Ανέτα το σέξι Call Girl της Βουλιαγμένης!!

Εξομολογήσεις ενός Call Girl - Έλενα

Τη σημερινή ιστορία μοιράστηκε μαζί μας η Ανέτα, 25χρονο Call Girl από τη Βουλιαγμένη!!

O Αλέξης και η Μαρία είναι από τα αγαπημένα μου ζευγάρια.. Μένουν μόνιμα στην Αγγλία, αλλά περνάνε τα καλοκαίρια, έναν μήνα στο σπίτι τους στην Βουλιαγμένη!! Είναι εξαιρετικά όμορφοι άνθρωποι και οι δύο, πολύ Kinky και πάντα περνάμε καλά οι τρεις μας!!

Τρία χρόνια πρίν ήταν η πρώτη φορά που τους συνάντησα!! Ήταν Αύγουστος και τηλεφώνησαν στο γραφείο συνοδών στην Βουλιαγμένη, με το οποίο συνεργάζομαι!! Ζήτησαν μία κοπέλα με πλούσιο στήθος, να μιλάει πολύ καλά Ελληνικά, να είναι καλή παρέα και να της αρέσουν οι γυναίκες!

Στις 15:00 ο οδηγός με άφησε έξω από ένα σπίτι στην Βουλιαγμένη.. Χτύπησα το κουδούνι και μπήκα!!

Μου άνοιξε την πόρτα η Μαρία, μία πολύ όμορφη μικροκαμωμένη μελαχρινή γυναίκα, γύρω στα 35! Ομολογώ ότι μου άρεσε αυτό που είδα και σαν bisexual γυναίκα, χάρηκα ιδιαίτερα!

Ο Αλέξης μας περίμενε στο σαλόνι..

Καθίσαμε για λίγο όλοι μαζί και συζητήσαμε! Για τα θέλω τους, για το τι ζητάνε από όλη την εμπειρία, τι δεν θα ήθελαν, τι τους εξιτάρει..

Δεν έψαχναν απλά μία κοπέλα να κάνουν σεξ.. Τους άρεσε να ζούνε έντονα! Όπως μου εξήγησαν, κάθε φορά που βρισκόταν στην Βουλιαγμένη για διακοπές, ήθελαν να ξεδώσουν και έπαιρναν αρκετά Call Girls.

Ήταν πολυγαμικοί και οι δύο και τους άρεσε να έχουν ποικιλία στο κρεβάτι τους! Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που επέλεγαν συνοδούς και όχι random γυναίκες!!

Αφού έσπασε ο πάγος με ρώτησαν αν θα ήθελα αφού με είδαν και τους άρεσα να περάσω το βράδυ μαζί τους! Συμφώνησα και ενημερώσαμε το γραφείο ότι θα μείνω αρκετές ώρες ακόμα!!

Με πήραν και φύγαμε από το σπίτι. Πήγαμε για έναν καφέ στο αγαπημένο τους μαγαζί στη Βουλιαγμένη και μετά για φαγητό!! Γελάσαμε αρκετά, μιλήσαμε και γνωριστήκαμε!

Ήταν και οι δύο πολύ συμπαθητικοί και σέξι άνθρωποι!!

Γυρίσαμε στο σπίτι το βραδάκι..

Ήπιαμε από ένα ποτό στο μπαλκόνι, χαζεύοντας την όμορφη θάλασσα της Βουλιαγμένης και φλερτάροντας, έντονα!!!

Η Μαρία ήρθε κοντά μου και άρχισε να με φιλάει στο λαιμό και στους ώμους, ψυθιρίζοντας στο αυτί μου πόσο όμορφη με βρίσκει και πόσο θέλει να εξερευνήσει όλο μου το κορμί με την γλώσσα της. Ο Αλέξης απλά μας χάζευε κάνοντας το τσιγάρο του!

Της χαμογέλασα και της είπα πόσο όμορφη την βρίσκω κι εγώ!!

Με τράβηξε από το χέρι και με πήγε προς το σαλόνι, ο Αλέξης απλά μας ακολούθησε, σαν υπνωτισμένος! Μας κοίταζε και δεν σταματούσε να λέει πόσο χαίρεται που βρήκαν ένα τόσο σέξι και όμορφο Call Girl σαν εμένα!!

Με έριξε στον καναπέ και άρχισε να με γδύνει με μανία.. Ενώ τα χέρια και τα χείλη της έκαναν βόλτα σε όλο το κορμί μου..

Μου άνοιξε τα πόδια και χώθηκε ανάμεσα τους..

Περάσαμε όλο το βράδυ στον καναπέ, το κρεβάτι και το τζακούζι!! Ήταν ένα βράδυ γεμάτο αχαλίνωτο σεξ, καύλα, πάθος και kinky παιχνίδια..

Έκτοτε τους βλέπω κάθε φορά που βρίσκονται στην Βουλιαγμένη για διακοπές και περνάμε υπέροχα για όσο μένουν!!

 

 

 

 

Search