Πρωκτικά παιχνίδια.. Για τολμηρούς άντρες!

ontop1 γυναικα απο πανω σε αντρα στη διαρκεια του σεξ
Τα πρωκτικά παιχνίδια στον άντρα, είναι όπως τα παιχνίδια με την κλειτορίδα της γυναίκας.

Ασχέτως αν είσαι straight, μπορείς να απολαύσεις ένα μαγικό πράγμα, που λέγεται anal play ή αλλιώς πρωκτικό!! Είναι μύθος ότι είναι μόνο για gay ή bi άντρες! Μπορείς να το κάνεις μόνος σου, με την παρτενέρ σου ή με την βοήθεια κάποιας επαγγελματίας escort, που θα κάνει σίγουρα την φαντασίωση σου πραγματικότητα.

Μπορούν να προσφέρουν εκπληκτικούς οργασμούς. Μέσα στον πρωκτό, βρίσκεται το αντρικό σημείο G, ο προστάτης. Όταν παίξεις μαζί του σωστά, είτε με δάχτυλα, είτε με κάποιο sex toy, είτε με κάποιο δονητή, θα έχεις οργασμούς τόσο έντονους, που δεν θα το πιστεύεις. Δυστυχώς οι περισσότεροι straight άντρες, φοβούνται ή ντρέπονται ή νιώθουν περίεργα με αυτό το θέμα. Δεν θέλουν να το δοκιμάσουν, γιατί πιστεύουν ότι θα τους κάνει “gay“. Και τελικά καταλήγουν να χάνουν εμπειρίες, που θα τους συναρπάσουν.

Εξερεύνησε τη σεξουαλικότητα σου, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να χάνεις.

Γιατί να το δοκιμάσεις; Αυτό θα αναλύσουμε παρακάτω!!

1. Θα νιώσεις ωραία! ΠΟΛΥ ωραία!

Ένας από τους μεγαλύτερους μύθους για το πρωκτικό είναι ότι είναι μία πολύ επίπονη εμπειρία.

Σίγουρα μπορεί να πονέσει αν το κάνεις πολύ γρήγορα ή έντονα, χωρίς σωστή προετοιμασία. Όπως και όλα τα άλλα πράγματα στο σεξ, χρειάζεται να το ..μάθεις! Αν όμως έχεις υπομονή και το κάνεις αργά και σωστά, τότε η εμπειρία θα σε συναρπάσει.

Υπάρχει ολόκληρη αγορά από sex toys που προορίζονται αποκλειστικά για πρωκτικά παιχνίδια. με άντρα. Μπορείς να το κάνεις με τον/την παρτενέρ σου ή και μόνος με την βοήθεια παιχνιδιών. Κάποιοι άντρες αγαπάνε τα παιχνίδια που βοηθάνε στον ερεθισμό του προστάτη, άλλοι τα butt plugs (σφήνες), άλλοι τα δάχτυλα και άλλοι τους δονητές. Εκμεταλλεύσου την αγορά αυτή. Το καλό anal play, ξεκινάει από τα παιχνίδια. Κάπου εδώ να πούμε ότι το καλύτερο υλικό, είναι η σιλικόνη!! Θα δεις διαφορά στην αίσθηση και δεν θα θέλεις να δοκιμάσεις κάτι άλλο.

2. Οργασμοί, όπως δεν τους έχεις ξαναζήσει!

Είναι γεγονός πως μπορείς να έχεις οργασμούς από τα πρωκτικά παιχνίδια. Είτε σε συνδυασμό με παιχνίδια με το πέος σου, είτε χωρίς αυτά. Τα prostate massagers, είτε ο ερεθισμός του προστάτη με τα δάχτυλα ή κάποιο άλλο παιχνίδι, μπορεί να προκαλέσει οργασμούς που θα σε απογειώσουν!! Και φυσικά καλύτεροι οργασμοί, σημαίνει καλύτερη διάθεση, καλύτερος ύπνος, καλύτερη ζωή!

3. Για λόγους υγείας!

Τα συχνά παιχνίδια με τον προστάτη σας, μειώνουν το ρίσκο για προστατίτιδα, καρκίνο του προστάτη, πόνο στα γεννητικά όργανα και θα σας κάνει να μην σηκώνεστε τόσο συχνά το βράδυ για να πάτε στην τουαλέτα. Επίσης, αν έχετε θέματα στυτικής δυσλειτουργίας, θα τα αποχαιρετήσετε και αν δεν τα έχετε, σίγουρα δεν θα τα αποκτήσετε! Χρειάζεστε κι άλλους λόγους για να το βάλετε στο κρεβάτι σας;;;

4. Θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας!

Ξέρετε εκείνη την αίσθηση, όταν σε οποιονδήποτε τομέα, κάνεις κάτι που είναι εντελώς έξω από το comfort zone σου και πετυχαίνεις; Όταν κάνεις κάτι καινούριο; Κάτι διαφορετικό; Το ίδιο θα νιώσεις και όταν δοκιμάσεις τα πρωκτικά παιχνίδια. Θα έχεις σπάσει ένα ταμπού, θα έχεις βιώσει μια εμπειρία τόσο έντονη και φανταστική, που θα σε κάνει να νιώσεις σαν σούπερ ήρωας. Αυτό προφανώς θα έχει αντίκτυπο στην αυτοπεποίθηση και την διάθεση σου!! Θέλει κουράγιο, απελευθέρωση και ανοιχτό μυαλό για να το κάνεις, άρα αφού το βιώσεις, θα νιώσεις σούπερ!

Search