Ζωή το φινετσάτο Call Girl από το Χαλάνδρι!!

Ζωή το φινετσάτο Call Girl από το Χαλάνδρι!!

Τη σημερινή ιστορία μοιράστηκε μαζί μας η Ζωή 28χρονο Call Girl από το Χαλάνδρι!!!

Ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος εξαιρετικός, αγαπημένος πελάτης στο Χαλάνδρι αρκετά χρόνια τώρα..

Δεν του λείπει το σεξ, αλλά η ανθρώπινη επαφή, η παρέα και η καλοπέραση. Η δουλειά του τρώει όλο του τον χρόνο, οπότε όπως λέει και ο ίδιος, δεν έχει το κουράγιο και την διάθεση να κάνει κάποια σχέση ή να βγει ραντεβού!!

Παίρνει αρκετά Call Girl και πάντα αναζητά από αυτά το Girlfriend experience. Θέλει να περνάει όμορφα, να βγαίνει, να κάνει παρέα και να περνάει χρόνο με τα κορίτσια που παίρνει!!

Με εμένα κόλλησε πρίν 3 χρόνια..

Ήταν χειμώνας και κάλεσε στο γραφείο συνοδών στο Χαλάνδρι με το οποίο συνεργάζομαι. Ζήτησε μία κοπέλα φιλική, έξυπνη, όμορφη  και κυρίως φινετσάτη. Το προφίλ ταίριαζε ακριβώς, οπότε έστειλαν εμένα!! Θα έμενα μαζί του για όλο το βράδυ!

Έφτασα στο σπίτι του στο Χαλάνδρι νωρίς το απόγευμα! Μου άνοιξε με το μπουρνούζι και μου είπε να περάσω! Ήταν πολύ συμπαθητική φυσιογνωμία και αρκετά όμορφος άντρας..

Καθίσαμε στο σαλόνι και πιάσαμε την κουβέντα. Μου εξήγησε ότι το σεξ είναι το τελευταίο που τον ενδιαφέρει.. Αναζητούσε μία παρέα να τον ακολουθεί σε εξόδους και κάποια ταξίδια όποτε έχει χρόνο και όρεξη!!

Μου είπε να βολευτώ όσο ετοιμάζεται..

Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και πήγαμε σε ένα πολύ όμορφο μαγαζί στο Χαλάνδρι για φαγητό!! Μου μίλησε γι’αυτόν, για τη δουλειά του και μου είπε ότι το σημερινό ήταν μία δοκιμή. Ήθελε ένα Call Girl να τον συνοδεύσει σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό σε λίγες μέρες!!

Το ταξίδι θα ήταν επαγγελματικό και ήθελε μαζί του μία κοπέλα που να μπορεί να σταθεί σε έναν χώρο γεμάτο ανθρώπους δίπλα του και να τον κάνει να νιώθει περήφανος!! Ήταν ο λόγος που ήθελε ένα φινετσάτο, έξυπνο Call Girl και όχι απλά μία βίζιτα!

Τελειώσαμε το φαγητό μας και του πρότεινα να πιούμε καφέ σε ένα μαγαζί στο Χαλάνδρι που μου άρεσε πάντα!

Περάσαμε πολύ όμορφα, συζητήσαμε και συμφωνήσαμε και για το ταξίδι.. Μου ήταν εξαιρετικά συμπαθής!!

Γυρίσαμε στο διαμέρισμα του το βραδάκι και γεμίσαμε το τζακούζι!! Έφερε ένα μπουκάλι κρασί, δύο ποτήρια και τα άφησε δίπλα μας..

Με έγδυσε αργά χαζεύοντας το κορμί μου και φιλόντας με απαλά στον λαιμό και την πλάτη!! Μου έλεγε ότι είμαι ένα από τα πιο όμορφα Call Girls στο Χαλάνδρι και πόσο του αρέσω..

Μπήκαμε στο τζακούζι και συνεχίσαμε να μιλάμε και να φλερτάρουμε..

Περάσαμε όλο το υπόλοιπο βράδυ έτσι, δεν κάναμε σεξ ποτέ εκείνη την μέρα!!! Περιποιηθήκαμε απλά ο ένας τον άλλον με τις γλώσσες και τα χέρια μας!!

Το ταξίδι έγινε και εγώ πήγα μαζί του.. Εκεί κάναμε και σεξ για πρώτη φορά! Ήταν εξαιρετικά παθιασμένος και σέξι άντρας!

Έκτοτε βρισκόμαστε αρκετά συχνά..

 

Search