Στοματικό σεξ – Πλεονεκτήματα

στοματικό σεξ

Αλήθειες για το στοματικό σεξ που δεν ξέρετε ότι υπάρχουν

Την σημερινή εποχή για αρκετούς άντρες και γυναίκες το στοματικό σεξ αποτελεί ταμπού. Όμως, είναι ευρέως γνωστό στον επιστημονικό κόσμο ότι προσφέρει ωφέλη, όχι μόνο για τους άντρες αλλά και για τις γυναίκες.

– Για τους άντρες: αποτρεπτικό μέτρο κατά της απιστίας

Μελέτη που αναγράφεται σε γνωστό επιστημονικό περιοδικό, αναφέρει ότι το στοματικό σεξ χρησιμοποιείται από τους άντρες πολύ συχνά με κίνητρο η σύντροφός τους να μείνει πίστη. Το “μέτρο” αυτό φαίνεται να είναι πολύ αποτελεσματικό, για την ευχαρίστηση της γυναίκας στο σεξ αλλά και σε μια σχέση γενικότερα.

-Για τις γυναίκες: βοηθάει την καρδιά

Ερευνητές υποστηρίζουν ότι όσες έγκυες γυναίκες κάνουν στοματικό σεξ, μειώνουν τον κίνδυνο προεκλαμψίας.
Η συγκεκριμένη πάθηση εμφανίζεται στην εγκυμοσύνη με ταχύτατη άνοδο της αρτηριακής πίεσης.

Το σπέρμα έχει τα παρακάτω οφέλη για τις γυναίκες:

Συμβάλλει στην ανάπτυξη συναισθημάτων αγάπης και συντροφικότητας, λόγω της κορτιζόλης που περιέχει.

Ορμόνες ενισχύουν την καλή ψυχολογική διάθεση, λόγω της οιστρόνης και την οξυτοκίνης που υπάρχει σ’ αυτό.

Ορμόνη βοηθάει στην καταπολέμηση της κατάθλιψης, λόγω της σεροτονίνης και της θυροτροπίνης στο σπέρμα.

Συμβάλλει στον ύπνο, λόγω της μελατονίνης που περιέχει.

Στην έρευνα συμμετείχαν 293 γυναίκες. Αποδείχθηκε πως όσες έκαναν στοματικό σεξ με τον σύντροφο τους ήταν λιγότερο νευρωτικές. Επίσης, ένιωθαν μεγαλύτερη σεξουαλική απόλαυση και αντιμετώπιζαν λιγότερα προβλήματα στην ζωή τους.

 

Η κατάποση σπέρματος μπορεί να διευκολύνει την πρωινή αδιαθεσία στην εγκυμοσύνη

Η ναυτία που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών της εγκυμοσύνης (πρωινή αδιαθεσία) μπορεί να μειωθεί με πολύ φυσικό τρόπο…
Μία έρευνα σναφέρει πως οι έγκυες γυναίκες που καταπίνουν το σπέρμα του πατέρα του παιδιού τους, μπορεί να έχουν αισθητά μειωμένη πρωινή αδιαθεσία! Το σώμα της γυναίκας απορρίπτει αρχικά το σπέρμα του πατέρα κατά την κατάποση, όπως μια μόλυνση. Στη συνέχεια, αντιδράει σε αυτό με εμετό, σύμφωνα με την μελέτη.
Μετά από αυτό όμως, το σώμα της γυναίκας δημιουργεί μια ανοχή στο σπέρμα. Έτσι, μειώνονται σταδιακά τα συμπτώματα πρωινής ναυτίας.

Τέλος, στην έρευνα επισημαίνεται ότι παρατηρήθηκε πως γυναίκες που δεν επιδίδονταν σε στοματικό σεξ παρουσίαζαν όμοια συμπτώματα κατάθλιψης με εκείνες τις γυναίκες που απείχαν εντελώς από κάθε σεξουαλική επαφή.

Facts

Αντίθετα με όσα γνωρίζαμε έως τώρα, οι άνδρες, ιδίως οι ηλικιωμένοι άνδρες, προσφέρουν στοματικό σεξ στις γυναίκες το ίδιο συχνά που οι γυναίκες το προσφέρουν σε εκείνους.

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε σε επιστημονικό περιοδικό ανέφερε ότι μόνο το 55% των ανδρών ηλικίας 20-24 ετών κάνουν στοματικό σεξ στις συντρόφους τους, σε σύγκριση με το 75% εκατό των γυναικών που το κάνουν σε εκείνους.

Οι άντρες ηλικίας 30-39 ετών το κάνουν σε ποσοστό 69% σε σύγκριση με 59% των γυναικών! Αυτό το μοτίβο υποδηλώνει ότι όσο οι άνδρες μεγαλώνουν, τόσο πιο «ανταποδοτικοί» γίνονται στο στοματικό σεξ.

-Για τους άντρες και τις γυναίκες: αυξάνει το ενδιαφέρον για την ερωτική ζωή

Το στοματικό σεξ σε μια σχέση ανεβάζει το πάθος σε μεγάλο επίπεδο.
Σύμφωνα με μελέτες το στοματικό σεξ είναι ένα απαραίτητο και πολύ απλό μέσο, ανεβάζει τον ερωτικό ενθουσιασμό και του άντρα και της γυναίκας και τονώνει την ερωτική διέγερση όπως και την κορύφωση της πράξεως.

Search