Εξομολογήσεις ενός Call Girl – Τάνια

Εξομολογήσεις ενός Call Girl - Τάνια

Από το στόμα τους, στην οθόνη σας…

Καυτές, σέξι, περίεργες, έντονες εμπειρίες, όπως μας τις διηγήθηκαν διάφορα Call Girls με τα οποία μιλήσαμε..

Σήμερα λοιπόν θα μοιραστούμε μαζί σας την ιστορία της Τάνιας… Η Τάνια είναι 25χρονών, escort από την Ουκρανία!

Η ιστορία που μοιράστηκε μαζί μας, είναι με τον Δημήτρη.. Ο Δημήτρης ήταν τακτικός πελάτης και του άρεσαν σε γενικές γραμμές εντελώς φυσιολογικά πράγματα!! Νορμάλ σεξ και πρωκτικό.. Γενικά ήταν πολύ περιποιητικός άντρας. Ταξίδευε πολύ, οπότε δεν είχε όπως έλεγε τον απαραίτητο χρόνο να αφιερώσει σε μία σχέση. Οπότε η εκτονώσεις του, η χαρά του και η ..παρέα του, ήταν μερικά Call Girls που είχε ξεχωρίσει και περνούσε καλά μαζί τους, ανάλογα με το μέρος που βρισκόταν! Του άρεσε πάντα  να προσφέρει όση ευχαρίστηση του προσφέραμε και εμείς.

Στην τελευταία μας συνάντηση μου είχε πει πόσο του άρεσε η ιδέα του πάγου στο κρεβάτι!! Οι εναλλαγές θερμοκρασίας και η ηδονή που αυτό μπορούσε να προκαλέσει και με ρώτησε αν θα μπορούσαμε να το δοκιμάσουμε την επόμενη φορά.

Βρεθήκαμε στο σπίτι του.. Μου άνοιξε την πόρτα και περάσαμε στο σαλόνι!! Του ζήτησα ένα ποτήρι νερό και με ρώτησε αν το θέλω με πάγο και γέλασε. Μου έδειξε που είναι το μπάνιο αν θέλω να φρεσκαριστώ και την κρεβατοκάμαρα και μου είπε να τον περιμένω μέσα!

Γύρισε με το νεράκι μου και μία μεγάλη σαμπανιέρα με πάγο. Μόλις ακούμπησα το ποτήρι στο κομοδίνο, ήρθε πίσω μου και άρχισε να με φιλάει στους ώμους, ενώ μου έβγαλε το φόρεμα. Με τον ίδιο περίτεχνο τρόπο, έβγαλε και το σουτιέν και το εσώρουχο μου.

Βρέθηκα γυμνή μπροστά του και συνέχισε να με φιλάει στην πλάτη και τους ώμους, ενώ μου ζήτησε να ξαπλώσω στο κρεβάτι..  Κάθισε δίπλα μου και χάζευε το γυμνό μου κορμί, το στήθος μου, τις ρώγες μου που ήταν όρθιες και γεμάτες όρεξη και με ρώτησε αν θα ήθελα να με δροσίσει!

Πριν προλάβω να απαντήσω, πήρε ένα παγάκι από την σαμπανιέρα και άρχισε με αυτό να κάνει απαλούς κύκλους γύρω από το στήθος μου. Ταυτόχρονα άρχισε να γλείφει τον λαιμό μου, ενώ το χέρι του άρχισε να κατεβαίνει μαζί με το παγάκι προς την κοιλιά μου, αργά και βασανιστικά. Μέχρι που έλιωσε. Ακριβώς πάνω από το αιδοίο μου, αλλά χωρίς να πλησιάσει εκεί το χέρι του.

Πήρε ένα δεύτερο παγάκι και επέστρεψε στο στήθος μου. Αυτή την φορά, πήγε για τις εναλλαγές.. Όπου ακουμπούσε το παγάκι, ακολουθούσε η γλώσσα του, καυτή και υγρή. Οι εναλλαγές θερμοκρασίας ήταν απίστευτες πραγματικά!!

Μου έλεγε συνέχεια πόσο του αρέσει να βλέπει τις ρώγες μου όρθιες και το κορμί μου να ανατριχιάζει. Πόσο τον έφτιαχνε και πόσο ήθελε να με δει να τρέμω.

Πήρε ένα παγάκι ακόμα και ξάπλωσε ανάμεσα στα ανοιχτά μου πόδια.  Άρχισε να περνάει το παγάκι πάνω από την κλειτορίδα μου, ενώ με έγλειφε λίγο πιο χαμηλά.  Ένιωθα τον πάγο να λιώνει και η αίσθηση ήταν περίεργη, έντονη!

Σταμάτησε απότομα και επέστρεψε στο στήθος μου.

Έβαλε ένα παγάκι στο στόμα του και άρχισε να γλείφει τις ρώγες μου με το παγάκι μέσα στο στόμα του. Δεν ήξερα τι ακριβώς νιώθω. Ήταν κρύο, ήταν ζέστη, ήταν κάτι πρωτόγνωρο, αλλά όμορφο.

Όταν ο πάγος έλιωσε πάνω στις ρώγες μου, άρχισε να κατεβαίνει ξανά ανάμεσα στα πόδια μου.. Έκανε το ίδιο, με ένα καινούριο παγάκι στο στόμα του, με την κλειτορίδα μου αυτή την φορά!! Όταν είδε ότι αρχίζω να αναπνέω πιο έντονα, έβαλε δύο δάχτυλα μέσα μου και άρχισε να παίζει ταυτόχρονα.

Μου έλεγε χωρίς σταματημό, πόσο θα ήθελε να με δει να τελειώνω  και πόσο του άρεσε να με βλέπει έτσι υγρή.. Το κορμί μου έσταζε ολόκληρο από τον πάγο που είχε λιώσει πάνω μου.

Συνέχισε πιο έντονα και γρήγορα, μέχρι που όντως τελείωσα πάνω στο χέρι του.

Με γύρισε μπρούμυτα και πήρε κι άλλο παγάκι!! Άρχισε να το κατεβάζει αργά από τον αυχένα μου ως την μέση μου. Ένιωθα το δέρμα μου να μουσκεύει και κάθε φορά που το παγάκι ανεβοκατέβαινε στην σπονδυλική μου στήλη, τα οπίσθια μου ανασηκωνόταν ελαφρά και ο κορμός μου σηκωνόταν από το κρεβάτι από την ανατριχίλα.

Ήξερα ότι λατρεύει την θέα από τα οπίσθια μου! Άλλωστε είχε ήδη πολύ καλή σχέση μαζί τους, καιρό τώρα!! Όπως μου είχε πει ο ίδιος, από την πρώτη φορά που με είδε, τα είχε ερωτευθεί και τα σκεφτόταν συνέχεια.

Συνέχισε για λίγη ώρα, λέγοντας μου πόσο του αρέσει να με βλέπει να βασανίζομαι έτσι …γλυκά!!  Έβγαλε τα ρούχα του και πήρε το προφυλακτικό δίπλα του.

Φίλησε όλη μου την πλάτη, έφτασε μέχρι τα οπίσθια μου και έμεινε εκεί. Πέρασε την γλώσσα του από πάνω τους, αργά.. Άρχισε να τα σφίγγει και να παίζει μαζί τους. Πήρε το τελευταίο παγάκι και άρχισε ξανά από τον αυχένα μου.

Όταν έφτασε στα μισά της πλάτης μου, τα οπίσθια μου, σαν να είχαν δική τους θέληση, σηκώθηκαν ελαφρά ξανά!!!

Άρπαξε την ευκαιρία και με μία αργή κίνηση χώθηκε ανάμεσα τους.  Άρχισε να μπαινοβγαίνει αργά και δυνατά.. Με έπιασε από την μέση και με σήκωσε στα τέσσερα.  Έβαλε το ένα του χέρι στον ώμο μου και με τραβούσε πάνω του με δύναμη.. Ένιωθα ότι δεν θα αργήσει να τελειώσει!!

Τραβήχτηκε από μέσα μου και τελείωσε πάνω στα οπίσθια μου.. Έμεινε εκεί κολλημένος πάνω μου για ένα λεπτό, προσπαθώντας να βρει την ανάσα του.

Κάθισε δίπλα μου και με ρώτησε πώς μου φάνηκε η εμπειρία. Του είπα ότι ήταν ωραία και πράγματι ήταν ωραία. Η αίσθηση, η περιποίηση. Ήταν όλα ωραία!! Μου είπε ότι τον επόμενο μήνα που θα ήταν ξανά στην Αθήνα, ο πάγος θα είναι πάλι εδώ, αυτή την φορά όμως, για να τον λιώσουμε πάνω του!!