Σάντρα, το top model Call Girl από την Βούλα!

You are currently viewing Σάντρα, το top model Call Girl από την Βούλα!
hands1

Τη σημερινή ιστορία μοιράστηκε μαζί μας η Άρια, 24χρονη συνοδός από την Βούλα..

Αγαπώ την Ελλάδα και μου αρέσει που περνάω χρόνο εδώ κάθε τόσο!! Είμαι από την Ρωσία, αλλά για κάποιους μήνες τον χρόνο, βρίσκομαι στην Βούλα. Εδώ συνεργάζομαι τα τελευταία πέντε χρόνια, με ένα γραφείο συνοδών.

Με ενημέρωσαν ότι έχω ραντεβού με τον Στέφανο, για το βράδυ! Θα τον συνόδευα έξω, για φαγητό και μετά θα περνούσαμε μερικές ώρες μαζί!!

‘Εφτασα στο σπίτι του στην Βούλα, όπου με περίμενε. Έτοιμος για να φύγουμε!

Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και αρχίσαμε να μιλάμε! Μου είπε ότι είμαι πολύ όμορφη και ότι χαίρεται που μιλάω τόσο καλά Ελληνικά!! Συνήθως τα Call Girl που έπαιρνε από την Ρωσία, δεν μιλούσαν καλά και ήταν ένας άνθρωπος που εκτός από το σεξ ήθελε και την κουβέντα, την παρέα κλπ!

Φτάσαμε σε ένα πολύ όμορφο εστιατόριο στην Βούλα, στο οποίο δεν είχα ξαναπάει! Περάσαμε εκεί χωρίς να το καταλάβω, δύο ώρες. Γεμάτες κρασί, φαγητό και πολύ κουβέντα..

Μετά το φαγητό, κάναμε μία βόλτα στην παραλία της Γλυφάδας! Ήταν πολύ ευχάριστη παρέα!! Είχα ακούσει από άλλες escorts του γραφείου μας, ότι είναι εξαιρετικός άνθρωπος, απλά τώρα αποκτούσα κι εγώ την δική μου άποψη και τελικά συμφωνούσα μαζί τους..

Γυρίσαμε στο σπίτι του το βραδάκι..

Ο Στέφανος ήταν λάτρης του γυναικείου κορμιού και όπως μου εξήγησε, λάμβανε τεράστια ευχαρίστηση όταν έβλεπε μία γυναίκα ερεθισμένη και να λιώνει στα χέρια του!!

Με έγδυσε αργά και μου ζήτησε να ξαπλώσω μπρούμυτα στο κρεβάτι..

Πήρε ένα ειδικό λάδι για μασάζ και άρχισε να με τρίβει αργά!! Ξεκίνησε από την πλάτη μου, κατέβηκε στους μηρούς και τις γάμπες μου… Έφτασε στις πατούσες μου με τις οποίες ασχολήθηκε αρκετή ώρα!!

Άρχισε να ανεβαίνει ξανά αργά προς τα πάνω! Είχα ερεθιστεί αφάνταστα.. Μου άνοιξε τα πόδια και έκανε μασάζ στους μηρούς μου. Ένιωθα την υγρασία μου, έντονα.. Ήξερε τι κάνει!! Ήξερε πώς να τρελάνει μία γυναίκα με το άγγιγμα του!!

Φόρεσε ένα προφυλακτικό και έβαλε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε να παίζει με την κλειτορίδα μου.. Δεν πήρε ώρα μέχρι να έρθω σε οργασμό!!

Ο οργασμός ήταν τόσο έντονος, που πρέπει να με άκουσε όλη η Βούλα να φωνάζω!!

Την στιγμή που τελείωσα, μπήκε ολόκληρος μέσα μου απότομα και βαθιά! Έσκυψε πάνω μου και μου ψυθίρισε στο αυτί ότι είμαι ένα από τα πιο όμορφα Call Girls που έχει συναντήσει..

Άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου γρήγορα.. Λίγο πρίν τελειώσει, βγήκε και έβγαλε το προφυλακτικό του! Μου ζήτησε να γυρίσω ανάσκελα και να ανοίξω το στόμα μου για να τελειώσει μέσα του!!

Λίγα λεπτά αργότερα, αφού ξαναβρήκαμε την ανάσα μας, σηκώθηκα να κάνω ένα μπάνιο!! Βγαίνοντας ενημέρωσε το γραφείο ότι θα περάσω το βράδυ μαζί του!