Πρωκτικό και παιχνίδια

You are currently viewing Πρωκτικό και παιχνίδια

Σήμερα θα μοιραστούμε ακόμη μία ιστορία της Μάρθα 26 χρόνων από τη Ρωσία.

Η ιστορία που θα μας μοιραστεί αφορά τον Νίκο. Η συνάντηση αφορά πρωκτικό και παιχνίδια.
Ο Νίκος είναι ένας καλός πελάτης στο γραφείο μας. Είναι  φυσιολογικός στις προτιμήσεις του, που του αρέσουν τα νορμάλ πράγματα αλλά και το πρωκτικό.
Σε γενικές γραμμές είναι ένας πολύ περιποιημένος άντρας.
Η δουλειά του έχει να κάνει κυρίως με ταξίδια οπότε δεν είχε τον κατάλληλο χρόνο για μία φυσιολογική σχέση.
Έτσι, όλες οι εκτόνωσης του ήταν με call girls. Προσφέρει πάντα όση ευχαρίστηση προσφέρουμε και εμείς σε εκείνον.

Ο πάγος…

Σε μία συνάντησή μας μου είχε αναφέρει την ιδέα του πάγου. Πως οι εναλλαγές θερμοκρασίας είναι κάτι ιδιαίτερο και προκαλεί μια ιδιαίτερη ηδονή!!!
Με είχε ρωτήσει αν ήθελα να το δοκιμάσουμε στην επόμενη συνάντηση κι’ εγώ δεν αρνήθηκα…
Γνώριζα λοιπόν πως με περίμενε πρωκτικό και παιχνίδια μαζί του!
Το ραντεβού κλείστηκε Κυριακή βράδυ στο σπίτι του. Όπως πάντα ευγενικός, μου άνοιξε την πόρτα και μου είπε να περάσω να κάτσουμε στο σαλόνι. Μου προσέφερε ένα ποτό, κάτσαμε λίγο και μου ζήτησε να φρεσκαριστώ στο μπάνιο.
Βγαίνοντας, τον είδα να κρατάει μία μεγάλη σαμπανιέρα γεμάτη παγάκια. Πήγα, έκατσα δίπλα του, εκείνος με πλησίασε και άρχισε να με φιλάει απαλά στην πλάτη.
Μου ξεκούμπωσε το φερμουάρ από το φόρεμα και μου το έβγαλε αργά φιλώντας με. Στη συνέχεια μου έβγαλε όλα τα εσώρουχά μου.

“Σπάσε τον πάγο”

Κι’ έτσι,  βρέθηκα τελείως γυμνή δίπλα του. Εκείνος συνέχιζε να με φιλάει παντού ώσπου ξάπλωσα και τον είδα να περιεργάζεται το κορμί μου. Οι ρώγες μου είχαν ήδη καυλώσει πολύ και φαινόντουσαν γεμάτες όρεξη. Χωρίς δεύτερη σκέψη πήρε τον πάγο και άρχισε να με δροσίζει.
Έκανε κυκλικούς γύρους στο στήθος μου, ενώ ταυτόχρονα με ρούφαγε και με έγλειφε. Το χέρι του κατέβαινε αργά χαμηλά μαζί με το παγάκι στην κοιλιά μου. Εκεί έλιωσε και πήρε ένα δεύτερο και το πήγε πάνω από το μουνάκι μου, χωρίς να ακουμπάει το χέρι του. Τα παιχνίδια συνεχίζονταν…
Στη συνέχεια όπου ακουμπούσε το παγάκι, ακολουθούσε η γλώσσα του που την ένιωθα καυτή και υγρή.
anal
Οι εναλλαγές θερμοκρασίας με καυλώναν πολύ.. άρχισα να τρέμω από ηδονή….
Εκείνος μου είπε πόσο του αρέσει να βλέπει όρθιες τις ρώγες μου. Πήρε ένα παγάκι, το έβαλε πάνω στην κλειτορίδα μου και με έγλειφε. Η αίσθηση ήταν περίεργη αλλά απίστευτα έντονη!!!
Σταμάτησε και πήγε προς τις ρώγες μου, άρχισε να τις δαγκώνει και να τις γλύφει σαν τρελός… εγώ έτρεμα ολόκληρη και αυτό του άρεσε πολύ. 
Ένιωθα συγχρόνως το κρύο του πάγου με τη ζέστη από την ανάσα του και ήταν κάτι πρωτόγνωρο αλλά ταυτόχρονα ωραίο! 
Όταν έλιωσε πλέον ο πάγος, κατέβηκε προς τα πόδια μου και άρχισε με ένα καινούργιο παγάκι να γλύφει την κλειτορίδα μου. Όταν αντιλήφθηκε πως αρχίζω να αναπνέω πιο βαριά, μου έβαλε και δύο δάχτυλα… αυτό γινόταν έντονα και γρήγορα μέχρι που τελείωσα στο χέρι του!!! Ένιωσα σαν πουτάνα πολυτελείας.

Πρωκτικό και παιχνίδια

Αμέσως γύρισα μπρούμυτα. Μου έβαλε ένα παγάκι στην πλάτη μου και τα οπίσθια μου σηκώθηκαν ελαφρά. Γνώριζα ότι του άρεσε αυτή η θέα…
Αμέσως έβγαλε τα ρούχα του. Ήταν φανερά πολύ καυλωμένος με το όλο σκηνικό. Από την πλάτη, έφτασε μέχρι το οπίσθιά μου και στάθηκε λίγο εκεί. Τα ζούληξε, άρχισε να παίζει μαζί τους και να γλύφει την σφιχτή τρυπούλα μου…
Πήρε ένα παγάκι, το πέρασε απο τον αυχένα μου μέχρι κάτω. Είχα ανατριχιάσει ολόκληρη. Μου είπε ότι έχει πολλές εμπειρίες με Escorts που έπαιζαν μαζί του!
Εκείνος άρπαξε την ευκαιρία και με αργή κίνηση χώθηκε μέσα μου. Ταυτόχρονα, μου έβαλε ένα παγάκι στο στόμα και κάθε τόσο το έβγαζε και το περνούσε πάνω στα χείλη μου!!!
Τραβήχτηκε και έχυσε πάνω στα οπίσθια μου. Κόλλησε πάνω μου κάνα λεπτό μέχρι να συνέλθει. 
Ξαπλώσαμε, με ρώτησε πώς ένιωσα με αυτήν την εμπειρία.
Του είπα πως ήταν πολύ όμορφο και ξεχωριστό. Και είπαμε στο επόμενο ραντεβού που θα βρισκόταν πάλι στην Αθήνα να συνεχίσουμε με πρωκτικό και παιχνίδια…