Κορίτσια για παρέα

κορίτσια για παρέα

Συντροφιά

Σήμερα θα μιλήσουμε για μία άλλη πλευρά των ανθρώπων. Διαφορετικά πράγματα που μπορεί να ζητήσει κάποιος από ένα call girl. Δεν είναι μόνο το σεξ ή σεξουαλικά παιχνίδια, είναι και κάτι διαφορετικό.

Την ιστορία θα μας τη διηγηθεί η Νικολέτα 30 χρόνων Ελληνίδα.

Ο -ας τον πούμε- Αποστόλης είναι ένας από τους πιο συμπαθής πελάτες μου. Όχι για τη σεξουαλική μας επαφή, άλλωστε αυτό είναι κάτι που αγαπώ πολύ. Είναι ένας έξυπνος, ευχάριστος και αρκετά πονεμένος άνθρωπος. Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα μου άρεσε να βοηθάω τους συνανθρώπους μου. Ένιωθα ευχαρίστηση και χαρούμενη όταν ήξερα ότι είχα βάλει κάπου το δικό μου χεράκι για να συμβεί αυτό.
Καθώς με είδε στις αγγελίες κάτι του έκανε κλικ σε μένα και ζήτησε εκείνο το βράδυ, αποκλειστικά να πάω εγώ. Ήθελε εκείνη την ημέρα να κάτσω όλο το βράδυ μαζί του.
Από ότι μου ανέφεραν απο το γραφείο ψάχνει συχνά κορίτσια για παρέα!

Στο ξενοδοχείο

Η πρώτη μας συνάντηση έγινε σε ένα παραλιακό ξενοδοχείο και με υποδέχτηκε Με ευχαρίστησε που δέχτηκα να πάω. Ήταν χειμώνας και φορούσα ένα παλτό, μου το έβγαλε και με ρώτησε αν θέλω να πιω κάτι. Εγώ δέχτηκα, αφού ήξερα ότι θα μείνω εκεί όλο το βράδυ και κάτσαμε στο σαλόνι του δωματίου.
Πέρασε αρκετή ώρα μόνο στο να μιλάμε. Συζητούσαμε για τη δουλειά του, είναι ναυτικός και του αρέσει να ταξιδεύει πολύ. Υπήρξε στο παρελθόν παντρεμένος αλλά χώρισε και από τότε έμεινε μόνος. Συζητούσαμε διαφορά και μέσα σε όλα αποκάλυψε πως του λείπει η αγκαλιά, η αίσθηση της γυναικείας φιγούρας δίπλα του στο κρεβάτι.
Αφού πέρασε η ώρα, γδύθηκα εκείνος φαινόταν διστακτικός, όμως εγώ τον έκανα να νιώσει άνετα. Κάθισα δίπλα του, του έδωσα ένα γλυκό φιλί και έδειξε πως του άρεσε περισσότερο από όσο περίμενα.
Εκείνος σηκώθηκε και μου έβγαλε τα εσώρουχα! Έκατσα μπροστά του και κοιτούσε το κορμί μου από ψηλά ως χαμηλά, ενώ συγχρόνως με χάιδευε…
Μου είπε ότι του άρεσε το στήθος μου και το πρόσωπό μου! Φυσικά είπε πως και τα υπόλοιπο είναι πανέμορφα απλά αυτά του κέντρισαν την προσοχή.

Χαλάρωση και ύπνος

Πήγαμε προς το μπάνιο και κάναμε ένα μπανάκι μαζί. Γέμισε το τζακούζι, πήραμε τα ποτά μας και κάτσαμε ώρα εκεί. Εκείνος με άγγιζε απαλά στο στήθος και με φίλαγε αργά και αρκετά διστακτικά. Του είπα να νιώσει άνετα και άρχισα να τον χαϊδεύω κι’ εγώ παντού.
Τελικά χαλάρωσε, κάτι που με έκανε να χαρώ…
Συνεχίζουμε να μιλάμε αλλά ταυτόχρονα να χαϊδεύουμε ο ένας τον άλλον και έτσι περνούσε ευχάριστα η ώρα…
Μου είπε οτι του αρέσει να καλεί κορίτσια για παρέα… Λατρεύει να έχει σχέσεις με πουτάνες και να παίζει μαζί τους.
Σηκωθήκαμε, σκουπιστήκαμε, κάτσαμε στο κρεβάτι και κάναμε ένα τσιγάρο. Εκείνος, ακόμα περιεργαζόταν το κορμί μου. Ενώ ταυτόχρονα, έφερε το πρόσωπό του στο στήθος μου. Εκεί, άρχισε να με γλύφει απαλά και ένιωθα το άγγιγμά του ήρεμο.
Συνέχισε προς την κοιλιά μου και βούτηξε ανάμεσα στα πόδια μου. Κάτι σαν να άλλαξε και το ‘κανε με μανία και πάθος. Φαινόταν πως του άρεσε πολύ!!! Ένιωσε οικία και αφέθηκε. Έφτασα σε οργασμό και ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου…

Η εκτόνωση

Γεμάτη ναζί πήγα προς το μέρος του και του χαμογέλασα! Ο Αποστόλης βόλεψε το κεφάλι του στο μαξιλάρι. Τότε ξεκίνησα να παίζω με το πέος του γλυφωντάς τον! Αυτό γινόταν για λίγη ώρα και συνέχισα λίγο πιο έντονα. Το έκανα μέχρι να τελειώσει και αυτός…
Ξάπλωσα δίπλα του και τον χαλάρωσε αρκετά του ζήτησα να πάμε ένα βήμα παρακάτω.
Εκείνος μου είπε πώς δεν μπορεί να κάνει σεξ εύκολα. Με ευχαρίστησε για τις προθέσεις μου να τον ικανοποιήσω. Μου είπε πως τον ικανοποιεί πολύ περισσότερο να κοιμηθούμε μαζί αφού κάνουμε ένα ντουζάκι. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι κορίτσια για παρέα και όχι για σεξ.
Γυρίσαμε πίσω στο κρεβάτι, με ρώτησε πώς με βολεύει για να κοιμηθώ και ξάπλωσα στα πλάγια. Εκείνος ήρθε δίπλα μου, με χάιδευε απαλά είχα χαλαρώσει τόσο πολύ!!!
Είχαμε στενή επαφή ανθρώπινη και όμορφη…
Εγώ είχα βάλει το ξυπνητήρι για να φύγω, όμως δεν πρόλαβε να χτυπήσει γιατί με ξύπνησε με φιλιά και μου είπε πως ήταν το καλύτερο βράδυ!!!  Ο καλύτερος ύπνος που έχει να κάνει αρκετό καιρό…
Σηκώθηκα, ετοιμάστηκα, με ευχαρίστησε για την όμορφη βραδιά που του προσέφερα και τον ευχαρίστησα κι’ εγώ.
Από τότε μέχρι σήμερα τον βλέπω κάθε φορά που βρίσκεται στην Αθήνα και αναζητάει κορίτσια για παρέα. Δεν κάναμε ποτέ σεξ, παρότι βρισκόμασταν τρία χρόνια. Εγώ δεν τον ρώτησα ποτέ, δεν ήθελα να τον πιέσω μέχρι να μου το ζητήσει μόνος του.
Σε ένα από τα τελευταία μας ραντεβού έμαθα ότι παντρεύεται πώς γνώρισε μία γυναίκα επιτέλους μπορεί να τον κάνει ευτυχισμένο.
Αν ψάχνεις κορίτσια για παρέα, το Menclub διαθέτει εξίσου όμορφα και σέξι κορίτσια!