Γαμήθηκα με τον κουμπάρο λίγο πριν τον γάμο

You are currently viewing Γαμήθηκα με τον κουμπάρο λίγο πριν τον γάμο

Την ημέρα του γάμου μου είχα αποφασίσει να ενδώσω στην πιο ζωώδη παρόρμηση μέσα μου!
Έτσι, Γαμήθηκα με τον κουμπάρο λίγο πριν τον γάμο! Αυτή είναι η δική μου ερωτική ιστορία!
Σε όλη μου τη ζωή είχα φροντίσει να διατηρήσω μια στάση χωρίς αμαρτωλές πράξεις, χωρίς απιστίες και τέτοιου είδους λάθη!
Για τον γάμο είχα επιλέξει ακόμη και το κατάλληλο νυφικό, λευκό, κατάλευκο, αυστηρό και χαμηλόμεσο, ώστε να ταιριάζει με την φαρδιά γραμμή απο κάτω.
Ωστόσο, επί μήνες είχα καταπιέσει μέσα μου την επιθυμία να ενδώσω στον Σπύρο! Ενός από τους πιο έμπιστους φίλους του συντρόφού μου και συζύγου μιας συναδέλφου μου στη δουλειά!

Το φλερτ και η έντονη ερωτική επιθυμία

Οι ματιές μεταξύ του Σπύρου και εμένα ήταν ένα ακαταμάχητο κάλεσμα για ζωώδη σεξ!
Είχα φτάσει σε σημείο που σε περισσότερες από μία περιπτώσεις είχα φανταστεί ότι διείσδυε μέσα μου κατά τη διάρκεια της συνουσίας με τον μελλοντικό μου σύζυγό μου!
Το να αντιστέκομαι στο κάλεσμα του σεξ μπροστά μου, απαιτούσε πάντα μεγάλη σωματική και πνευματική προσπάθεια εκ μέρους μου! Αλλά η λογική μου υποδείκνυε πως έπρεπε να συγκρατηθώ και να συνετιστώ! Άλλωστε ο γάμος μου ήταν ήδη προ των πυλών!

Η επιλογή του άντρα μου να γίνει κουμπάρος ο κολλητός του

Κάποια στιγμή, όμως, κάτι είχε αλλάξει μεταξύ μας! Ο σύντροφός μου είχε επιλέξει τον κολλητό του να γίνει κουμπάρος στον γάμο μας! Παρακαλώντας με να αποδεχτώ την επιλογή του.
Ωστόσο, παρά την αρχική μου αντίδραση για το αντίθετο, πείστηκα γρήγορα! Στη συνέχεια επενέβη η μοίρα και δυστυχώς ή ευτυχώς γαμήθηκα με τον κουμπάρο λίγο πριν τον γάμο!

Η μοιραία πορεία

Την ημέρα του γάμου, το αυτοκίνητο που περίμενα είχε χαλάσει. Απροσδόκητα ο Σπύρος ήταν αυτός που μου τηλεφώνησε ώστε να με ρωτήσει που βρίσκομαι και αν είμαι έτοιμη, ώστε να ξεκινήσω! Του εξήγησα τι συνέβη και ήρθε αμέσως να με παραλάβει!
Αντί να επιβιβαστώ αμέσως στο αυτοκίνητό του, του ζήτησα να μπει μέσα στο σπίτι! Παρότι κανονικά δεν έπρεπε να αφήσω κανέναν να με δει πριν από την άφιξή μου στην εκκλησία!
Είχα συγκρατηθεί, προσποιούμενη αδιαφορία για το σώμα του! Φορούσε ένα σκούρο κοστούμι που ταίριαζε απόλυτα με τα μαύρα μάτια του και τις πλάτες του! Η δικαιολογία να χρησιμοποιήσω το μπάνιο με οδήγησε κατευθείαν σε ο,τι ακολούθησε! Μέσα στο δωμάτιο, με το νυφικό μου φόρεμα το  πλαϊνό σκίσιμο πιάστηκε στην πόρτα! Το σκίσιμο ήταν απο τον αστράγαλό μου μέχρι τον μηρό μου!

Οι πρώτες στιγμές του πάθους

Η συγκίνηση του απαγορευμένου και οι μήνες των καταπιεσμένων ενστίκτων, καθώς και το άρωμά του και τα μάτια του ευθεία μπροστά μου, δεν μου άφησαν πολλά περιθώρια!
Το χέρι του προς το εσωρουχο μου είχε σπάσει κάθε εμπόδιο που είχε τεθεί!
Είχα πιάσει το χέρι του μόνο και μόνο για να το σπρώξω προς την κατεύθυνση του βρεγμένου μου εσωρούχου!
Ο Σπύρος είχε πιάσει το δικό μου για να με κάνει να νιώσω την όρθια, μεγάλη και σκληρή πούτσα του!
Από το κεφάλι μας οι αντιστάσεις, οι σύντροφοι και οι σύζυγοι είχαν φύγει εντελώς! Κυριευμένοι από ηδονή, φιληθήκαμε με πάθος!
Ο χρόνος μας ήταν περιορισμένος, γι’ αυτό και άρπαξα το φερμουάρ του παντελονιού του για να το κατεβάσω μαζί με το μποξεράκι του! Ο Σπύρος είχε ξυρίσει τέλεια, μέχρι και τα αρχίδια του! Μια λεπτομέρεια που εκτίμησα αμέσως όταν έσκυψα για να του πάρω πίπα!!!
Ένα σύντομο αλλά έντονο στοματικό σεξ, μέχρι το όριο του λαιμού μου! Ενώ τα χέρια του Σπύρου είχαν χάιδευαν επιδέξια την κλειτορίδα μου!

Σεξ με τον κουμπάρο λίγο πριν τον γάμο

Για να μην κινδυνεύσω να λερώσω ή να σκίσω το νυφικό μου, κάναμε πολύ προσεκτικές κινήσεις! Επιλέγοντας να σκύψω προς την μπανιέρα!
Μπήκε μέσα μου για λίγο και αμέσως μετά κάναμε πρωκτικό sex για να εκπληρώσουμε μια επιθυμία που δεν είχαμε γνωρίσει με τον σύντροφό μου! Η οποία είχε αποδειχθεί ιδιαίτερα συναρπαστική και εντελώς απελευθερωτική! Απαλλαγμένη από περιορισμούς και από ανησυχίες για αντισυλληπτικά!
Ο Σπύρος είχε διεισδύσει στην πίσω πόρτα μου, μετά απο ένα απολαυστικό rimming! Με ελαφρές, σταθμισμένες κινήσεις, μου το έβαλε σιγά σιγά!
Ποτέ δεν είχα βιώσει πιο έντονη ευχαρίστηση! Ορμώμενη από τη βιασύνη και την καθυστέρηση για τον γάμο και το άγχος μήπως καταστρέψω το φόρεμά μου, έφτασα σε οργασμό χωρίς να αντισταθώ στην ηδονή!
Ο πούτσος του Σπύρου είχε πρηστεί πολύ! Γνωρίζοντας οτι ήταν έτοιμος να εκραγεί μέσα μου με το καυτό σπέρμα του, τον άφησα να τελειώσει μέσα στον κώλο μου! Δώσαμε λίγα φιλιά πριν ντυθούμε βιαστικά! Και οι δύο λερωμένοι από την προδοσία μας, ενδίδοντας σε έναν πειρασμό φύγαμε γρήγορα για την εκκλησία αφού γαμήθηκα με τον κουμπάρο!