείωσα μέσα στο στόμα του και αμέσως έκατσα πάνω στο στήθος του τον χάζευα που έγλυφε τα χείλη του…
Μου είχε πει κάποτε του αρέσει να νοιώθει κάπου χρήσιμος και το θυμόμουν…
Του ζήτησα να σηκωθεί να ανοίξει το νερό και να με πλύνει παντού.
Εκείνος αργά άγγιζε το κορμί μου, λέγοντάς μου ότι νιώθει τυχερός που του δίνω τόση σημασία!
Όταν τελειώσαμε πήγαμε μέσα στο σαλόνι, γονάτισε και μου ζήτησε να φορέσω το στραπόν μου…
Ήταν η ώρα να τον επιβραβεύσω για το πόσο καλό παιδί ήταν σήμερα…
Search