Κατρίνα, η σέξι escort από το Παγκράτι!

Εξομολογήσεις ενός Call Girl - Μαριέττα

Τη σημερινή ιστορία μοιράστηκε μαζί μας η Βάνια, 25χρονο Call Girl από το Παγκράτι!

Ο Δημήτρης είναι συχνός πελάτης, πολύ συμπαθής άνθρωπος και ευγενικός. Μου αρέσει να τον συναντάω. Παρότι είναι ένας άνθρωπος γεμάτος φετίχ και έντονος στο σεξ, είναι ταυτόχρονα κύριος. Είναι εκτός Ελλάδας με την δουλειά τον περισσότερο καιρό, αλλά κάθε φορά που βρίσκεται στην πόλη, τον βλέπω αρκετά συχνά.

Το φετίχ του Δημήτρη είναι οι καμαριέρες. 

Έφτασα στο διαμέρισμα του στο Παγκράτι, νωρίς το απόγευμα. Χτύπησα το κουδούνι και μου άνοιξε ο Δημήτρης, χαμογελαστός και γεμάτος όρεξη. Είχαμε να βρεθούμε μήνες, γιατί έλειπε στο εξωτερικό. Με φίλησε και περάσαμε στο σαλόνι.

Πάνω στον καναπέ ήταν ακουμπισμένη η στολή μου.. Σε κάθε μας ραντεβού, μου είχε μία στολή καμαριέρας, την οποία και φορούσα για όσο έμενα!!

Πήγα στο μπάνιο να αλλάξω και γύρισα στο σαλόνι, όπου ο Δημήτρης με περίμενε καθιστός στον καναπέ. Τον πλησίασα με νάζι, στάθηκα μπροστά του, έσκυψα και τον ρώτησα τι μπορώ να κάνω γι’αυτόν. Τον τρέλαινε να δίνει ..οδηγίες! Μου ζήτησε να του φέρω το ποτό του από την κουζίνα. Γύρισα όλο νάζι κοντά του, με το ποτό του στο χέρι. Του το έδωσα, έβαλα ένα μαξιλάρι μπροστά στα πόδια του και γονάτισα μπροστά του.

Λάτρευε να με βλέπει με την στολή και τις γόβες μου και το ήξερα..

Το έπιασα στο χέρι μου και άρχισα να το χαϊδεύω απαλά, ενώ τον κοιτούσα να απολαμβάνει το ποτό του. Το χέρι μου σταμάτησε στην βάση του πέους του και το έσφιξα. Τον πήρα ολόκληρο στο στόμα μου και άρχισα να παίζω ταυτόχρονα μαζί του με το χέρι μου! Πιο γρήγορα και έντονα πλέον.

Ένιωθα τον οργασμό του να πλησιάζει και τότε ήταν που με σταμάτησε.

Με σήκωσε και με έβαλε να ακουμπήσω στον τοίχο με τα πόδια μου ανοιχτά και τα χέρια μου στον τοίχο. Δεν σταματούσα να του λέω ότι αυτός είναι ο κύριος του σπιτιού κι ότι είμαι εκεί για να είναι όλα τέλεια και όπως τα θέλει. Ότι είμαι εκεί για την ευχαρίστηση του..  Και η αλήθεια είναι, ότι δεν έλεγα ψέματα.. Η δουλειά μας σαν Call Girls είναι ακριβώς αυτή. Να προσφέρουμε ευχαρίστηση, όμορφες, καυτές, σέξι, γεμάτες πάθος στιγμές στους πελάτες μας!

Φόρεσε το προφυλακτικό και μπήκε μέσα μου ολόκληρος, δυνατά και βαθιά!! Άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου γρήγορα και παθιασμένα, ενώ το χέρι του έσφιγγε τη μέση μου!! Βγήκε, έβγαλε το προφυλακτικό και τελείωσε πάνω στην πλάτη μου! Νομίζω ότι μας άκουσαν να φωνάζουμε οι γείτονες του και ολό το Παγκράτι. Όπως έλεγε πάντα γελώντας η πλάτη μου ήταν όμορφος καμβάς για να ζωγραφίζει!! Του άρεσε να βλέπει το δημιούργημα του!!

 

Search