Έλλη, το καυτό Call Girl της Γλυφάδας!

Έλλη, το καυτό Call Girl της Γλυφάδας!
Τη σημερινή ιστορία, μοιράστηκε μαζί μας η Έλλη, το 24χρονο Call Girl από τη Γλυφάδα!!

Ο Γιώργος είναι συχνός πελάτης, που μένει στην περιοχή και είναι πελάτης στο γραφείο συνοδών στην Γλυφάδα που συνεργάζομαι!! Τα ραντεβού μας γίνονται πάντα στο Crystal Blue στην Γλυφάδα, γιατί τον βολεύει όταν είναι σκαστός από την δουλειά του και του αρέσει ο χώρος και το ξενοδοχείο.

Έφτασα στο δωμάτιο λίγη ώρα μετά από αυτόν και με περίμενε γεμάτος όρεξη και χαμογελαστός! Τον φίλησα μπαίνοντας στο δωμάτιο και τον ρώτησα πως είναι. Μου είπε ότι του έλειψα πολύ και με τράβηξε κοντά του!!!

Μεταξύ μας υπάρχει έντονη χημεία και οικειότητα. Τον ξέρω καλά! Ξέρω τι του αρέσει και πώς να τον απογειώσω!

Παίρνει αρκετα Call Girls γενικότερα, αλλά η σίγουρη επιλογή του μερικές φορές την εβδομάδα, είμαι εγώ. Όπως άλλωστε λέει ο ίδιος συνέχεια, είμαι η αγαπημένη του βίζιτα, σε όλη την Γλυφάδα.

Ξέρω πόσο του αρέσει το κορμί μου, πόσο πολύ γουστάρει να τον γλείφω και να παίζω μαζί του και πόσο έντονους οργασμούς έχει κάθε φορά!!!

Άρχισε να με γδύνει και να με φιλάει παντού, λέγοντας μου πόσο θέλει να με γλείψει ολόκληρη και να με ξεσκίσει!! Δεν είναι ποτέ βίαιος, αλλά είναι πάντα πολύ έντονος άντρας στο σεξ. Υπάρχει πάθος και ένταση, κάτι που για να είμαι ειλικρινής, πάντα απολαμβάνω πολύ!!

Είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας, και όλες οι escorts που βρίσκονται μαζί του τον συμπαθούν γιατί πάντα αφήνει πολύ καλά tips και του αρέσει να ικανοποιεί τα Call Girls που παίρνει. Φτιάχνεται όταν σε βλέπει να περνάς το ίδιο καλά με αυτόν! Δεν θέλει απλά να τελειώνει και να φεύγει!

Με ξάπλωσε στο κρεβάτι και άρχισε να με γλείφει ολόκληρη και να με χαιδεύει! Τελείωσα πάνω στην γλώσσα του, κάτι που ήξερα πόσο του αρέσει και του είπα ότι ήταν η σειρά του!!!

Κάθισε στην άκρη του κρεβατιού και γονάτισα μπροστά του! Άρχισα να τον γλείφω και να τον παίζω με τα χέρια μου αργά και βασανιστικά, όπως ακριβώς τον τρέλαινε!

Όταν κατάλαβα ότι κοντεύει να τελειώσει σταμάτησα και πήγα ανέβηκα παιχνιδιάρικα στο κρεβάτι. Στήθηκα στα τέσσερα και τον κοίταξα με νόημα.

Λάτρευε να με βλέπει στα τέσσερα και κάθε φορά μου έλεγε ότι είμαι το Call Girl με τα πιο θεϊκά οπίσθια της Γλυφάδας!!

Φόρεσε το προφυλακτικό και μπήκε μέσα μου! Το ένα του χέρι ήταν στην μέση μου και το άλλο στον ώμο μου. Με τραβούσε πάνω του με δύναμη και μπαινοέβγαινε μέσα μου γρήγορα και δυνατά!

Δεν του πήρε ώρα να τελειώσει και στο ενδιάμεσο, χάρισε και σε εμένα άλλον έναν έντονο οργασμό!!

Κάναμε ένα μπάνιο και καθίσαμε να κάνουμε ένα τσιγάρο μαζί, πριν περάσουμε στον δεύτερο γύρο…

Η δεύτερη φορά μας πάντα είχε περισσότερη διάρκεια και πάντα ήταν το πρωκτικό. Του άρεσε να αρχίζει ή να τελειώνει την μέρα του χαμένος ανάμεσα στα οπίσθια μου!!!