Η τέλεια εμπειρία cyber sex μέσα απο γνωριμία στα social media

Η τέλεια εμπειρία cyber sex μέσα απο γνωριμία στα social media

Πόσο συναρπαστικό και ικανοποιητικό θα μπορούσε να είναι για το μυαλό και το σώμα η συνάντηση με κάποιον με τον οποίο θα μπορούσε κανείς να αφεθεί εντελώς, χωρίς τύψεις, χωρίς ερωτήσεις, χωρίς αύριο, χωρίς ταμπού;
Είμαι η Λίνα και έκανα cyber sex με έναν άγνωστο απο τα κοινωνικά δίκτυα!
Είχα αφεθεί πολύ με τον Μάκη, χωρίς να τον γνωρίζω καλά, μετά από μια σειρά μηνυμάτων που ανταλλάξαμε μέσω των κοινωνικών δικτύων! Έχοντας την αίσθηση ότι μπορούσα να είμαι εντελώς ο εαυτός μου! Δεν μας είχε πάρει πολύ χρόνο για να φτάσουμε σε ένα βαθμό οικειότητας όπου μπορούσαμε να μιλάμε ο ένας στον άλλον και να “παίζουμε” κάνοντας cyber sex!

Βιντεοκλήση για σεξ με το αγόρι μου

Από τις τηλεφωνικές μας επικοινωνίες, είχαμε ξεκινήσει να “παίζουμε”, ο ένας μπροστά στον άλλον, υπό συγκεκριμένες εντολές που θα ικανοποιούσαν τις φαντασιώσεις του άλλου!
Ξαπλωμένοι στον καναπέ ή στο κρεβάτι,  κατεβάζοντας τα εσώρουχα και τα τζιν μας!

Χαιδεύομαι για τον πελάτη μου

 

Η τέλεια εμπειρία cyber sex μέσα απο γνωριμία στα social media

Το χέρι του ήταν τυλιγμένο γύρω από το κεφάλι του πέους του! Είχα παραμείνει ακίνητη για λίγα δευτερόλεπτα όπως μου ζήτησε ο Μάκης, μέχρι που μου ζήτησε να “παίξω” με την κλειτορίδα μου όσο καλύτερα μπορούσα εν τη απουσία του!
Τα δάχτυλά μου κινούνταν αργά και η παλάμη του χεριού του κινούνταν επίσης πάνω-κάτω ακολουθώντας το δικό μου ρυθμό! Ήμουν εγώ η ίδια που τον είχα παροτρύνει να αυξήσει την κίνηση, ικανοποιώντας την επιθυμία του για διείσδυση με δύο δάχτυλα! Οι αναπνοές είχαν αρχίσει να υπερκαλύπτουν κάθε θόρυβο στο παρασκήνιο! Τα υγρά μου είχα φτάσει μέχρι τον κώλο μου! Αυτή η εμπειρία ήταν όσο καυτή όσο και η παρόρμηση που με διαπερνούσε! Ένιωσα σαν μια καυτή Escort που είναι έτοιμη για όλα!
Με το χέρι του μου επιδείκνυε την τέλεια στύση του! Με το μυαλό μου ήταν εξαιρετικά εύκολο να τον φανταστώ να είναι μέσα μου! Προσπάθησα να το κάνω κάνοντας τις ίδιες κινήσεις με τα δάχτυλά μου! Τα οποία είχα βγάλει μόνο όταν ο Μάκης μου ζήτησε να γλείψω τις άκρες των δαχτύλων της γεύσης μου!

Masturbation σε συνάντηση με Επαγγελματία

 

Η κορύφωση

Στη συνέχεια είχα βυθίσει τα δάχτυλά μου πάλι μέσα μου και του είπα πως θα ήθελα πολύ το στόμα του εκεί! Μετά από λίγο παροτρύναμε ο ένας τον άλλον να αυξήσει τον ρυθμό! Ώστε μαζί να φτάσουμε στην κορύφωση! Παρά τις επανειλημμένες φορές που είχα παίξει με το μουνάκι μου, πάντα με τον Μάκη ήταν σαν πρώτη φορά!!!
Ο χύσια του γέμισαν την δεξιά του παλάμη! Κατόπιν μου ζήτησε να με δει να τελειώνω!
Με αργές και μετά γρήγορες κινήσεις, τελείωσα πάνω στα σεντόνια μου με τον Μάκη να με κοιτάει πονηρά και να έχει καυλώσει πάλι!
Θέλαμε πολύ να σταματήσουμε το cyber sex και να συναντηθούμε επιτέλους ώστε να κάνουμε όλες τις φαντασιώσεις μας πράξη! Άλλωστε φαινόταν ότι είχαμε χημεία!
Μου υποσχέθηκε ότι θα έρθει να με βρει όταν θα πραγματοποιήσει κάποιο επαγγελματικό ραντεβού στην πόλη μου!

 

Search