Eξομολογήσεις ενός Call Girl – Μαρία

You are currently viewing Eξομολογήσεις ενός Call Girl – Μαρία
Hugirltop
Μέχρι τώρα μοιραστήκαμε μαζί σας αρκετές καυτές ιστορίες, που μας αφηγήθηκαν Call Girls που μιλήσαμε μαζί τους..
Η σημερινή ιστορία είναι λίγο διαφορετική!!

Δείχνει πόσο διαφορετικά πράγματα μπορεί να έχει ανάγκη ένας άνθρωπος.. Δείχνει σε πόσα διαφορετικά επίπεδα μπορεί πραγματικά μία συνοδός να προσφέρει στο πελάτη της. Είναι φυσικά το σεξ, τα παιχνίδια σεξουαλικής φύσεως κλπ. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Υπάρχουν άνθρωποι που τους λείπει η παρέα, υπάρχουν άνθρωποι που τους λείπουν οι όμορφες παρουσίες, υπάρχουν άνθρωποι που τους λείπει η κουβέντα, η αγκαλιά ή ό,τι άλλο. Οι ανάγκες είναι διαφορετικές και φυσικά μία συνοδός, δεν υπάρχει μόνο για να καλύπτει σεξουαλικά τους πελάτες της.

Αυτή είναι η ιστορία της Μαρίας, η Μαρία είναι 27χρονη Ελληνίδα, escort..

Ο Αλέξης ήταν από τους αγαπημένους μου πελάτες.. Όχι επειδή δεν υπήρχε το σεξ, άλλωστε απολαμβάνω το σεξ. Πολύ!! Ήταν αγαπημένος γιατί ήταν πολύ γλυκός άνθρωπος, έξυπνος, ήρεμος, ευχάριστος με τον δικό του τρόπο και κυρίως ..πονεμένος! Πάντα έπαιρνα ευχαρίστηση από το να βοηθάω τους γύρω μου, πάντα μου άρεσε να βλέπω ανθρώπους ικανοποιημένους και χαρούμενους και να ξέρω ότι έχω βάλει το χεράκι μου για να συμβεί αυτό.

Είχε τηλεφωνήσει στο γραφείο και με ζήτησε, γιατί όπως είπε, κάτι του έκανε κλικ πάνω μου στις φωτογραφίες που είδε και θεωρούσε πώς θα είμαι αυτό που ζητάει. Ενημέρωσε ότι αν μόλις φτάσω του κάνω την ίδια αίσθηση και από κοντά, θα ήθελε να με κρατήσει όλο το βράδυ. Έτσι και έγινε τελικά..

Την πρώτη φορά που μπήκα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, με υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά.. Ενημέρωσε ότι θα ήθελε να μείνω όλο το βράδυ. Πήρε το μπουφανάκι μου και με ρώτησε αν θέλω να πιω κάτι. Αυτός είχε ήδη το ποτό του. Συμφώνησα, αφού ήξερα ήδη πως θα μείνω ολόκληρο το βράδυ μαζί του. Μου έβαλε ένα ποτό και μου ζήτησε να καθίσουμε στο σαλονάκι.

Περάσαμε πάνω από μιάμιση ώρα μιλώντας.. Μου εξήγησε ότι είναι οδηγός και ταξιδεύει πολύ. Ότι είναι χωρισμένος και ότι δεν θέλει να βρει κάποια γυναίκα για τους δικούς του λόγους. Στην συνέχεια μου ανέλυσε ότι αυτό που του λείπει περισσότερο από όλα, είναι η παρέα, η αγκαλιά και η αίσθηση ενός γυμνού κορμιού δίπλα του όταν κοιμάται.

Με ρώτησε αν μπορεί να με γδύσει. Φαινόταν γενικά κουμπωμένος και διστακτικός. Τον έκανα να νιώσει όσο πιο άνετα μπορούσα. Κάθισα στα πόδια του και του έδωσα ένα φιλί, ενώ του χάιδευα τα μαλλιά. Φάνηκε να το απολαμβάνει πολύ περισσότερο από όσο περίμενα. Σαν να του έκανε κάτι κλικ.

Με σήκωσε απαλά και μου έβγαλε αργά το φόρεμα μου. Στάθηκα μπροστά του με τα εσώρουχα και τις γόβες μου, τις οποίες μου έβγαλε επίσης μόνος του. Περιεργάστηκε το κορμί μου και με χάιδεψε απαλά παντού, από την κορυφή ως τα νύχια. Μου είπε πόσο όμορφο βρίσκει το στήθος μου, την πλάτη μου και το πρόσωπο μου. Μου τόνισε βέβαια πως και όλα τα υπόλοιπα είναι όμορφα, απλά τα παραπάνω τράβηξαν έντονα το βλέμμα του και του έκαναν αίσθηση.

Με ρώτησε αν θα ήθελα να κάνουμε ένα μπάνιο μαζί και δέχτηκα. Γέμισε το τζακούζι και μπήκαμε και οι δυο μέσα με τα ποτά μας λίγο αργότερα. Άρχισε να χαϊδεύει το στήθος μου και την πλάτη μου και να με φιλάει. Όχι λυσσασμένα, όχι έντονα, αργά και πάλι λίγο διστακτικά. Του είπα να χαλαρώσει και άρχισα να τον χαϊδεύω κι εγώ απαλά παντού. Χαλάρωσε εύκολα κάτι που με έκανε να χαρώ.

Συνεχίσαμε να μιλάμε και να χαϊδευόμαστε μέσα στο τζακούζι για αρκετή ώρα. Περνούσε ευχάριστα ο χρόνος μαζί του.

Βγήκαμε, κάναμε ένα τσιγάρο και πήγαμε στο κρεβάτι. Όταν ξαπλώσαμε άρχισε ξανά να περιεργάζεται το κορμί μου και πλησίασε το πρόσωπο του στο στήθος μου. Άρχισε να το χαϊδεύει και να το γλείφει απαλά. Κάθε του άγγιγμα ήταν απαλό και ήρεμο! Συνέχισε στην κοιλιά μου και μετά βούτηξε ανάμεσα στα πόδια μου. Εκεί κάτι άλλαξε μέσα του, άρχισε να με γλείφει με μανία, με πάθος. Λάτρευε αυτό που έκανε και φαινόταν. Ξαφνικά έφυγε ο δισταγμός και οι αναστολές και αφέθηκε. Με έκανε να τελειώσω και στην συνέχεια ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου.

Του είπα πώς τώρα είναι η σειρά μου και πήγα ναζιάρικα προς το μέρος του. Χαμογέλασε και κούνησε καταφατικά το κεφάλι του, το οποίο βόλεψε σε ένα μαξιλάρι. Άρχισα να παίζω αργά με το πέος του και να τον ακουμπάω ελάχιστα με την γλώσσα μου για αρχή. Στην συνέχεια το έκανα λίγο πιο έντονο, αλλά όχι πολύ. Αφού πλέον είχα καταλάβει πώς δεν ήθελε τίποτα άγριο. Του έλειπε η επαφή, τόσο μα τόσο πολύ. Συνέχισα μέχρι να τελειώσει κι αυτός.

Ξάπλωσα δίπλα του και τον ρώτησα αν χαλάρωσε αρκετά. Μου είπε ναι και τον ρώτησα αν θα ήθελε να το πάμε ένα βήμα παρακάτω. Μου εξήγησε ότι δεν μπορεί να κάνει σεξ εύκολα και ότι δεν είναι αυτό που ζητάει. Αλλά με ευχαρίστησε που είχα τόση όρεξη να τον ικανοποιήσω. Μου είπε ότι το μόνο που θέλει, είναι να ξαπλώσει δίπλα μου και να κοιμηθούμε, αφού κάνουμε και οι δυο μας ένα ντουζάκι.

Όταν γυρίσαμε στο κρεβάτι, με ρώτησε αν με βολεύει να κοιμάμαι ανάσκελα και του είπα ναι. Άρχισε να με χαϊδευει απαλά στην κοιλιά και μου έλεγε πόσο του αρέσει το δέρμα μου και η μυρωδιά μου.Λίγο το ποτό, λίγο τα παιχνίδια, είχα χαλαρώσει κι εγώ.

Λίγο μετά σταμάτησε να με χαιδεύει και απλά κόλλησε πάνω μου. Στενή επαφή, ανθρώπινη, όμορφη. Αυτό είχε ανάγκη..

Είχα βάλει ξυπνητήρι στις 7 για να φύγω, όμως με πρόλαβε. Με ξύπνησε ο ίδιος λίγο νωρίτερα. Άρχισε να με φιλάει στην κοιλιά απαλά και όταν άνοιξα τα μάτια μου, μου είπε ότι ήταν ο καλύτερος ύπνος που έχει κάνει καιρό τώρα. Μου εξήγησε ότι φεύγει για δουλειά και ότι θα επιστρέψει την άλλη βδομάδα. Με ευχαρίστησε για την βραδιά, μου είπε ότι τον έκανα να νιώσει άνετα και όμορφα  και μου είπε ότι είμαι πολύ όμορφη όταν κοιμάμαι. Του χαμογέλασα και τον ευχαρίστησα κι εγώ για το βράδυ και του είπα ότι ήταν χαρά μου που τον ευχαρίστησα.

Προς μεγάλη μου έκπληξη, είχε ήδη πάρει καφέ.. Το προηγούμενο βράδυ, πάνω στην κουβέντα μας, με είχε ρωτήσει τι καφέ πίνω και τελικά αξιοποίησε την πληροφορία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ήπια λίγες γουλιές, έκανα ένα ντουζάκι και ντύθηκα. Μου είπε ότι θα χαρεί να με ξαναδεί την άλλη βδομάδα και  έφυγα.

Έτσι και έγινε, την επόμενη βδομάδα και αρκετές φορές από τότε και στο εξής τον έβλεπα κάθε φορά που ερχόταν. Δεν κάναμε ποτέ σεξ, μέσα στα 3 χρόνια που τον έβλεπα. Δεν ρώτησα ποτέ γιατί, δεν τον πίεσα ποτέ και δεν το συζήτησε ποτέ από μόνος του. Ήταν η ιδιαιτερότητά του και ήταν σεβαστή. Άλλωστε, ποιος λέει ότι ο μόνος τρόπος για να ευχαριστήσεις κάποιον είναι το σεξ;

Έμαθα σε ένα από τα τελευταία μας ραντεβού ότι παντρεύεται. Ότι σε ένα ταξίδι του γνώρισε κάποια και ότι επιτέλους μπορεί να πάει μπροστά. Με ευχαρίστησε έντονα για το ότι του θύμισα πώς είναι η οικειότητα και τον έκανα να ξεπεράσει πολλά από τα κόμπλεξ και τις φρίκες του. Ένιωσα πολύ καλά γι’αυτό, όπως και χάρηκα που ένας άνθρωπος βρήκε τον δρόμο του.