Θέλω να κάνω πέσιμο στον κούκλο αγόρι της φίλης μου 

You are currently viewing Θέλω να κάνω πέσιμο στον κούκλο αγόρι της φίλης μου 

Την καυτή του ιστορία αφηγείται ο Μάνος Θ.

Είμαι ο Μάνος 23χρόνων και είμαι gay. Μέχρι τώρα, δεν έχω κάνει ποτέ μόνιμη σχέση με άντρα αλλά ούτε με γυναίκα. Μετακόμισα πριν δύο χρόνια στην Αθήνα και έκανα κάποιες φιλίες με γυναίκες. Μια από αυτές ήταν με την Αφροδίτη που είναι ένα χρόνο μεγαλύτερή μου. Τον τελευταίο καιρό βγαίνουμε πολύ στο Γκάζι και έχω γνωρίσει αρκετούς gay από εκεί.

Ο άντρας που μου πήρε το μυαλό

Η Αφροδίτη πριν 2 μήνες γνώρισε τον Τάκη. Είναι 25 χρονών, μένει Περιστέρι, είναι από το Αίγιο και έχω πάθει την πλάκα μου μαζί του!
Θέλω να κάνω πέσιμο στον κούκλο αγόρι αγόρι της φίλης μου αλλά ξέρω ότι δεν είναι σωστό. Είναι μελαχρινός, έχει καστανά μάτια, πλατάρες και μούσκουλα!!!
Γυμνάζεται χρόνια και έχει κάνει και πολεμικές τέχνες! Όποτε βγαίνουμε θέλω να κάνω πέσιμο στον κούκλο αλλά κρατιέμαι, αφενός γιατί είναι η το αγόρι της φίλης μου, αφετέρου φοβάμαι μην μου χώσει και καμιά.
Δεν ξέρω αν γουστάρει και αντρικά κωλαράκια… πάντως εγώ τον φαντασιώνομαι να με χαστουκίζει, να με δένει και να με πνίγει με την πουτσάρα του!
Ρωτάω συνέχεια την Αφροδίτη πληροφορίες. Μου έχει πει ότι την έχει μεγάλη και ότι την πηδάει δυνατά και γουστάρει πολύ! Όσο μου τα λέει αυτά, τόσο πορώνομαι με την πάρτη του!
Προσπαθώ να πείσω την φίλη μου να με αφήσει να τους πάρω μάτι και να την παίζω κρυφά. Σίγουρα θα εκνευριστεί αν μάθει ότι τους βλέπω. Την έχω πιέσει πολύ να το κάνουμε αυτό αλλά φοβάται να μην καταλάβει τίποτα ο δικός της και γίνει χαμός…

Άλλη μια χαμένη ευκαιρία

Ένα βράδυ που ήμουν στο σπίτι της Αφροδίτης τους έπαιρνα μάτι που κάθονταν στον καναπέ. ‘Ηταν εκείνη πάνω του και χαμουρεύονταν.  Είχα καυλώσει απίστευτα, φανταζόμουν να ήμουν εγώ πάνω του!
Τους κοιτούσα μέχρι που μπήκαν στο υπνοδωμάτιο και μετά την έπαιξα στο μπάνιο! 
Όταν βγήκαν και αράξαμε στον καναπέ για να δούμε ταινία, ήθελα πάλι να κάνω πέσιμο στον κούκλο! Αν δεν ήταν η Αφροδίτη, θα το έκανα! Θα του έπαιρνα πίπα μέχρι το λαρύγγι!
Όταν η Αφροδίτη πήγε να κάνει ντουζ, τον πλησίασα αλλά δίστασα να κάνω κίνηση. Ξεκινήσαμε μια συζήτηση για οπαδικά και στοίχημα. Ενώ τα αναλύαμε όλα αυτά, το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν να με πηδήξει τόσο άγρια που να μην μπορώ να πάρω τα πόδια μου!!!
Άλλη μια φορά που δίστασα να κάνω το πέσιμο στον κούκλο. Μέχρι τώρα δεν έχω βρει το θάρρος…

Στην θάλασσα

Όταν πήγαμε για μπάνιο, χάζευα τους μυς του και είχα καυλώσει…
Ήταν βρεγμένος και σέξι… σκέτος πειρασμός! 
Να έχω κολλήσει να τον κοιτάω συνέχεια και να είμαι έτοιμος να κάνω ντου!
Να φιλάει την Αφροδίτη και να έχω σκυλιάσει αλλά να μην μπορώ να κάνω κάτι.
Όπως έκανε ηλιοθεραπεία, πεταγόταν η πουτσάρα του με το μαγιό… με έχει κολάσει ο άτιμος!
Κι’ αυτά τα ταττουάζ και οι μπρατσάρες του είναι κόλλημα! Άντε να αντισταθώ μετά…
Τον πλησίασα μέσα στην θάλασσα και του πρότεινα να βγάλουμε τα μαγιό μας. Γέλασε και αρνήθηκε αλλά εγώ το έκανα! Ήθελα να δω πως θα αντιδράσει…
Κάποια στιγμή δεν θα αντέξω και θα ορμήσω