Ανεπιθύμητες στύσεις..

You are currently viewing Ανεπιθύμητες στύσεις..
covering

Είναι γεγονός ότι πολλές φορές οι στύσεις δεν ρωτάνε τον άντρα πότε θα εμφανιστούνε.. Και ενώ μία στύση μπορεί να είναι κάτι απίθανα όμορφο όταν το χαζεύει η σύντροφός σου ή όταν έρχεται την κατάλληλη στιγμή, αλλά αν γίνει σε κακή στιγμή, τότε είναι το λιγότερο άβολο. Μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα, ανεπιθύμητα προβλήματα και φυσικά να μας κάνει ρεζίλι.

Δυστυχώς ο “μικρός” μας φίλος, δεν νοιάζεται αν έχουμε παρουσίαση, αν είμαστε σε ένα ασανσέρ γεμάτο κόσμο, αν είμαστε με την οικογένεια μας. Ευτυχώς υπάρχουν τρόποι να γλιτώσεις από την αμηχανία μιας τέτοια στιγμής και θα τους αναλύσουμε παρακάτω.

Αλλά ας τα πάρουμε με την σειρά!

Γιατί συμβαίνει;;

Αρχικά να πούμε ότι το να έχει κάποιος έχει συχνές και έντονες στύσεις, είναι σημάδι ενός νεανικού, καλού, υγιέστατου αναπαραγωγικού συστήματος. Έχουν να κάνουν με την τεστοστερόνη, η οποία είναι επίσης υπεύθυνη και για τις γνωστές σε όλους μας πρωινές στύσεις. Την επόμενη φορά λοιπόν που ο φίλος σου θα σηκωθεί σε ακατάλληλη στιγμή, μην βλαστημήσεις, σκέψου ότι υπάρχουν άντρες που δεν μπορούν να έχουν στύση ακόμα και όταν το θέλουν!

Πέραν της τεστοστερόνης λοιπόν, υπάρχουν πολλοί άλλοι -προφανέστατοι- λόγοι, για τους οποίους μπορεί κάποιος να έχει στύση σε άσχετη ώρα και στιγμή. Αυτοί είναι:

1. Να σκέφτεσαι πράγματα που σε ερεθίζουν

Μπορεί να μην μπορείς να ξεχάσεις την υπέροχη βραδιά που πέρασες με την παρτενέρ σου χθες βράδυ ή κάτι που είδες σε κάποια ταινία πορνό.

2. Να βλέπεις κάτι ή κάποιον που σε ερεθίζει

Πολλές φορές, θα τύχει να δεις μία πολύ όμορφη γυναίκα στο διπλανό τραπέζι ή στο δρόμο με ένα στενό φόρεμα και καμπύλες που σε τρελαίνουν ή ένα τεράστιο όμορφο στήθος και να μην μπορείς να ηρεμήσεις.

Τι μπορείς να κάνεις τέτοιες περιπτώσεις;;

Ο κανόνας είναι ένας: όσο πιο μακριά από το σπίτι σου είσαι, τόσο πιο δύσκολο είναι. Το να έχεις στύση και να είσαι σε δημόσιο χώρο, είναι πραγματική δοκιμασία. Φυσικά και θα υποχωρήσει κάποια στιγμή. Το θέμα είναι τι γίνεται αν αυτή η στιγμή πρέπει να είναι τώρα!

Μπορείς να δοκιμάσεις να ηρεμήσεις!
1. Σκέψου κάτι εντελώς αντιαισθησιακό!

Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσεις την φαντασία που σου δημιούργησε πρόβλημα, αλλιώς! Σκέψου κάτι που πραγματικά θα σε ξενερώσει. Μπορεί να είναι -ανάλογα τον άνθρωπο- κάτι στενάχωρο, κάτι άσχημο, κάτι αηδιαστικό. Οτιδήποτε δουλεύει για τον καθένα. Μόλις απορροφηθείς έντονα σε αυτές τις σκέψεις, θα υποχωρήσει.

2. Βάλε το κρύο στο παιχνίδι!

Είναι γεγονός ότι οι κρύες θερμοκρασίες, μπορούν να ρίξουν την στύση! Μπορείς να κάνεις ένα κρύο μπάνιο -αν είσαι σε χώρο με ντουζ-, μπορείς να βάλεις πάνω του ένα παγωμένο κουτάκι αναψυκτικού ή νερού ή μπορείς να βάλεις πάγο. Φυσικά να είσαι διακριτικός γιατί το να σε βρει κανείς να τρίβεις ένα κουτάκι κοκα κόλα στο πέος σου, μπορεί να είναι το ίδιο εξευτελιστικό με την κατάσταση αυτή καθαυτή!

3. Περπάτα!

Μπορεί να είναι δύσκολο να περπατήσεις ενώ είσαι έτσι, αλλά δοκίμασε το! Είναι η λύση 2 σε 1, θα αποσπάσει την προσοχή σου και ταυτόχρονα η άσκηση θα βοηθήσει στο να πέσει. Ταυτόχρονα προσπάθησε να ακολουθήσεις και το βήμα Νο1, να σκέφτεσαι δηλαδή πράγματα που ξέρεις ότι θα σε ξενερώσουν.

4. Πόνος! 

Το αντίθετο της ευχαρίστησης είναι ο πόνος, δοκίμασε λοιπόν να τον τσιμπήσεις (σε λογικά πλάισια) ή να τον πιέσεις παραπάνω από όσο σου αρέσει. Ο πόνος θα τον κάνει να πέσει. Εκτός αν είσαι λάτρης του bdsm, που δεν θα σου συνιστούσα να το δοκιμάσεις! Φυσικά και πάλι θα πρέπει να το κάνεις διακριτικά.

Αν δεν πέφτει, δοκίμασε να το κρύψεις!

1. Κάτσε κάτω και σκύψε μπροστά!

Αυτή η στάση σώματος, θα σε βοηθήσει να κρύψεις την στύση σου! Λίγο η κοιλιά, λίγο η στάση, κάτι θα γίνει.

2. Σταύρωσε τα πόδια σου!

Η στάση ξανά θα βοηθήσει στο να κρύψεις την ανεπιθύμητη στύση σου και ταυτόχρονα η πίεση που ασκείται στο σημείο, θα βοηθήσει να ηρεμήσεις πιο εύκολα.

3. Κάλυψε το!

Είναι λύση εκτάκτου ανάγκης, αλλά αν το επιβάλλει η περίσταση, απλά κάντο. Πάρε την εφημερίδα σου, το λάπτοπ σου, το μπουφάν σου, το τσαντάκι σου, ένα ντοσιέ, ό,τι έχεις πρόχειρο και απλά βάλτο πάνω σου! Φυσικά ανάλογα με το αντικείμενο, βρες τρόπο να προσποιηθείς πως κάτι κάνεις και απλά σε βόλευε να το ακουμπήσεις εκεί.

4. Τρέξε στην τουαλέτα, αν έχεις την επιλογή!

Ισχυρίσου πώς έχεις θέμα με το στομάχι σου και βουρ στο wc. Έτσι δεν θα κινήσεις υποψίες για την ώρα που θα λείπεις και θα έχεις και τον απαιτούμενο χρόνο να φροντίσεις τον φίλο σου, ώστε να μπορέσεις να γυρίσεις πίσω ήρεμος.