Bdsm sex με την κοπέλα μου

You are currently viewing Bdsm sex με την κοπέλα μου

Η Λουίζα ήταν το πρώτο κορίτσι που είχα στο γυμνάσιο! Αρκετά χρόνια αργότερα υπήρξε μια ειρωνεία της τύχης! Μας έδινε ιδιαίτερη ευχαρίστηση να δαγκώνουμε ο ένας τον άλλον αντί να φιλιόμαστε! Ή να χαστουκίζουμε ο ένας τον άλλον, αντί να χαϊδεύουμε ο ένας τον άλλον!
Κατά την κοινή γνώμη, το ότι είμασταν κάπως σπασίκλες και ταυτόχρονα μαζοχιστές μας είχε συχνά χαρακτηρίσει ως διαφορετικούς! Μόνο και μόνο λόγω της έμφυτης επιθυμίας μας να παραμείνουμε πιστοί στις αντίστοιχες φαντασιώσεις μας.
Τι έψαχναν τελικά οι περισσότεροι άνθρωποι; Ευτυχία, ασφάλεια και συχνά ανέφικτους οργασμούς; Η Λουίζα και εγώ δεν είχαμε χάσει ποτέ ούτε έναν οργασμό κατά τη διάρκεια των ετών της υπέροχης μας σχέσης! Το Bdsm sex με την κοπέλα μου ήταν πάντα μοναδικό μαζί της! Λες και ήταν πάντα πρώτη φορά!
Είχαμε επιχειρήσει αρκετές φορές να ασχοληθούμε με τον κόσμο του BDSM, κάνοντας πολλά και διάφορα! Αλλά το αγαπημένο παιχνίδι της Λουίζα παρέμενε αυτό που σχετιζόταν με το καυτό κερί, σε συνδυασμό με το να την παίρνω απο πίσω ενώ την είχα δεμένη!!!

Τα λάτεξ

Η Λουίζα είχε σβήσει όλα τα φώτα για να φωτίσει κάθε γωνιά του σπιτιού με κεριά! Φαινομενικά ρομαντική! Ντυμένη με τα λάτεξ που είχαμε αποφασίσει να φορέσουμε και οι δύο, σε συνδυασμό με τις δερμάτινες μάσκες στα πρόσωπά μας! Τα μόνα μέρη του σώματός μας που ήταν ακάλυπτα ήταν τα γεννητικά μας όργανα και οι ροζ ρώγες της Λουίζας μέσα από τις τρύπες του λάτεξ outfit, καθώς και τα μάτια και τα χείλη μας!
Παρασυρμένος από τον ενθουσιασμό στόχευα αμέσως στη σάρκα των κόκκινων χειλιών της, σφίγγοντάς τα σφιχτά ανάμεσα στα δόντια μου! Πολύ συχνά είχαμε τραυματίσει τους εαυτούς μας υποκύπτοντας στα άγρια και πρωτόγονα ένστικτά μας!

Η τιμωρία της Λουίζας

Ωστόσο, η Λουίζα ήταν ιδιαίτερα απασχολημένη με τη δική της δουλειά κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων. Το σεξ μεταξύ μας δεν ήταν συχνό πλέον! Γι’ αυτο έπρεπε να την τιμωρήσω με κάποιο τρόπο. Είχα ανάψει κι άλλα κεριά προς την κατεύθυνση του γραφείου μπροστά από το κρεβάτι! Σπρώχνοντάς την προς την κατεύθυνση του παραθύρου, με την πλάτη της να καμπυλώνει ελαφρά!
Τα χαστούκια στα οπίσθιά της που ήταν καλυμμένα με λάτεξ σαν γάντι, έκαναν τον ήχο που με εξιτάρει! Η Λουίζα από την πλευρά της συνέχισε να ψιθυρίζει “βρώμικες” λέξεις σε συνδυασμό με βογγητά ηδονής! Την περίμενε παραδειγματική τιμωρία που για τόσες μέρες δεν είχαμε κάνει τα δικά μας και δεν είχαμε παίξει όπως μας αρέσει!
Χωρίς πολύ δισταγμό είχα αποφασίσει να αρπάξω ένα από τα κόκκινα κεριά, κάνοντάς το να λιώσει πάνω της! Η προσμονή της συγκίνησης της ηδονής που αναμιγνύεται με τον πόνο, εκείνη ακριβώς τη στιγμή, είχε φανεί ακόμα καλύτερη από την ίδια την εκτέλεση της πράξης!

Bdsm sex με την κοπέλα μου

Πείθοντας τη Λουίζα για την τιμωρία της, τα ίδια της τα χέρια είχαν ανοίξει τα κωλομέρια της για να μου επιτρέψουν να κεντράρω στην κωλοτρυπίδα της με το καυτό κερί! Ένα πρώτο βογγητό είχε τονίσει την αίσθηση του πόνου! Απο την επόμενη και μετά, η κωλοτρυπίδα της είχε γίνει κλειστή από το στέγνωμα του κεριού!
Γνώριζα τη Λουίζα μου όσο κανένας άλλος! Και ήξερα ποιες πρωτοβουλίες της επέτρεπαν να φτάσει σε ακραίες κορυφές απόλαυσης!Έχοντας αφήσει το κερί στο έδαφος, είχα περάσει τα δάχτυλά μου πάνω από τη γλώσσα μου για να υγρανθεί ο καλά ο ανεβασμένος πούτσος μου και αποφάσισα να δράσω!
Έβαλα τον πούτσο μου προς την κατεύθυνση του στεγνού πλέον κεριού και τον έσπρωξα με μία μόνο κίνηση! Η Λουίζα είχε αφεθεί στην απόλαυση, καρπός ολόκληρων ετών πρωκτικού σεξ! Στη συνέχεια αφαίρεσα κάποια υπολείμματα κεριού!

Η αποκορύφωση

Τα φιλιά μας ήταν παθιασμένα, αυξάνοντας προοδευτικά την απόλαυση! Σε τακτά χρονικά διαστήματα συνέχιζα να χαστουκίζω δυνατά την κωλάρα της! Μέχρι που η επιθυμία μου να την χύσω, ήρθε μαζί με την δική της ενώ την έπνιγα ελαφρά στο λαιμό!
Μέσα από βογγητά και κραυγές είχαμε παραδοθεί στην απεραντοσύνη της απόλαυσής μας! Τελείωσα βαθιά μέσα στον κώλο της με απότομες, βίαιες κινήσεις! Έτσι τελείωσε το Bdsm sex με την κοπέλα μου!