Με την καμπυλάτη συνοδό στο σπίτι μου

καμπυλάτη συνοδό

Τη σημερινή ερωτική ιστορία θα μας τη διηγηθεί η καμπυλάτη συνοδός Σοφία 25 χρόνων call girl από τη Βουλιαγμένη!
Ο Γιάννης είναι ένας καινούριος πελάτης στο γραφείο συνοδών όπου συνεργάζομαι τα τελευταία χρόνια εδώ στη Βουλιαγμένη! Έχει ένα φετίχ με τις escort, κυρίως όμως με τις γυναίκες που έχουν πιασίματα και πλούσιο στήθος! Λατρεύει τις γυναίκες με το τεράστιο στήθος γιατί του αρέσει να παίζει με αυτό αλλά και να πιάνει αφράτους κώλους και μπουτάκια! Είναι ένας άντρας εκλεπτυσμένος, γενναιόδωρος και πολύ ευγενής!

Ραντεβού σε ξενοδοχείο

Τα ραντεβού μας κλείνονται πάντα στο ίδιο ξενοδοχείο! Του αρέσει ένα ξενοδοχείο στη Γλυφάδα  επειδή έχει ωραία θεά. Συναντιόμαστε εκεί γιατί δεν θέλει να γίνονται τα ραντεβού στο σπίτι του για έναν και μόνο λόγο. Του αρέσει να φωνάζει στο σεξ και δεν θέλει να ενοχλεί τους γείτονές του, ούτε να γνωρίζουν τι κάνει!
Πήγα στο ραντεβού βράδυ στο ξενοδοχείο, ανέβηκα στο δωμάτιο και εκεί μου άνοιξε την πόρτα ο Γιάννης που ήταν γυμνός και μόλις είχε κάνει μπάνιο! Χωρίς να χάσει λεπτό, με τράβηξε κοντά του και αμέσως με φίλησε! Με ρώτησε τι κάνω και μου είπε πως του είχα λείψει πάρα πολύ! Εγώ κόλλησα πάνω του και τον φίλησα με γλώσσα! Τότε ανταποκρίθηκε εξίσου κι’ εκείνος και με πάθος με φιλούσε κυριολεκτικά παντού!!! Είναι άντρας που δεν του αρέσει να χάνει χρόνο, πάντα με άρπαζε από την πόρτα χωρίς πολλά πολλά…!!!

Με τα πόδια στους ώμους…

Κατόπιν, με πήρε αγκαλιά και με ξάπλωσε στο κρεβάτι κι’ ήρθε από πάνω μου! Μου άνοιξε τα πόδια και μπήκε ολός μέσα μου! Ωστόσο, το πέος του δεν ήταν τεράστιο, όμως ήταν αρκετά μεγάλο για να το νιώθω έντονα! Εκείνος πήρε τα πόδια μου και τα έβαλε στους ώμους του και έσκυψε μπροστά μου φέρνοντας το πρόσωπο του κοντά στο δικό μου και άρχισε να με φιλάει με πάθος! Ενώ ταυτόχρονα με έπαιρνε γρήγορα και δυνατά! Μου έλεγε οτι τρελαίνεται να γαμάει καμπυλάτη συνοδό όπως εγώ και πως θέλει να με ξεσκίσει!

Τελείωμα στο στήθος με την καμπυλάτη συνοδό

Λίγο αργότερα, βγήκε απότομα από μέσα μου, έβγαλε το προφυλακτικό, το πέταξε στο πάτωμα και εγώ πήρα το πέος του στα χέρια μου και άρχισα να τον παίζω γρήγορα! Ήθελα να τον κάνω να τελειώσει πάνω στο τεράστιο στήθος μου! Ο Γιάννης πλησίασε κοντά στο στήθος μου και άρχισε να με γλύφει γύρω-γύρω από τις ρώγες! Δεν άντεξε και πολύ… κυριολεκτικά έκανε μούσκεμα όλο μου το στήθος! Άρχισε να μου το γλύφει και να μου το φιλάει παντού,  άλλωστε ήταν απο αυτούς που  δεν σιχαινόταν το σπέρμα του! Του άρεσε να με φιλάει και να με γλύφει ενώ με λερώνει και αμέσως μετά να με φιλάει!

Γλυφομούνι

Μόλις τελείωσε, με κοίταξε και μου οτι θέλει να με περιποιηθεί για να τελειώσω!
Κατέβηκε αργά-αργά ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε να με ρουφάει δυνατά! Γνώριζε πολύ καλά τι ήταν αυτό που μου άρεσε, αν και είχε περάσει καιρός απο την προηγούμενή μας συνάντηση!
Δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να με κάνει να τελειώσω!!!
Οι φωνές μου ακούστηκαν σε όλο το ξενοδοχείο αλλά δεν μας ένοιαξε καθόλου!!! Γούσταρε να με ακούει να φωνάζω όταν κάνουμε σεξ! Ήξερα πόσο πολύ τον φτιάχνει και σε κάθε ευκαιρία μου έλεγε πόσο πολύ τον καυλώνει!
Μόλις τελειώσαμε, του έδωσα ένα φιλί και του ζήτησα να μου δώσει ένα τσιγάρο! Χαλαρώσαμε λίγο, κάναμε ένα μπάνιο και ανανέωσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα που θα αναζητήσει και πάλι καμπυλάτη συνοδό!

Search