Έκανα σεξ μεθυσμένος με την πρώτη μου ξαδέρφη 

έκανα σεξ μεθυσμένος

Την καυτή του ιστορία αφηγείται ο Ραφαήλ στο Adultclub

Είμαι ο Ραφαήλ, 32χρόνων, μένω στην επαρχία, προς Θεσσαλονίκη μεριά και είμαι προγραμματιστής.
Τα είχα πριν 6 μήνες με μια κοπέλα από την περιοχή μου και χωρίσαμε. Το καλοκαίρι έκανα μια τρέλα… έκανα σεξ  μεθυσμένος με την πρώτη μου ξαδέρφη!!!


Οι καυλιάρες ξαδέρφες μου

Έχουμε μεγάλο σόι, ξαδέρφια, ανίψια, εγγόνια και βγαίνουμε τα καλοκαίρια σε κλαμπάκια, μπαράκια και πηγαίνουμε για μπάνιο στην θάλασσα.
Η αλήθεια είναι ότι κάποιες ξαδέρφες μου, αν δεν ήξερα ότι είμασταν σόι θα τους την έπεφτα. Οι περισσότερες είναι πιτσιρίκες και γκομενάρες
Ξανθιές, μελαχρινές, σχεδόν όλες έχουν κορμάρα και είναι κοκέτες!
Πολλές από τις ξαδέρφες μου είναι ελεύθερες και οι φίλοι μου με ζαλίζουν να τις περνούμε παντού μαζί μας!
Έχω δει κι’ από εκείνες κάτι βλέμματα πολύ προκλητικά και έχω καταλάβει ότι όπως σκέφτομαι εγώ για εκείνες, σκέφτονται κι’ αυτές για μένα! Με ρωτάνε κατά καιρούς αν είμαι ελεύθερος ή αν παίζει κάτι γενικά. Δεν το πήρα ποτέ αλλιώς αλλά πάντα είχα την περιέργεια γιατί με ρωτάνε συνέχεια.

Η μοιραία νύχτα

Εκεί που δεν το περιμένεις γίνονται όλα τελικά και δεν υπάρχουν πρέπει και φραγμοί όταν κυριαρχούν τα ένστικτα και η καύλα! Το κατάλαβα αυτό όταν έκανα σεξ μεθυσμένος με την πρώτη μου ξαδέρφη και δεν ήταν κάτι που επιδίωξα, συνέβη απροσδόκητα, όμως μου άρεσε πολύ κι’ έχω αρχίσει να έχω τύψεις γι’ αυτό! 
Δεν το έχω εκμυστηρευτεί σε κανέναν και δεν ξέρω αν πρέπει να το πω…
Τέλη Ιουλίου, Σάββατο, βγαίνουμε για ποτάκι εγώ, τρεις φίλοι και πέντε ξαδέρφες, ήπιαμε πολύ εκείνη την ημέρα αλλά το σπίτι ήταν κοντά, δεν θα χρειαζόταν να οδηγήσουμε. Οι άλλοι πήγαν σπίτι και εγώ με την Ρία μείναμε μόνοι, θα την πήγαινα σπίτι και μετά στο δικό μου.
Φτάνοντας σπίτι της, μου προτείνει να μπω μέσα γιατί είμαι χάλια και καλό θα ήταν να ξεμεθύσω πρώτα και μετά να φύγω.
Μου λέει να ξαπλώσω στο κρεβάτι της και την στιγμή που γυρνούσαν όλα γύρω μου, την βλέπω με τα εσώρουχα μπροστά μου!!!
Αν και μεθυσμένος καταλάβαινα ότι αυτό δεν έπρεπε να γίνει. Τι ρωτάω τι κάνει και πάω να σηκωθώ!
Με σπρώχνει πίσω στο κρεβάτι, ανεβαίνει πάνω μου, με φιλάει και με γδύνει!
Δεν είχα αντοχές να αντιδράσω και κατά βάθος δεν ήθελα! Μου τα έβγαλε όλα η Ρία, εγώ δεν έκανα τίποτα, μόνο την κοιτούσα!

Έτσι έγινε το σεξ μεθυσμένος με την πρώτη μου ξαδέρφη

Είχα πιει τόσο που δεν μπορούσα να καυλώσω, μου πήρε πίπα και τότε καύλωσα
Ανέβηκε στον πούτσο μου, το έβαλε μέσα της και πηδηχτήκαμε!
Δεν μπορούσα να τελειώσω με τίποτα αλλά δεν μπορούσα και να καυλώσω και να γίνω πέτρα όπως συνήθως. Είχα στύση ικανοποιητική παρόλα αυτά.
Δεν αλλάξαμε στάση γιατί δεν μπορούσα να κουνηθώ με τόσο ποτό! Στην ουσία, τα έκανε όλα εκείνη αλλά τα έκανε πολύ καλά και από τότε έχω κολλήσει λίγο…
Όταν ξύπνησα, ένιωσα πολύ άσχημα, ντύθηκα και έφυγα σχεδόν τρέχοντας.
Τώρα όμως τι κάνουμε?! Με πιέζει να πάω για καφέ σπίτι της, πετάει υπονοούμενα, έρχεται στις καφετέριες που βγαίνω με φίλους και με έχει πρήξει με μηνύματα στο Viber! Την έκατσα…
Call Now Button