10 ερωτικά παιχνίδια που θα απογειώσουν την απόλαυσή σου

10 ερωτικά παιχνίδια που θα απογειώσουν την απόλαυσή σου

Η τεχνολογία των sex toys διανύσει πολύ δρόμο τα τελευταία 10 χρόνια—όχι μόνο όσον αφορά την πολιτιστική αποδοχή και ευαισθητοποίηση αλλά και την τεχνολογία αυτή κάθε αυτή. Πέρασαν οι εποχές των κλασικών, ροζ, πλαστικών δονητών σε σχήμα κουνελιού και των σεξουαλικών παιχνιδιών που φαίνονται περίεργοι. Τα σημερινά ερωτικά παιχνίδια έχουν σχεδιαστεί από εκπαιδευτές σεξ, επαγγελματίες του ιατρικού τομέα και μερικούς από τους μεγαλύτερους ειδικούς του σεξ στον κόσμο. Διαθέτουν εξαιρετικά υψηλής ποιότητας σιλικόνη ιατρικής ποιότητας, ισχυρή συνδεσιμότητα Bluetooth, προγραμματιζόμενα μοτίβα δόνησης και πολλαπλούς κινητήρες, όλα σχεδιασμένα για να σας βοηθήσουν να περάσετε καλά!

Δεν υπάρχει ποτέ κακή στιγμή για να επενδύσετε σε λίγη επιπλέον αυτο-φροντίδα. Τα παρακάτω είναι τα καλύτερα σεξουαλικά παιχνίδια, δονητές, έξυπνοι δονητές, προσωπικές συσκευές μασάζ με λαβή και αξεσουάρ, τα οποία έχουμε δοκιμάσει προσωπικά. Υπάρχει κάτι που να ταιριάζει για όλους, κάθε φύλο και κάθε σώμα. Αυτά τα ερωτικά παιχνίδια δεν απευθύνονται σε ένα φύλο αλλά προσεγγίσαμε τις δοκιμές με τρόπο που περιλαμβάνει το φύλο, δοκιμάζοντάς τα με μια ποικιλία ανθρώπων, σώματος και συντρόφων.

Ποια παιχνίδια είναι για το σώμα μου;

Η βιομηχανία της σεξουαλικής τεχνολογίας μάς έχει ρυθμίσει να σκεφτόμαστε τα παιχνίδια με όρους αρσενικού και θηλυκού, πέους και κόλπου, αλλά αυτό είναι μειωτικό και ανακριβές και συμβάλλει σε μια ευρύτερη αφήγηση σχετικά με τη σχέση μεταξύ των γεννητικών οργάνων και του φύλου.  Επιλέγουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένοι και χρησιμοποιούμε ανατομικούς όρους για να περιγράψουμε μεμονωμένες ερωτογενείς ζώνες – και υπάρχουν πολύ περισσότερα από αυτά που γνωρίζουμε!

Το αιδοίο είναι το εξωτερικό μέρος του κόλπου. Περιλαμβάνει τα μεγάλα χείλη, τα μικρά χείλη, την ουρήθρα και την κλειτορίδα. Η κλειτορίδα είναι το κέντρο των ερωτογενών νεύρων στο αιδοίο και είναι πολύ μεγαλύτερη από το εξωτερικό τμήμα. Οι εσωτερικές του δομές εκτείνονται και στις δύο πλευρές του κόλπου, όπου θα βρείτε το σημείο G – την περιοχή που διεγείρεται από παιχνίδια που καμπυλώνουν προς το μπροστινό μέρος του σώματός σας.

Το πέος περιλαμβάνει μερικές ερωτογενείς ζώνες. Η βάλανος είναι η κορυφή του πέους, που συνήθως αναφέρεται ως «κεφαλή» και το frenulum είναι μια λεπτή λωρίδα συνδετικού ιστού στην κάτω πλευρά της βαλάνου που μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη όταν υπάρχει μεγάλη διέγερση. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, ο πρωκτός!  Αναφερόμαστε στην οπίσθια οπή. Το ορθό είναι το εσωτερικό τμήμα που συνδέεται με τον πρωκτό. Και οι δύο αυτές περιοχές μπορεί να είναι ευαίσθητες σε εσωτερική και εξωτερική διέγερση.

Για τους άνδρες υπάρχει μια επιπλέον ερωτογενής ζώνη, ο προστάτης ή το σημείο P. Αυτός είναι ένας αδένας μεγέθους καρυδιού που ζει μεταξύ των εσωτερικών δομών του πέους και του ορθού και μπορεί να τον προσεγγίσετε με παιχνίδια που καμπυλώνουν προς το μπροστινό μέρος του σώματός σας.

 

Από τι είναι φτιαγμένο sex toy σου;

Συμβουλές αγορών
Σε όλο αυτόν τον οδηγό, αναφερόμαστε στα διάφορα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται αυτά τα σεξουαλικά παιχνίδια και υπάρχει ένας καλός λόγος για αυτό. Είναι γνωστό ότι είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ακριβώς ποια υλικά χρησιμοποιούν ορισμένοι κατασκευαστές σεξουαλικών παιχνιδιών και πόσο ασφαλή είναι αυτά για την επαφή με τα πιο ευαίσθητα μέρη του σώματός σας.

1. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά σίγουρα στοιχήματα. Θέλετε τα σεξουαλικά σας παιχνίδια να είναι, πρώτα και κύρια, μη πορώδη. Ένα πορώδες υλικό θα είναι σχεδόν αδύνατο να καθαριστεί πλήρως και θα υποβαθμιστεί και θα φιλοξενήσει όλο και περισσότερα βακτήρια με την πάροδο του χρόνου.

2. Δεύτερον, θέλετε να είναι κατασκευασμένο από υλικά που δεν θα αποβάλλουν χημικά, πλαστικά ή άλλα υλικά κατά την τακτική χρήση. Τα υλικά που θα προτιμάτε γενικά  είναι ο χειρουργικός χάλυβας (χάλυβας 316 ή 316L), το βοριοπυριτικό γυαλί και η σιλικόνη.

3. Η σιλικόνη είναι ένα από τα πιο δύσκολα υλικά επειδή υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι κατασκευής της και τόσα πολλά διαφορετικά πρότυπα σε μέρη του κόσμου. Ουσιαστικά, δεν υπάρχουν αρκετές μελέτες που να ελέγχουν ποια είδη σιλικόνης είναι ασφαλέστερα. Υπάρχει μια έρευνα μαζί με μερικά κοινά πρότυπα δοκιμών: σιλικόνη σκληρυμένη με πλατίνα και σιλικόνη για τρόφιμα. Το Food-grade είναι μια ετικέτα που ρυθμίζεται από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ και σημαίνει ότι η σιλικόνη έχει ελεγχθεί για να βεβαιωθεί ότι δεν διοχετεύει επιβλαβείς χημικές ουσίες στα τρόφιμα. Συνιδρυτής σε εν λόγω εταιρεία λέει: «Μόλις περάσουμε την κατηγορία τροφίμων, μπαίνουν στο παιχνίδι πολλά πράγματα που είναι δύσκολο να επαληθευτούν». Η σιλικόνη που έχει σκληρυνθεί με πλατίνα είναι ασφαλέστερη από την τυπική (πολυμερισμένη με υπεροξείδιο) σιλικόνη, επειδή οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή της σιλικόνης καταναλώνονται πληρέστερα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, χωρίς να αφήνουν τίποτα πίσω για να διαρρεύσει στο σώμα σας. Οι σιλικόνες που έχουν σκληρυνθεί με πλατίνα είναι εκπληκτικά άοσμες για αυτόν τον λόγο.

Ο ιατρικός βαθμός είναι μια ετικέτα που θα βλέπετε αρκετά συχνά, αλλά εάν δεν υποστηρίζεται από τον συγκεκριμένο ρυθμιστικό φορέα ή το πρότυπο δοκιμών που χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό του ιατρικού βαθμού. Εάν ο κατασκευαστής καθορίσει ποιο είδος σιλικόνης χρησιμοποιεί, θα το αναφέρουμε στην περιγραφή του προϊόντος. Εάν είναι ασαφές, θα το αναφέρουμε ως απροσδιόριστη σιλικόνη. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακό! Σημαίνει απλώς ότι το συγκεκριμένο είδος που χρησιμοποιείται σε αυτό το παιχνίδι δεν αναφέρεται ή δεν μας έχει παρασχεθεί ως πληροφορία.

 

Δονητής
Ξέρεις το ρητό «Πρώτα τρως με τα μάτια σου;» Νομίζω ότι αυτό ισχύει ιδιαίτερα για ερωτικά παιχνίδια. Η εμφάνιση και η δομή ενός σεξουαλικού παιχνιδιού πρέπει να είναι σημαντικά! Αν δεν είναι κάτι ευχάριστο να το βλέπεις, δεν θα θέλεις να περάσεις χρόνο μαζί του. Ο δονητής αυτός  είναι, όπως και άλλα ερωτικά παιχνίδια πολύ ωραίος εξωτερικά! Έχει υπέροχες χρωματικές επιλογές όπως ένα δροσερό παλ χρώμα μέντας και ένα κατακόκκινο δαμασκηνί. Το αισθάνεσαι καλά στο χέρι. Μοιάζει και λίγο με γλώσσα από το πλάι! Το Dip είναι ένα απλό ερωτικό παιχνίδι. Είναι ένας αδιάβροχος δονητής επενδυμένος με σιλικόνη και είναι αθόρυβος. Είναι όμορφα να το χρησιμοποιείς, να το νιώθεις στο χέρι σου και μέσα στο σώμα σου. Υπάρχει ένα επίπεδο σχεδίασης που απλά δεν βλέπετε σε παιχνίδια με τόσο προσιτές τιμές όσο το Dip.

Παιχνίδι αναρρόφησης κλειτορίδας
Είναι ευέλικτο, ισχυρό και εκπληκτικά απαλό. Ολόκληρο το σώμα του ερωτικού παιχνιδιού καλύπτεται από μαλακή σιλικόνη, επομένως είναι καλύτερο από προηγούμενες εκδόσεις. Τα κουμπιά βρίσκονται όλα σε βολική τοποθεσία στο πίσω μέρος του παιχνιδιού, ακριβώς εκεί που τοποθετούνται τα άκρα των δακτύλων σας. Είναι μια εκλεπτυσμένη εκδοχή και το αισθάνεσαι έτσι. Υπάρχει ένα επίπεδο φροντίδας και δεξιοτεχνίας στην κατασκευή αυτού του παιχνιδιού που εκτιμώ. Το στόμα είναι αφαιρούμενο, ώστε να μπορείτε να το πλύνετε ή να το αντικαταστήσετε με το νέο στόμιο «υγρού αέρα»—προσομοιώνει την αίσθηση του χτυπήματος περισσότερο από την αίσθηση πιπιλίσματος ή παλμού αέρα, που είναι μια διασκεδαστική αλλαγή του ρυθμού. Το sex toy διαθέτει επίσης ενσωματωμένη λειτουργία δόνησης. Το τρίτο κουμπί στο παιχνίδι περνάει μέσα από μοτίβα δόνησης που μπορούν να αυξήσουν την απόλαυση.

Μηχανή σεξ
Υπάρχουν γενικά δύο είδη μηχανών σεξ. Αυτά που έχουν ένα παιχνίδι στο άκρο ενός ρομποτικού βραχίονα ώθησης και εκείνα στα οποία κάθεστε σαν σέλα ενώ δονεί το κάθισμα και το συνδεδεμένο παιχνίδι. Είναι μια μηχανή τύπου Sybian που μπορεί επίσης να ωθήσει.
Έχει ένα δονούμενο κάθισμα με ένα εξάρτημα παιχνιδιού προσανατολισμένο κατακόρυφα και παρέχει μια κίνηση μπρος-πίσω. Μπορείτε να ελέγξετε και τα δύο είδη διέγερσης από το κουμπί που περιλαμβάνεται και, ειλικρινά, παρέχει αισθήσεις που δεν μπορείτε να πάρετε από κανένα άλλο παιχνίδι. Είναι πραγματικά μια μοναδική εμπειρία! Η διπλή λειτουργικότητα το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για όποιον ενδιαφέρεται για τις μηχανές σεξ στο σπίτι, γιατί αυτά τα πράγματα είναι ακριβά. Με αυτό, στοχεύετε στο value for money!

Sex toy και κόσμημα ταυτόχρονα

Τα ερωτικά παιχνίδια συχνά τοποθετούνται σε ντουλάπες, συρτάρια και κρυφά μέρη για να τα κρατηθούν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Κρατήστε το μυστικό, κρατήστε το ασφαλές. Αυτό το παιχνίδι είναι κάτι διαφορετικό όμως. Είναι κάτι που φοράς, δεν κρύβεται! Είναι ένας λεπτός, ισχυρός δονητής που έχει  διπλή χρήση ως ένα τολμηρό statement κολιέ. Ακόμα κι αν δεν το φοράτε, είναι μια εξαιρετικά καλή επιλογή. Έχει δύο λειτουργίες δόνησης (σταθερή και παλμική), αλλά είναι συγκλονιστικά ισχυρό για ένα τόσο μικροσκοπικό αντικείμενο, συν του ότι είναι αθόρυβο. Το μυτερό σχήμα το καθιστά μια καλή επιλογή για στοχευμένη διέγερση και είναι αρκετά ισχυρό. Θα νιώσετε τους κραδασμούς του βαθιά στο σώμα σας. Μην το βάζετε μέσα στο σώμα σας όμως. Αυτό το sex toy είναι αυστηρά μόνο για εξωτερική χρήση. Είναι τολμηρό και διακριτικό, κομψό και διακριτικό. Αλλά πάνω από όλα, είναι μια λειτουργική προσθήκη στη συλλογή οποιουδήποτε αναζητά ιδιαίτερα ερωτικά παιχνίδια.

Για αρχάριους στο anal play
Το πρωκτικό παιχνίδι μπορεί να σας φοβίζει. Αυτό είναι γελοία προσιτό και το σωστό μέγεθος για αρχάριους – δεν είναι πολύ μεγάλο αλλά ούτε πολύ μικρό. Η κυρτή βάση κρατά το παιχνίδι σταθερά στη θέση του χωρίς να είναι άβολο. Το εξωτερικό σιλικόνης ιατρικής ποιότητας καθαρίζεται επίσης εύκολα. Απλώς φροντίστε να το συνδυάσετε με λιπαντικό με βάση το νερό.

Συσκευή μασάζ στα γεννητικά όργανα
Είναι ένας από τους αγαπημένους μου νέους δονητές. Είναι ασύμμετρο, με επίπεδη τομή στη μία πλευρά, δίνοντάς σας μια ποικιλία από στρογγυλεμένες και μυτερές γωνίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για διέγερση. Έχει σχήμα σταγόνας βροχής, με κυρτή άκρη που κάνει εξαιρετική δουλειά στο να συγκεντρώνει τους κραδασμούς που παράγει. Το σώμα του ερωτικού παιχνιδιού είναι επενδεδυμένο με σιλικόνη επεξεργασμένη με πλατίνα και είναι απαλό και λείο στην αφή. Η σιλικόνη που χρησιμοποιείται στο είναι εξαιρετικά καλά ώστε να μην απορροφά τη λίπανση. Ακόμη και μερικές σταγόνες λιπαντικού με βάση το νερό κάνουν το εξωτερικό του να αποκτήσει μια υφή σαν το εσωτερικό του μάγουλου σας. Γυαλιστερό αλλά όχι τραχύ ή κολλώδες.

Δονητής προστάτη με τηλεχειριστήριο
Είναι ένας τηλεχειριζόμενος δονητής προστάτη. Εάν δεν έχετε προστάτη (ούσα γυναίκα), εξακολουθεί να λειτουργεί εξαιρετικά, με δύο ισχυρούς κινητήρες με έξι λειτουργίες δόνησης και 12 επίπεδα έντασης. Είναι αδιάβροχο και έρχεται με ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό: ευαισθησία στην κίνηση. Όταν βρίσκεται σε λειτουργία ανίχνευσης κίνησης, η απλή κλίση ή η μετακίνηση του τηλεχειριστηρίου μπορεί να μειώσει ή να αυξήσει την ένταση της δόνησης. Αυτό το κάνει πολύ διασκεδαστικό στη χρήση με παρτενέρ αλλά και πραγματικά εξαιρετικό για σόλο χρήση. Εάν είστε νέος στα παιχνίδια πρωκτού, το μέτριο μέγεθός του δεν είναι τρομακτικό. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό για όλα τα φύλα.

Για δύο
Είναι ένα από τα καλύτερα ερωτικά παιχνίδια που έχω δοκιμάσει. Είναι ένας δονητής διπλής χρήσης και διεγείρει και με παλμούς αέρα. Το άκρο με παλμό αέρα παρέχει σταθερή, αργή, αλλά ισχυρή αναρρόφηση, ενώ το άλλο άκρο είναι όπου θα νιώσετε τους κραδασμούς πιο έντονα. Είναι αρκετά χαμηλής έντασης ακόμη και στις υψηλότερες ρυθμίσεις, κάτι που μπορεί να είναι καλό. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε αυτό το παιχνίδι με έναν σύντροφο, με ένα άτομο να απολαμβάνει κάθε κορύφωση όπως και εσείς!

Αναρροφητής κλειτορίδας
Με την πρώτη χρήση, με εκνεύρισε. Οι απαλοί κραδασμοί και η απαλή αναρρόφηση ήταν σαν χάδι, και όχι με την καλή έννοια — ή έτσι νόμιζα. Το ερωτικό παιχνίδι έχει οκτώ αθόρυβες ρυθμίσεις και ακόμη και η υψηλότερη είναι σημαντικά λιγότερο έντονη από ό,τι μπορεί να έχετε συνηθίσει. Αυτό είναι σκόπιμα. Προσφέρει αργή συσσώρευση με μεγάλη απόδοση. Το πλατύ στόμα εστιάζει περισσότερο στις ερωτογενείς ζώνες, οδηγώντας σε έναν βαθύτερο και πιο διαρκή οργασμό. Χρησιμοποιήστε το με λιπαντικό (ή στο μπάνιο) για σόλο σεξ ή κατά τη διάρκεια των ερωτικών παιχνιδιών με έναν σύντροφο.

Μασάζ – δονητής
Ο δονητής αυτός μοιάζει με μικρόφωνο είναι τόσο μεγάλος όσο και ισχυρός. Σχεδόν τόσο βαρύς όσο ένας φακός Maglite, αυτός ο δονητής είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει τους πιο ισχυρούς κραδασμούς που μπορείτε να πάρετε από έναν ασύρματο δονητή. Ακόμη και στη ρύθμιση της χαμηλότερης έντασης είναι ισχυρό, αλλά αυτό το καθιστά εξαιρετική επιλογή για έμμεση διέγερση. Είναι αρκετά δυνατό για να το αισθάνεστε πλήρως πάνω από τα ρούχα και οι δονήσεις ταξιδεύουν πολύ μακριά στο σώμα σας και βαθιά κάτω από το δέρμα σας. Το μέγεθος είναι επίσης ένα συν, βολεύει και είναι ανθεκτικό—το εξωτερικό τμήμα είναι από χυτό αλουμίνιο είναι ωραίο και δροσερό—και λόγω του μήκους του, είναι εύκολο στη χρήση σε διαφορετικές θέσεις. Αυτό είναι ένα παιχνίδι που ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα. Εξωτερικό αλουμίνιο, κεφαλή σιλικόνης ασφαλής για το σώμα. Ιδανικό για όλα τα γεννητικά όργανα και τις ερωτογενείς ζώνες.

Search