Ραντεβού με top model

ραντεβού με top model
Τη σημερινή ερωτική ιστορία θα μας τη διηγηθεί η Άννα 25 χρόνων escort αλλά και top model από την Αθήνα.
Τα τελευταία χρόνια συνεργάζομαι με ένα γραφείο πού βρίσκεται στο Μαρούσι. Εκεί με καλούν άντρες κυρίως όταν θέλουν ένα πολύ όμορφο κορίτσι call girl που μπορεί να τους συνοδέψει σε μία έξοδο. Όταν λοιπόν προτιμούν ραντεβού με top model, τότε συνήθως προτείνουν εμένα επειδή έχω τέλειες αναλογίες μοντέλου!

Το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών μου θα έλεγε κανείς ότι είναι ιδιαίτεροι! Οι περισσότεροι δεν τους ενδιαφέρονται για το σεξ,  ένας από αυτούς είναι και ο Γιάννης!

Στο σπίτι με το top model

Το ραντεβού κλείστηκε για το σπίτι του Γιάννη αργά το βράδυ κάπου στο Μαρούσι. Ένα αρκετά ήσυχο μέρος ήρεμο, ομολογώ μου άρεσε πολύ. Με περίμενε εκεί χαρούμενος, με πήρε μία αγκαλιά καθώς με τράβηξε κοντά του. Αδιαμφισβήτητα έχουμε αρκετή οικειότητα! Είπαμε τα νέα μας και τον ρώτησα πώς πέρασε αυτό τον καιρό!
Τα φώτα στο χώρο ήταν αρκετά χαμηλωμένα, είχε ανάψει και αρωματικά κεράκια, είχε αφήσει την κουρτίνα του σαλονιού ανοιχτή και έχει τεράστιες τζαμαρίες που διέκρινα απ’ έξω την υπέροχη θέα!!!
Με τον Γιάννη δεν έχουμε κάνει ποτέ σεξ. Είναι κάτι που επίσης έχει συζητηθεί από άλλα κορίτσια από το γραφείο που έπαιρνε παλιότερα! Του αρέσει πολύ περισσότερο να χαζεύει μία γυναίκα και να τη γλύφει. Παραδόξως το σεξ το θεωρούσε αδιάφορο, παρότι επέλεγε να κάνει ραντεβού με top model κάθε φορά!

Στριπτίζ

Αφού ήπια όλο μου το ποτό, σηκώθηκα και κάθισα ακριβώς μπροστά του. Τον κοίταξα με πάθος και άρχισα να δαγκώνω τα χείλη μου και να χαϊδεύω όλο μου το κορμί αισθησιακά πάνω από τα ρούχα μου. Παράλληλα, εκείνος με χάζευε και έδειχνε πως το απολάμβανε! Ήξερα ότι του αρέσει το σώμα μου γιατί πάντα μου έλεγε ότι έχω πολύ σέξι κορμί. Εμένα μου άρεσε να με κοιτάει έτσι! Άρχισα να γδύνομαι αισθησιακά μπροστά του!

Έλυσα το κορδόνι από το φόρεμά μου που το κρατούσε πάνω μου και το άφησα να πέσει κάτω. Έμεινα με τα μαύρα δαντελωτά εσώρουχα και τις γόβες μου! Αμέσως άρχισα να βγάζω αργά τις τιράντες, καθώς συγχρόνως χάιδευα το στήθος μου έβαλα το χέρι μου μπροστά από το στήθος και του πέταξα το σουτιέν μου! Άφησα απότομα το χέρι μου για να δει τις ερεθισμένες μου ρώγες, συνέχισα βγάζοντας το στριγκάκι μου! Κατόπιν, στάθηκα ακριβώς μπροστά του μόνο με τις κόκκινες γόβες μου!

Oral sex στο ραντεβού με το top model

Εκείνος φαινόταν φανερά ερεθισμένος, ήξερα πως με το γυμνό θέαμα που είχε μπροστά του είχε ήδη απογειωθεί!!! Έσκυψα και τον φίλησα παιχνιδιάρικα. Στην συνέχεια γύρισα και έκατσα στον καναπέ ακριβώς απέναντί του…
Άνοιξα τα πόδια μου, έβαλα το χέρι μου ανάμεσά τους, άνοιξα τα μουνόχειλα μου και του είπα πόσο υγρή είμαι και πως γουστάρω να χαϊδεύομαι για εκείνον. Ο Γιάννης έτρεξε και ήρθε και έκατσε ακριβώς μπροστά μου, γονάτισε και χώθηκε με το κεφάλι του ανάμεσα στα πόδια μου
Άρχισε να με γλύφει αργά και βασανίστηκα για αρκετή ώρα μέχρι να τελειώσω ξανά και ξανά και ξανά. Αδιαμφισβήτητα, λάτρευε να με βλέπει να τρέμω και να τελειώνω.
Αφού είχα τελειώσει τέσσερις-πέντε φορές, με σήκωσε και με ρώτησε αν θέλω να πιούμε κάτι πριν συνεχίσει. Σηκώθηκα, πήγαμε στο σαλόνι και όλο το βράδυ μου έκανε γλυφομούνι και τελείωνα στο στόμα του!