Ταντρικό σεξ: Τι είναι και γιατί πρέπει να το δοκιμάσεις

Ταντρικό σεξ Τι είναι και γιατί πρέπει να το δοκιμάσεις

Το ταντρικό σεξ είναι ένας νέος τρόπος σεξουαλικής σύνδεσης που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε βαθύτερα επίπεδα συναισθήματος, αίσθησης και ενέργειας και τελικά σε περισσότερα από αυτά που πραγματικά είστε. Αυτό το μονοπάτι είναι απλό αλλά βαθύ! Έχει να κάνει με το να γιορτάζουμε ολόψυχα την ιερότητα των σωμάτων και των επιθυμιών μας, ενώ παράλληλα φέρνουμε μια ποιότητα στην κοινή έκφραση της ευχαρίστησης . Μπορεί να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τη ντροπή, το τραύμα και τα εμπόδια γύρω από το σεξ, απελευθερώνοντας τη μεταμορφωτική δύναμη της ερωτικής σας ενέργειας και οδηγώντας σας σε μερικούς από τους πιο συγκλονιστικούς οργασμούς ποτέ. Μέσω αυτής της ολιστικής προσέγγισης, ο αισθησιασμός γίνεται επίσης μια πόρτα προς την ύπαρξη, προς το θείο και προς μια πιο οικεία εμπειρία της παρούσας στιγμής!!!

Τι είναι το ταντρικό σεξ;

Το ταντρικό σεξ είναι μια σεξουαλική πρακτική που είναι μέρος της αρχαίας πνευματικής διαδρομής γνωστής ως τάντρα. Το Tantra είναι ένας σανσκριτικός όρος που μεταφράζεται σε “ύφανση”. Αναφέρεται στην ύφανση ή στην ένωση των αρσενικών και θηλυκών δυνάμεων μέσα σε όλους μας, ουρανό και γη, το ανθρώπινο σώμα με το υπερβατικό, διαλύοντας τις πολικότητες. Ο σκοπός της τάντρα είναι να ανακαλύψει μια εκστατική ένωση, πέρα ​​από την ξεχωριστή αίσθηση του εαυτού. Το ιερό ή ταντρικό σεξ – μια πτυχή της τάντρα – θεωρείται ως μια πύλη προς αυτή την υπερβατική αλήθεια, μόλις μάθουμε πώς να την αξιοποιούμε. Η απλούστερη εξήγηση της ταντρικής οικειότητας είναι ότι έχει να κάνει με το να φέρετε τη φωτιά της σεξουαλικής σας ενέργειας, του πάθους και των επιθυμιών σας σε ευθυγράμμιση με την καρδιά, το πνεύμα σας και την αίσθηση της καλοσύνης στη ζωή σας.

Όταν αυτές οι δυνάμεις έρχονται σε ισορροπία και αρμονία, οι σπίθες της διαπροσωπικής μαγείας αρχίζουν πραγματικά να πετούν και το σεξ γίνεται κάτι θεραπευτικό, ενδυναμωτικό, υπερβατικό και βαθιά όμορφο. Μιλάμε για το είδος του έρωτα που αισθάνεται αληθινά συνδεδεμένο, ευθυγραμμισμένο, εξαιρετικά ισχυρό και γεμάτο με τον απόλυτο σεβασμό και αφοσίωση ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Αυτό το είδος οικειότητας προκαλεί τον εαυτό σας και σας αφήνει να ξεχειλίζετε από αγάπη. Ο χρόνος επιβραδύνεται, η διαίσθησή σας διευρύνεται και μπορείτε να βρεθείτε σε σχεδόν ψυχεδελικές σφαίρες οργασμών για τις οποίες ίσως μόνο είχατε ακούσει ή φανταστείτε! Ακούγεται πολύ καλό, ε;

Το ταντρικό σεξ περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ερωτικών δραστηριοτήτων, που δεν περιλαμβάνουν όλες το ίδιο είδος διείσδυσης και σωματικής διέγερσης ερωτογενών ζωνών που οι περισσότεροι άνθρωποι συνδέουν με το σεξ. Μια τυπική συνεδρία τάντρα περιλαμβάνει τις λεπτές σφαίρες του σεξ, όπως αργές αγκαλιές, απαλά χάδια και εστίαση στην κίνηση της ενέργειας μεταξύ των σωμάτων των συντρόφων. Μερικές φορές κατά τη διάρκεια του ταντρικού σεξ, μόλις και μετά βίας κινείσαι και η εστίαση είναι στη διαλογιστική, λατρευτική διάσταση. Εάν χαλαρώνετε και γίνονται τα πράγματα αργά, ή επιταχύνετε και επιβραδύνετε τη δράση, μπορείτε να κάνετε έρωτα για ώρες και η απόλαυση μπορεί απλώς να συνεχίσει να αυξάνεται!!! Οι άνδρες μπορούν επίσης να εξερευνήσουν πρακτικές όπως το να φτάσουν κοντά στον οργασμό και να μην το προχωρήσουν, που ενισχύει την ικανότητά τους να διαρκούν περισσότερο και να διατηρούν περισσότερη ευχαρίστηση προτού καταστείλουν στον οργασμό. Τούτου λεχθέντος, όλη η σεξουαλική ενέργεια μπορεί να είναι ταντρική όταν γίνεται με επίγνωση. Το ταντρικό σεξ μπορεί να βουτήξει σε ακατέργαστους, έντονους και ζωώδεις χώρους, όπου κυριαρχεί η ενστικτώδης νοημοσύνη του σώματος και στην τυφλή ευχαρίστηση. Η κυριαρχία και η υποταγή μπορεί επίσης να είναι ταντρική! Η αναπνοή είναι επίσης σημαντική στο ταντρικό σεξ. Οι άνθρωποι μπορεί να χρησιμοποιήσουν την αναπνοή για να μετακινήσουν τη σεξουαλική ενέργεια σε ολόκληρο το σώμα τους, ξυπνώντας την ικανότητά τους για απόλαυση σε όλο το σώμα (και όχι ηδονή που επιτυγχάνεται ειδικά στα γεννητικά όργανα).

 

Νεοτάντρα VS  κλασικής τάντρα

Η τάντρα προέρχεται τουλάχιστον από τον έβδομο αιώνα, αν όχι νωρίτερα, και εμφανίζεται με διάφορες μορφές και κείμενα στις παραδόσεις των Ινδουιστών, του Βουδισμού και του Τζαϊν. Αλλά συνήθως όταν οι Δυτικοί χρησιμοποιούν τη λέξη “tantra”, μιλάμε πραγματικά για το πεδίο ” neotantra “. Υπάρχουν διάφορα περίπλοκα και αυστηρά πνευματικά μονοπάτια της «κλασικής τάντρα», τα οποία στοχεύουν στην πλήρη πνευματική αφύπνιση ή τη φώτιση ως στόχο. Αυτά περιλαμβάνουν τον Σαϊβισμό του Κασμίρ , ένα σκέλος θρησκευτικών φιλοσοφιών από το Κασμίρ και την Ινδία, και το βουδιστικό μονοπάτι Vajrayana της Ινδίας και του Θιβέτ.

Αυτά τα μονοπάτια συχνά περιλαμβάνουν σοβαρή μελέτη και προσωπική αφοσίωση, πρακτικές διαλογισμού και μπορεί να περιλαμβάνουν διάφορα στοιχεία τελετουργίας, όπως τη χρήση τάντρα , οπτικοποιήσεις και λατρεία θεοτήτων. Η δουλειά με τη σεξουαλική ενέργεια ήταν μόνο ένα μικρό μέρος της πρακτικής και ήταν μόνο για προχωρημένους μαθητές. Αντίθετα, το neotantra αναπτύχθηκε τα τελευταία 150 χρόνια και στοχεύει συγκεκριμένα σε μια πιο ικανοποιητική οικειότητα και σύνδεση, μια βαθύτερη σύνδεση με το σώμα και τα συναισθήματά του, τη θεραπεία τραυμάτων και την εμπειρία σε μεγαλύτερες καταστάσεις οργασμού έκστασης! Αυτό το σύνολο διδασκαλιών έχει εμπνευστεί βαθιά από μερικές από τις βασικές αρχές της κλασικής τάντρα, αλλά είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι πολλά από αυτά που διδάσκονται και μοιράζονται μεταξύ των σύγχρονων ταντρικών σεξουαλικών δεν είναι «αρχαίες πρακτικές» με την κυριολεκτική έννοια, αν και έχουν νόημα και είναι σχετικές με τους δικούς τους τρόπους.

Ταντρικές στάσεις και πρακτικές σεξ που πρέπει να δοκιμάσετε

1 . Δημιουργήστε έναν ιερό χώρο
Αποσυνδεθείτε συνειδητά από τον εγκόσμιο κόσμο και εισέλθετε στον κόσμο του Θείου – τον κόσμο της ηδονής. Απενεργοποιήστε συσκευές, ανάψτε κεριά ή θυμίαμα και συγκεντρώστε τυχόν ειδικές λιχουδιές όπως σοκολάτες ή μούρα.

Καθαρίστε τον εαυτό σας κάνοντας ντους και ντυθείτε με κάτι υπέροχο. Kαθαρίστε το χώρο σας τακτοποιώντας και αφήνοντας μακριά τους σωρούς των ρούχων. Είναι επίσης καλύτερο να παραλείψετε ή να εξετάσετε ελαφρώς τις ουσίες (αλκοόλ) για να είστε πλήρως παρόντες.
Ορίστε προθέσεις για αυτή τη συνεδρία οικειότητας, όπως, «Η πρόθεσή μου είναι να σου δείξω με το σώμα μου πόσο σε αγαπώ» ή «Είμαι περίεργος να εξερευνήσω βαθιά τον εαυτό μου».

2 .Οφθαλμικό βλέμμα (ή «κοίταγμα ψυχής»)
Στο δυνατό βλέμμα του συντρόφου σου, δεν μπορείς να κρυφτείς και αποκαλύπτεσαι πλήρως στον άλλον με όλα αυτά που νιώθεις και όλα αυτά που είσαι. Τα βλέπεις πλήρως ενώ ταυτόχρονα αφήνεις τον εαυτό σου να δεις.

Καθίστε όρθιοι σε ένα μαξιλάρι ή καρέκλα με θέα τον σύντροφό σας. Μπορείτε να κοιτάξετε από αριστερά με το αριστερό μάτι ή απλά να κοιτάξετε αργά και από τα δύο μάτια και μπορείτε επίσης να κρατάτε τα χέρια αν θέλετε. Αφήστε την αγάπη που είναι στην καρδιά σας να λάμψει μέσα από τα μάτια σας.
Κοιτάζοντας τον αγαπημένο σας, δείτε τη θεϊκή σπίθα στα μάτια τους, θαυμάζοντας την αγνή ζωτική δύναμη που σας εμψυχώνει. Νιώστε την ιερότητα αυτής της απλής στιγμής μαζί. Δοκιμάστε για δύο λεπτά., παρατηρήστε ποια συναισθήματα ή αισθήσεις προκύπτουν ή εάν αισθάνεστε τον πειρασμό να κοιτάξετε αλλού. Δεν είναι ένας διαγωνισμός επιμονής, οπότε μπορείτε πάντα να κλείσετε τα μάτια σας για λίγα δευτερόλεπτα και μετά να τα ανοίξετε ξανά.

3. Κύκλωμα με τα χέρια στις καρδιές
Αυτό μπορεί συχνά να ρέει όμορφα μέσα από το βλέμμα των ματιών. Ενώ κάθεστε ο ένας απέναντι στον άλλο με ένα απαλό βλέμμα, φέρτε τα χέρια σας στην καρδιά σας και αναπνεύστε!

Καθώς νιώθετε την αγάπη που αναβλύζει στην καρδιά σας για τον σύντροφό σας, απλωθείτε και τοποθετήστε το δεξί σας χέρι στην καρδιά του συντρόφου σας (με τη συγκατάθεσή του), και εκείνος μπορεί να βάλει το δεξί του χέρι στην καρδιά σας. Στη συνέχεια, το αριστερό χέρι κάθε ατόμου καλύπτει το χέρι στη δική του καρδιά. Συγχρονίστε την αναπνοή σας, με αργές, βαθιές αναπνοές. Κατά την εισπνοή, λάβετε αναπνοή και αγάπη στην καρδιά σας και κατά την εκπνοή, στείλτε αυτήν την αγάπη από την καρδιά σας στο δεξί σας χέρι και στην καρδιά του συντρόφου σας, δημιουργώντας ένα κύκλωμα αγάπης και ενέργειας να ρέει μεταξύ σας. Κάνετε αυτό για περίπου 10 αναπνοές.

4 .Ταντρικό μασάζ
Το ταντρικό μασάζ είναι ένα άλλο ισχυρό μέρος του ταντρικού σεξ! Μπορεί να είναι το κλειδί για πολλαπλούς οργασμούς και για τα δύο φύλα! Στο ταντρικό μασάζ, ο ένας σύντροφος μπορεί απλώς να ξαπλώσει και να το απολαμβάνει, έχοντας την ευκαιρία να συντονιστεί με την ευχαρίστηση και τη σεξουαλική του ενέργεια και να δει πώς θέλει να ανοίξει μέσα από το σώμα του, ενώ ο άλλος σύντροφος κινεί τα χέρια του αργά και διαλογιστικά κατά μήκος του σώματος για να τους επιτρέψει να νιώσουν κάθε νέα αίσθηση. Σκεφτείτε να δοκιμάσετε το μασάζ yoni (ένα ταντρικό μασάζ για τον κόλπο και την κλειτορίδα), το μασάζ lingam (ένα ταντρικό μασάζ για τα πέη) και το ταντρικό μασάζ θηλών .

5 . Θέση yab-yum
Αυτή η κλασική ταντρική στάση του σεξ αντιπροσωπεύει την ένωση Σίβα και Σάκτι, τις δύο θεϊκές ενέργειες του αρσενικού και του θηλυκού. Αλλά να θυμάστε ότι αυτές είναι απλώς ενέργειες και δεν έχει σημασία το φύλο των συμμετεχόντων. Ακόμη και για τις σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών, είναι σημαντικό να εξασκείται η εναλλαγή μεταξύ κάθε ρόλου.

Ο βασικός σύντροφος (που αντιπροσωπεύει τον Σίβα, ο οποίος είναι ενεργητικά ή σωματικά διεισδυτικός) κάθεται σταυροπόδι σε ένα μαξιλάρι στη θέση «κρατώντας» ενώ ο άλλος σύντροφος (που αντιπροσωπεύει τον Σάκτι, ο οποίος είναι ενεργητικά ή σωματικά δεκτικός) μπορεί είτε να στρώσει τα πόδια του πάνω από τα πόδια του συντρόφου του ή τα πόδια με τον πισινό τους στο κρεβάτι ή ένα μαξιλάρι ή μπορούν να καθίσουν πλήρως στην αγκαλιά του συντρόφου τους. Τα χέρια του βασικού συντρόφου πρέπει να περιστρέφονται γύρω από τη μέση του άλλου συντρόφου, του οποίου τα χέρια περιστρέφονται γύρω από τους ώμους του βασικού συντρόφου. Τα κεφάλια σας μπορεί να είναι μάγουλο με μάγουλο ή μπορείτε να αγγίξετε μέτωπο με μέτωπο. Αυτή η θέση ευθυγραμμίζει τα τσάκρα των συντρόφων και επιτρέπει στη σεξουαλική ενέργεια να κινηθεί προς τα πάνω κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης.

Μόλις έρθετε σε ευθυγράμμιση, ξεκινήστε παίρνοντας μερικές βαθιές, αργές αναπνοές μαζί, συγχρονίζοντας την αναπνοή σας. Στη συνέχεια, αρχίστε να κινείστε μαζί σε αργούς κυματισμούς, αψιδώνοντας, στροβιλίζεστε σε κύκλους, βρίσκοντας μια ροή και έναν ρυθμό που αισθάνεστε άνετα, ενεργοποιώντας τη σεξουαλική σας ενέργεια μαζί. Ο βασικός σύντροφος «δίνει» στον από πάνω που «λαμβάνει» αυτή την ενέργεια στο σώμα του.
Συνδεθείτε με την αναπνοή σας για να επεκτείνετε την ευχαρίστηση και τη σεξουαλική ενέργεια σε ολόκληρο το σώμα, φωτίζοντας κάθε κύτταρο με αυτή τη ζωτική δύναμη. Μπορείτε να προσπαθήσετε να μείνετε με μικρότερες, λεπτές κινήσεις ή να γίνετε όσο πιο δυναμικός θέλετε, αλλά σε κάθε περίπτωση, χρησιμοποιήστε την αναπνοή σας για να αντλήσετε οργασμική ενέργεια από τη λεκάνη σας μέχρι τη σπονδυλική στήλη και μέχρι το τρίτο σας μάτι (το σημείο ανάμεσα στα φρύδια σας) ή το στέμμα ( την κορυφή του κεφαλιού) και όχι μόνο.
Αυτή η στάση μπορεί να πραγματοποιηθεί πλήρως ντυμένος, γυμνός ή με οποιαδήποτε μορφή διείσδυσης θέλετε. Μπορείτε ακόμη και να μάθετε να έχετε ενεργειακούς οργασμούς σε ολόκληρο το σώμα – χωρίς καμία διείσδυση – ενώ παραμένετε πλήρως ντυμένοι, αν και αυτό μπορεί να χρειαστεί λίγη περισσότερη εξάσκηση!

Ο σκοπός του ταντρικού σεξ

Μπορεί να υπάρχει μια ολόκληρη σειρά στόχων και προσδοκιών γύρω από το σεξ που μας πιέζουν να είμαστε με έναν συγκεκριμένο τρόπο, καθώς και ρουτίνες και συνήθειες που μας κρατούν κολλημένους σε μια σεξουαλική αποτελμάτωση. Το Tantra έχει να κάνει με το να τα πετάξεις όλα αυτά έξω από το παράθυρο και να ξεκινήσεις από την αρχή με το μυαλό ενός αρχαρίου. Να επαναπροσδιορίσεις το σεξ κάνοντάς το περισσότερο για την οικειότητα, τη σύνδεση και την παιχνιδιάρικη δυνατότητα παρά για έναν αγώνα για τον οργασμό ή ένα κάτι διαφορετικό που πρέπει να ελέγξεις.

Όταν εγκαταλείπετε στόχους όπως «να αποχωριστείτε κάποιον» ή να πετύχετε οτιδήποτε συγκεκριμένο, υπάρχει κυριολεκτικά ατελείωτο περιθώριο ανακάλυψης και ένα τόσο ευρύ φάσμα του τι είναι δυνατό. Και ό,τι και αν βιώνετε τώρα όσον αφορά τον οργασμό, μπορείτε να υποθέσετε με ασφάλεια ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα να βιώσετε μέσω του ταντρικού σεξ—πιο δυνατούς οργασμούς, οργασμούς που διαρκούν περισσότερο, οργασμούς χωρίς εκσπερμάτιση και πολλαπλούς οργασμούς για τους άνδρες , πολλά είδη οργασμών για γυναίκες, βαθιές καταστάσεις παράδοσης, καταστάσεις οραματισμού και καταστάσεις ενότητας με τον σύντροφό σας και την ίδια τη ζωή. Η ιερή σεξουαλικότητα μπορεί επίσης να είναι αναπόσπαστο μέρος της διαδρομής της αφύπνισης και της προσωπικής εξέλιξης. Διάφοροι πνευματικοί δάσκαλοι έχουν παραδεχτεί ότι ο οργασμός είναι μια εμπειρία που μας δίνει μια γεύση της θεότητας, επειδή υπάρχει μείωση του κανονικού εγωικού εαυτού σε αυτές τις στιγμές της επικοινωνίας.

 

Τα οφέλη του ταντρικού σεξ

1. Αποκτήστε περισσότερα από αυτά που θέλετε στο σεξ
2. Απελευθέρωση των σεξουαλικών μπλοκ και της ντροπής
3. Εύρεση θεραπείας από σεξουαλικό τραύμα
4. Ξυπνάτε τη σεξουαλική σας ενέργεια για να ρέει ελεύθερα μέσα στο σώμα σας
5. Πρόσβαση στην απόλυτη ευχαρίστηση και επιθυμία σας
6. Συντονισμός σε λεπτή ενέργεια
7. Ανακαλύπτοντας πολλαπλούς οργασμούς
8. Στους άνδρες που καθυστερούν τον οργασμό ή βιώνουν οργασμούς χωρίς εκσπερμάτιση
9. Βιώνετε ένα νέο επίπεδο καρδιακής σύνδεσης με τον σύντροφό σας , μια βαθιά αίσθηση οικειότητας και παρουσία με αγάπη
10. Μεγαλύτερες στιγμές αγάπης, χαλάρωση και ποιότητα της σχέσης
11. Βελτιωμένη επικοινωνία και επικοινωνία
12.Ολιστική σύνδεση νου-σώματος-πνεύματος με τον εαυτό σας και με τον σύντροφό σας

 

Μύθοι

Υπάρχουν πολλοί μύθοι για την τάντρα που μπορούν να κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν ότι δεν είναι για αυτούς. Αλλά η θέληση να διδαχθείτε τάντρα είναι γιατί πιστεύουμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν εντοπίσει μόνο ένα μικρό μέρος από τη δύναμη και την αλήθεια τους εγκλωβισμένη στη σεξουαλικότητά τους, δίπλα σε όλη την ανακατεμένη πολιτισμική προετοιμασία και το τραύμα που κουβαλάμε οι περισσότεροι από εμάς. Όταν οι άνθρωποι ευθυγραμμίζονται στη σεξουαλικότητά τους, όταν η σεξουαλική τους «δύναμη ζωής» ενεργοποιείται πλήρως μέσα τους και συνδέεται με την καρδιά και το πνεύμα τους, μπορούν να γίνουν οι πιο ακμάζουσες, ασταμάτητες και εμπνευσμένες εκδοχές του εαυτού τους για να πραγματοποιήσουν το σκοπό τους στο κόσμο.

Search