Στάσεις για πιο βαθιά διείσδυση!

Στάσεις για πιο βαθιά διείσδυση!

Ανάλογα με το τι θέλουμε να πετύχουμε στο σεξ, υπάρχουν διαφορετικά πράγματα που μπορούμε να δοκιμάσουμε..

Μπορεί να θέλουμε κάτι αργό και αισθησιακό, μπορεί να θέλουμε κάτι έντονο, μπορεί να θέλουμε κάτι άγριο, μπορεί να θέλουμε απλά παιχνίδια. Όλα είναι θέμα στιγμής, παρτενέρ και όρεξης!!

Σήμερα θα αναλύσουμε στάσεις, τις οποίες μπορείς να βάλεις στο μενού, αν αυτό που ψάχνεις είναι μια έντονη εμπειρία και μία πολύ βαθιά διείσδυση!!
  1. Μπρούμυτα!

Ζήτησε από την παρτενέρ σου να ξαπλώσει μπρούμυτα, με τους γλουτούς της λίγο πιο ψηλά (το μυστικό είναι να βάλετε ένα μαξιλάρι από κάτω της) και να ανοίξει τα πόδια της. Πηγαίνετε από πίσω της και μπείτε μέσα της. Η αίσθηση θα είναι μαγική!

  1. Καθιστά!

Καθίστε στην άκρη του κρεβατιού ή του καναπέ και ακουμπήστε τα πόδια σας στο πάτωμα. Βάλτε την παρτενέρ σας να καθίσει πάνω σας, με τα πόδια της λυγισμένα, να στηρίζετε στα γόνατα της και να σας κοιτάει. Με αυτό τον τρόπο, θα έχετε απίθανη θέα, θα μπορείτε να παίξετε με το στήθος της εύκολα, θα μπορείτε να την φιλάτε και θα μπορέσετε να μπείτε όσο βαθιά θέλετε. Επίσης η ίδια θα μπορεί να ρυθμίσει την ένταση και την ταχύτητα, κάτι που θα το κάνει ακόμα πιο απολαυστικό και για την ίδια.

  1. Η καουμπόισσα!

Ξαπλώστε στο κρεβάτι, με τα πόδια σας λυγισμένα και ζητήστε από την παρτενέρ σας, να έρθει από πάνω σας, με τα πόδια της λυγισμένα και ενώ στηρίζετε στα γόνατα της. Το ιδανικό είναι να έχει τα χέρια της στο στήθος σας, κάτι που λόγω αντίστασης, θα την κάνει να μπορεί να κινείται καλύτερα πάνω σας. Είναι ιδανική στάση για να έχετε την καλύτερη δυνατή διείσδυση, να μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στο στήθος της και να μπορεί να σας φιλάει όποτε θέλει.

  1. Στα τέσσερα!

Αυτό είναι σίγουρα κάτι που ξέρετε όλοι! Άλλωστε όπως έχουμε ξαναπεί, είναι -όχι αδίκως- η αγαπημένη στάση αντρών και γυναικών, σε όλο τον κόσμο. Είναι η ιδανικότερη στάση, για βαθιά διείσδυση!!! Επειδή όμως υπάρχουν διάφορες “παραλλαγές” του, θα σας πούμε πως το ιδανικότερο, είναι η παρτενέρ σας να έχει τα πόδια της ανοιχτά, την μέση της σπασμένη και το στήθος της να ακουμπάει στο κρεβάτι! Η γωνία που δημιουργείται με αυτό τον τρόπο, είναι ότι καλύτερο για να μπείτε όσο πιο βαθιά γίνεται μέσα της! Επίσης η θέα που θα έχετε, θα είναι ότι καλύτερο και ταυτόχρονα, σας δίνει και την δυνατότητα για πρωκτικά παιχνίδια!

  1. Κουταλάκι!

Ξαπλώστε στο πλάι, ζητήστε της να λυγίσει τα γόνατα της και κουμπώστε πίσω της.. Η στάση είναι ιδανική για βαθιά διείσδυση και ταυτόχρονα σας δίνει την δυνατότητα να ασχολείστε έντονα με το στήθος της, τον λαιμό της και την κλειτορίδα της, κάτι που θα την απογειώσει!

  1. Το κοχύλι!

Αυτή η στάση, απαιτεί μία Χ ευλυγισία από την πλευρά της παρτενέρ σας. Άρα μην το δοκιμάσετε αν δεν υπάρχει! Ζητήστε από την παρτενέρ σας  να ξαπλώσει ανάσκελα και να φέρει τα πόδια της ανοιχτά, όσο πιο κοντά στο κεφάλι της γίνεται. Η γωνία και το άνοιγμα που θα δημιουργηθεί, θα προσφέρει και στους δυο σας απίθανη ηδονή κατά την διάρκεια της διείσδυσης. Επίσης η τριβή που δημιουργείται στην κλειτορίδα της , είναι κάτι που θα την τρελάνει.. Αν πάλι δεν της αρκεί, είναι μία πολύ βολική στάση, για να μπορεί ταυτόχρονα να παίξει η ίδια με την κλειτορίδα της.

  1. Το φλιπεράκι!

Ζητήστε από την παρτενέρ σας να ξαπλώσει και μπείτε ανάμεσα στα πόδια της. Πιάστε την από την μέση ή τους μηρούς και ανασηκώστε την, ώστε η πλάτη της να δημιουργήσει μία γέφυρα. Κολλήστε πάνω της και θα με θυμηθείτε. Είναι μία από τις ιδανικότερες στάσεις για βαθιά διείσδυση!

  1. Κεφαλοκλείδωμα!

Ζητείστε από την παρτενέρ σας να ξαπλώσει ανάσκελα, μπείτε ανάμεσα στα πόδια της, ανασηκώστε τα και ακουμπήστε τα στους ώμους σας. Το ιδανικό είναι τα πόδια της να είναι τεντωμένα και να ακουμπάνε στο στήθος της, ενώ κολλάτε πάνω της και μπαίνετε βαθιά μέσα της.

  1. Το σάντουιτς!

Βάλτε την παρτενέρ σας να ξαπλώσει ανάσκελα και μπείτε ανάμεσα στα πόδια της. Βάλτε τα χέρια σας στο πίσω μέρος των μηρών της και λυγίστε τα πόδια της ώστε τα γόνατα της, να ακουμπάνε στο στήθος της -ή όσο πιο κοντά στο στήθος της γίνεται-. Θα σας εκπλήξει το πόσο έντονη θα γίνει η διείσδυση και για τους δυο σας. Είναι επίσης ιδανική στάση για να μπορεί ταυτόχρονα να παίξει με την κλειτορίδα της, κάτι που θα το κάνει ακόμα πιο έντονο.

  1. Η χελώνα!

Ζητήστε από την παρτενέρ σας να καθίσει στα τέσσερα στο κρεβάτι. Στην συνέχεια, να ακουμπήσει το κεφάλι της στο στρώμα ή σε ένα μαξιλάρι, να ρίξει το βάρος της μπροστά, να φέρει τα γόνατα της όσο πιο κοντά στο στήθος της μπορεί και να περάσει τα χέρια της πίσω από τα γόνατα της! Πηγαίνετε πίσω της, με τα πόδια σας ανοιχτά, κρατήστε την από την μέση ή τους γλουτούς της και απολαύστε μία καυτή εμπειρία!!