Αυνανισμός ..αλλιώς!

You are currently viewing Αυνανισμός ..αλλιώς!
Σε ποιόν δεν αρέσει να παίζει με τον εαυτό του;; Όποιος πει όχι, ξέρουμε ότι απλά λέει ψέματα. Είναι υγιές, είναι φυσιολογικό, είναι όμορφο, είναι αναγκαίο.

Κάτι όμως που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν δοκιμάσει, είναι να αυνανιστούν μαζί με την παρτενέρ τους!

Ναι, καλά ακούσατε! Μαζί!

Τι είναι το Mutual Masturbation;

Είναι όταν αυνανίζεσαι μαζί με την παρτενέρ σου, πρακτικά και ουσιαστικά την ίδια ώρα που εσύ το κάνεις στον εαυτό σου, αυτή το κάνει στον δικό της. Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να το κάνει μόνο ένας από τους δύο και να έχει το ίδιο ενδιαφέρον, αλλά αυτό θα το αναλύσουμε παρακάτω.

Κάποιοι άνθρωποι νιώθουν λίγο περίεργα ή ντρέπονται να το δοκιμάσουν, μιας που έχουν συνδέσει τον αυνανισμό με την μοναξιά και έχουν συνηθίσει να μην τους βλέπει ποτέ κανείς ή να πρέπει να κρύβονται για να το κάνουν.

Δεν ξέρεις τι χάνεις, αν δεν το δοκιμάσεις!

Γιατί να αυνανιστείς μπροστά στην παρτενέρ σου, όταν μπορείς να το κάνεις μόνος;

Λογική ερώτηση και αμέσως θα αναλύσουμε τους λόγους για τους οποίους αυτό είναι μια πολύ καλή ιδέα!

  1. Μπορεί σαν προκαταρκτικό να σου προσφέρει την ίδια ικανοποίηση με το στοματικό ή με άλλα παιχνίδια.
  2. Θα νιώσεις ότι κάνεις ένα σόου για την παρτενέρ σου και αυτή για εσένα, κάτι που σαν role play, μπορεί να είναι εξαιρετικό! Άντρες και γυναίκες υποστηρίζουν ότι είναι άκρως ερεθιστικό να βλέπεις τον παρτενέρ σου να παίζει με τον εαυτό του. Η στύση, τα υγράσια, τα δαγκώματα στα χείλη. Είναι ηδονικό!
  3. Είναι γεγονός πως ο καθένας από εμάς ξέρει το σώμα του καλά και ξέρει τι του αρέσει. Γιατί λοιπόν να μην μεταφέρουμε αυτή την γνώση και στην παρτενέρ μας; Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσεις την παρτενέρ σου να δει και να μάθει, όπως και εσένα αντίστοιχα για αυτή. Μαθαίνεις πώς αρέσει στον άλλον να τον αγγίζουν, κάτι που στην πορεία θα κάνει καλύτερο το σεξ γενικότερα μεταξύ σας.
  4. Όπως αναφέραμε στην αρχή, μπορεί να παίζει ένας από τους δύο. Αν θέλετε λοιπόν να το κάνετε ακόμα πιο ενδιαφέρον, μπορείτε να δέσετε στο κρεβάτι τα χέρια της παρτενέρ σας και να καθίσετε απέναντί της παίζοντας με τον εαυτό σας ή το αντίστροφο. Η εικόνα και η αίσθηση θα είναι μαγικά. Η ανυπομονησία για το πότε θα λυθείτε, το πόσο περισσότερο θα θέλετε να αγγίξετε ο ένας τον άλλον, οι εικόνες που θα διεγείρουν την φαντασία.. Στο σύνολο η εμπειρία, θα οδηγήσει σε εκρηκτικούς οργασμούς.
Πώς να το προτείνεις; Πώς να το βάλεις στο ..πρόγραμμα;

Μπορείς να το προτείνεις με διάφορους τρόπους. Στείλε στην παρτενέρ σου ένα μήνυμα στην διάρκεια της μέρας, που να της λέει πόσο θα σου άρεσε να βλέπετε ο ένας τον άλλον να αγγίζει τον εαυτό του. Πείτε της πόσο σέξι θα το βρίσκατε και σίγουρα θα ιντριγκάρετε την φαντασία της.

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε ατμόσφαιρα. Βάλτε μουσική, ανάψτε κεριά και ζητήστε της να χαλαρώσει και προτείνετε της μία νέα εμπειρία. Εξηγείστε της πόσο όμορφο θα ήταν να παίξετε ο ένας με τον άλλον κι αν θέλει επιχειρήματα, σας τα είπαμε παραπάνω!

Επίσης μπορείτε να το φέρετε στο παιχνίδι, μέσα από τα προκαταρκτικά! Αφού την έχετε ερεθίσει αρκετά, ενώ την γλείφετε, σταματήστε, κοιτάξτε την, χαιδέψτε την και πείτε της πόσο θα σας άρεσε να σας δείξει πώς της αρέσει να την αγγίζουν!

Αν η παρτενέρ σας δεν νιώθει άνετα με τίποτα από τα παραπάνω, δοκιμάστε να το βάλετε στο πρόγραμμα σαν Role Play. Σκεφτείτε ένα σενάριο και προτείνετε της να το δοκιμάσετε. Έτσι θα νιώθει πως είναι κάποια άλλη και θα μπορέσει να αφεθεί πιο εύκολα.

Και μετά τι;;

Αφού το βάλετε στο παιχνίδι, νιώστε άνετα, βολευτείτε σε μία θέση που σας αρέσει και το παιχνίδι ξεκινάει. Φροντίστε να έχετε άμεση οπτική επαφή με την παρτενέρ σας. Το ιδανικό είναι να είστε ο ένας απέναντι στον άλλον, για να έχετε καλύτερη εικόνα. Δοκιμάστε να καθίσετε στο κρεβάτι ή στον καναπέ αντικριστά.

Μπορείτε επίσης να καθίσετε απέναντι ο ένας στον άλλον και να ζητήσετε από την παρτενέρ σας, να ανοίξει τα πόδια της και να τα περάσει πάνω από τα δικά σας, έτσι θα είναι και αρκετά κοντά για να νιώθετε την ανάσα της και να μπορείτε να την φιλήσετε ανά πάσα στιγμή. Το φιλί βοηθάει.

Ιδέες για να το κάνετε ακόμα πιο ενδιαφέρον:
  1. Σε αυτό το παιχνίδι, μπορείτε εύκολα να βάλετε τους αγαπημένους σας δονητές ή όποιο άλλο sex toy προτιμάτε.
  2. Μιλήστε βρώμικα ο ένας στον άλλον. Μπορείτε να λέτε στην παρτενέρ σας τι κάνετε και πόσο σας αρέσει αυτό που κάνετε ή να της ζητήσετε να κάνει το ίδιο!!
  3. Είναι η ιδανική στιγμή για να μοιραστείτε τις φαντασιώσεις σας. Είστε και οι δύο ερεθισμένοι, η σεξουαλική διάθεση είναι στα ύψη. Θα εξιτάρει σίγουρα και τους δυο σας το να γεμίσετε εικόνες από σέξι πράγματα που σας ξεσηκώνουν. Και ποιος ξέρει, ίσως να τα κάνετε και πραγματικότητα σύντομα.
  4. Αν η παρτενέρ σας είναι ανοιχτόμυαλη. Δοκιμάστε το πορνό! Βρείτε κάτι που να ξέρετε πως σας ξεσηκώνει και τους δύο και δείτε το μαζί.

Σε γενικές γραμμές είναι κάτι που μπορείτε να το φέρετε ακριβώς στα μέτρα σας, να το δοκιμάσετε με άπειρους τρόπους και τελικά να βρείτε την χρυσή τομή. Πειραματιστείτε και θα δείτε ότι είναι μία εκπληκτική εμπειρία και για τους δυο.