Ερωτογενείς ζώνες στις γυναίκες!

Ερωτογενείς ζώνες στις γυναίκες!

Σήμερα θα μιλήσουμε για το άγγιγμα! Διάβασε προσεκτικά και θα μπορείς να ξετρελάνεις την παρτενέρ σου, εύκολα! Εύκολα και τόσο έντονα που θα θέλει και δεύτερη και τρίτη και τέταρτη φορά!!

Ας ξεκινήσουμε όμως από τα βασικά..

Τι είναι οι ερωτογενείς ζώνες;

Είναι σημεία πάνω στο αντρικό ή το γυναικείο κορμί που έχουν αυξημένη ευαισθησία. Όταν λοιπόν αγγίζουμε ένα ή περισσότερα από αυτά τα σημεία, προκαλείται άμεσα σεξουαλική διέγερση και στο τέλος -αν όλα πάνε σωστά-, οργασμός!

Γιατί το άγγιγμα είναι τόσο σημαντικό;

Γιατί όσο περισσότερο προσπαθείς στα προκαταρκτικά και όσο περισσότερο την αγγίζεις, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες και τελειώσει και μάλιστα έντονα. Μια έκρηξη ηδονής που θα της μείνει αξέχαστη.

Το κακό είναι πώς οι περισσότεροι άντρες, αγνοούν αρκετές από τις ερωτογενείς ζώνες των γυναικών. Αγόρια, δεν είναι μόνο η κλειτορίδα και το στήθος!! Πάρε λοιπόν χαρτί και μολύβι, συγκεντρώσου και διάβασε προσεκτικά!!

Ερωτογενείς ζώνες λοιπόν, στο γυναικείο κορμί…

  1. Η γνωστή -σε όλους- κλειτορίδα!

Είναι το πιο ευαίσθητο σημείο πάνω σε μία γυναίκα, με πάνω από 8,000 νευρικές απολήξεις να περνάνε από εκεί, μπορείς να φανταστείς τι γίνεται με το παραμικρό άγγιγμα εκεί. Είναι ο λόγος που τα παιχνίδια μαζί της, προκαλούν τόση ευχαρίστηση σχεδόν σε όλες τις γυναίκες και που τους προσφέρει τόσο έντονους οργασμούς. Για την ακρίβεια, οι περισσότερες γυναίκες, έρχονται σε οργασμό από τον ερεθισμό της κλειτορίδας τους και όχι από την διείσδυση.

  1. Το σημείο U!

Το σημείο U, ονομάστηκε έτσι, από την αγγλική λέξη Urethra, δηλαδή από την ουρήθρα! Το σημείο U βρίσκεται ανάμεσα στην είσοδο του κόλπου και την ουρήθρα. Από εκείνο το σημείο, όπως και από την κλειτορίδα, περνάνε άπειρες νευρικές απολήξεις, το οποίο σημαίνει ότι το άγγιγμα εκεί, μπορεί να ξετρελάνει την παρτενέρ σου!! Το ιδανικό είναι τα απαλά αγγίγματα με τα δάχτυλα, το πέος ή την γλώσσα σου! Βέβαια επειδή το σημείο είναι πάρα πολύ ευαίσθητο, φρόντισε ό,τι ακουμπήσει εκεί, να έχει λιπανθεί καλά πριν, για να της προκαλέσει ευχαρίστηση και όχι πόνο. Αν το κάνεις σωστά, θα σε εκπλήξει η αντίδραση της. Τα κορίτσια μας έχουν την εμπειρία αυτή για να σας απογειώσουν.

  1. Το σημείο G!

Προφανέστατα το πιο γνωστό “σημείο” της γυναίκας, είναι το σημείο G. Οι οργασμοί που προκαλούνται από τον ερεθισμό του σημείου G, είναι εκρηκτικοί και μπορούν να τρελάνουν όλες τις γυναίκες.

Πολλοί ισχυρίζονται πώς δεν υπάρχει, εμείς σας λέμε πώς είναι εκεί, αρκεί να έχετε όρεξη να το ψάξετε!

Θα βρείτε το σημείο G, περίπου 5-7 εκατοστά μέσα στο αιδοίο της γυναίκας, στα μπροστινά τοιχώματα του. Όταν το βρείτε, θα το καταλάβετε, αφού εκείνο το σημείο έχει διαφορετική αίσθηση στην αφή από όλα τα άλλα. Θα το πιάσετε και θα είναι σαν να πιάνετε ένα μικρό εξωγκοματάκι, δώστε του την πρέπουσα προσοχή και θα παραμιλάει στα χέρια σας.

  1. Το σημείο Α!

Αυτό το σημείο είναι για τις γυναίκες, ότι είναι και ο προστάτης για τους άντρες. Όταν ερεθιστεί έντονα και σωστά, προκαλεί έντονους οργασμούς με μεγάλη διάρκεια. Βρίσκεται βαθιά μέσα στον κόλπο της γυναίκας, ανάμεσα στον τράχηλο και την ουροδόχο κύστη. Αυτό είναι το σημείο το οποίο με σωστό ερεθισμό, μπορεί να κάνει μία γυναίκα να κάνει squirt. Η καλύτερη στάση για το ..φτάσετε είναι το γνωστό σε όλους μας doggy style, αφού η στάση του σώματος βοηθά στην καλύτερη διείσδυση, είτε με τα δάχτυλα, είτε με το πέος, είτε με κάποιο sex toy!

  1. Το σημείο Μ!

Είναι το σημείο ακριβώς πάνω από το αιδοίο, εκεί που φυτρώνουν οι ..τρίχες! Οι περισσότεροι άνθρωποι πάνε απευθείας για την κλειτορίδα ή τον κόλπο και αγνοούν οτιδήποτε πάνω από αυτό. Ξανασκέψου το! Είναι σημείο από το οποίο περνάνε επίσης πολλές νευρικές απολήξεις, άρα προκαλείται ερεθισμός με το άγγιγμα. Αλλά ταυτόχρονα, είναι και τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά από την κλειτορίδα της γυναίκας. Το άγγιγμα εκεί λοιπόν, θα την κάνει να λαχταρά να πας πιο κάτω και όσο δεν πας, τόσο θα ερεθίζεται και θα τρελαίνεται!

  1. Το κεφάλι!

Ναι, το κεφάλι. Όπως και στον άντρα, έτσι και στην γυναίκα, το κεφάλι είναι μία ερωτογενής ζώνη. Οι νευρικές απολήξεις που περνάνε από το κεφάλι είναι αμέτρητες και το παραμικρό άγγιγμα μπορεί να είναι αφροδισιακό. Με ένα απαλό μασάζ στο κεφάλι, μπορείς να την χαλαρώσεις και να την ερεθίσεις ταυτόχρονα.. Τι άλλο θέλεις;

  1. Τα χείλη!

Όταν φιλάμε κάποιον εκκρίνονται στον οργανισμό ορμόνες όπως η αδρεναλίνη, η σεροτονίνη και η ντοπαμίνη, που προκαλούν ερεθισμό και αίσθημα εφορίας. Είναι ο λόγος που τα φιλιά μας είναι τόσο ευχάριστα και μπορούν να μας ερεθίσουν τόσο πολύ!! Να φιλάτε λοιπόν, πολύ και έντονα!  Μην παραμελείτε τα χείλη της.

  1. Το σημείο πίσω από τα γόνατα!

Μπορεί να ακούγεται περίεργο ή χαζό, αλλά το σημείο πίσω από τα γόνατα, μπορεί εύκολα να ερεθίσει μία γυναίκα! Είναι γεμάτο νεύρα, τα οποία σπάνια ερεθίζονται με οποιονδήποτε τρόπο, οπότε το άγγιγμα εκεί είναι πρωτόγνωρο και έντονο. Επίσης είναι αρκετά κοντά στους μηρούς της, οπότε όσο ακουμπάτε εκεί, θα ανυπομονεί να πάτε παραπάνω, πράγμα που απλά θα την ερεθίζει όλο και περισσότερο!

  1. Οι ρώγες της!

Θες να την τρελάνεις; Θέλεις να λιώσει στα χέρια σου; Αυτό είναι το μαγικό σημείο! Οι ρώγες της γυναίκας, όταν τις αγγίζεις, στέλνουν στον εγκέφαλο τα ίδια σήματα που στέλνει και η κλειτορίδα και ο κόλπος της. Την ερεθίζει το ίδιο έντονα και είναι αποδεδειγμένο ότι μια γυναίκα μπορεί να έρθει σε οργασμό, ακόμα και μόνο από αυτό! Αν φυσικά γίνει σωστά! Πειραματίσου λοιπόν, βρες τι της αρέσει και ασχολήσου μαζί τους, για ώρες! Να είσαι σίγουρος ότι θα την τρελάνεις και θα την κρατήσεις χαρούμενη!

  1. Ο λαιμός!

Το σημείο 0! Σε πολλές γυναίκες δεν αρέσει να αγγίζεις το στήθος τους, σε πολλές δεν αρέσει να παίζεις με την κλειτορίδα τους, σε πολλές δεν προκαλεί αίσθηση η διείσδυση.. Σε όλες όμως, αρέσει να τις αγγίζεις στον λαιμό. Φιλιά, χάδια, γλώσσα. Ό,τι κι αν είναι, θα είναι κάτι που θα της αρέσει. Είναι μία από τις πιο σημαντικές ερωτογενείς ζώνες πάνω στο κορμί, που σου συνιστώ να μην παραμελείς ποτέ. Ξεκίνα από εκεί και θα δεις ότι όλο της το κορμί θα είναι πολύ πιο χαλαρό και πρόθυμο να σε υποδεχτεί.

Search