Άρια το εκρηκτικό Call Girl της Νέας Σμύρνης!!!!

Στελίνα, η ψηλή κουκλάρα escort από την Νέα Σμύρνη!

Τη σημερινή μας ιστορία μοιράστηκε μαζί μας η Άρια, το 23χρονο Call Girl από την Νέα Σμύρνη!!!

Ο Σπύρος είναι ένας από τους αγαπημένους μου πελάτες στη Νέα Σμύρνη! Βρισκόμαστε αρκετά συχνά και περνάμε όμορφα.. Λατρεύει την ποδολαγνεία και τα ψιλοτάκουνα και δεν τον ενδιαφέρει καθόλου το συμβατικό σεξ!!

Τον συνάντησα πρώτη φορά πρίν τρία χρόνια. Είχε καλέσει στο γραφείο συνοδών με το οποίο συνεργάζομαι στην Νέα Σμύρνη και ζήτησε ένα Call Girl που να του αρέσουν τα παιχνίδια με τα πόδια και να έχει μεγάλες όμορφες πατούσες.

Είμαι ψηλή γυναίκα, με όμορφα πόδια και αρκετά Αυταρχική από την φύση μου! Μου αρέσουν οι άντρες που τους αρέσει να περιποιούνται τις γυναίκες και γενικά τα ραντεβού μου είναι σχεδόν πάντα αυταρχικά!!

Οπότε στο ραντεβού βρέθηκα εγώ..

Έφτασα σε μία ήσυχη γειτονιά στην Νέα Σμύρνη, γύρω στις 10 το βράδυ και χτύπησα το κουδούνι! Ανέβηκα και χτύπησα την πόρτα..

Μου άνοιξε ο Σπύρος, με το βλέμμα του χαμηλωμένο και καρφωμένο στα πόδια μου!

Του χαμογέλασα και τον ρώτησα αν θα ήθελε να περάσω.

Καθίσαμε στο σαλόνι και μου έφερε ένα ποτήρι νερό!! Φαινόταν αμήχανος και ενθουσιασμένος. Μου εξήγησε ότι έχει πάρει πολλά Call Girls, αλλά δεν έχει δει ομορφότερα πόδια σε καμία σε ολόκληρη την Νέα Σμύρνη…

Γονάτισε μπροστά μου στον καναπέ και μου έβγαλε τις γόβες αργά και αισθησιακά..

Έπιασε τις πατούσες μου με τα χέρια του και τις φίλησε.. Μετά ακούμπησε την μία πάνω στο στήθος του, ενώ κράτησε την άλλη στο χέρι του και άρχισε να της κάνει μασάζ και να την γλείφει!!!

Έμοιαζε εκστασιασμένος, σχεδόν υπνωτισμένος..

Τον ρώτησα πόσο καιρό έχει να ασχοληθεί με ένα ζευγάρι όμορφα πόδια!

Μου είπε ότι είχε γνωρίσει αρκετές κοπέλες από όταν ήρθε στην Νέα Σμύρνη, αλλά καμία δεν ήταν ακριβώς αυτό που ήθελε. Ακόμα και οι βίζιτες που είχε πάρει, δεν τον γέμισαν ποτέ σε αυτά τα παιχνίδια…

Έκανε χιούμορ, λέγοντας μου ότι είναι πολύ εύκολο να βρει κανείς το σεξ, αλλά η ποδολαγνεία είναι ένα φετίχ πολύ πιο δύσκολο.. Το να βρεις γυναίκα που της αρέσει πραγματικά και έχει και όσο όμορφα πόδια θέλεις, είναι σαν να ψάχνεις μα βρεις μονόκερο!

Του ζήτησα να γδυθεί και να καθίσει απέναντι μου στον καναπέ..

Έβαλα τα πόδια μου πάνω στο πέος του και άρχισα να το παίζω με τις πατούσες μου, αργά και αισθησιακά, για αρκετή ώρα!!

Τα βογγητά του ήταν έντονα και η ανάσα του κοφτή. Φαινόταν πόσο πολύ απολαμβάνει το άγγιγμα και το παιχνίδι..

Άρχισε να μου φωνάζει ότι έχω τα πιο σέξι και προικισμένα πατουσάκια σε όλη τη Νέα Σμύρνη και μου έλεγε πόσο θέλει να τελειώσει πάνω τους…

Συνέχισα να τον παιδεύω για λίγη ώρα, μέχρι να δω ότι δεν αντέχει πια..

Πέρασα το χέρι μου μέσα από τα μαλλιά του και άρχισα να παίζω πιο έντονα, μέχρι που τελείωσε με δύναμη πάνω στις πατούσες μου!!

Με κοίταξε και με ρώτησε αν μπορεί να τις καθαρίσει με την γλώσσα του και έγνεψα καταφατικά!!

Κάναμε μαζί ένα τσιγάρο και πήγα να ετοιμαστώ..

Πρίν φύγω μου είπε πόσο χαρούμενος είναι που κατάφερε να βρει ένα Call Girl ακριβώς όπως το ήθελε στη Νέα Σμύρνη!! Έκτοτε βλεπόμαστε τουλάχιστον δύο φορές το μήνα..

Search