Λάθη που κάνουν οι άντρες στο σεξ!

tst αντρας στη ακουμπαει την κοιλια με το στομα γυναικας
Τι ξενερώνει τις γυναίκες στο κρεβάτι; Τι δεν πρέπει να κάνεις για να είναι χαρούμενη και ερεθισμένη; Τι πρέπει να προσέξεις για να μην χαλάσει η διάθεση ή η ατμόσφαιρα κατά την διάρκεια του σεξ;

Οι γυναίκες απάντησαν κι εμείς σας τα μεταφέρουμε..

 1. Να την “πιέζεις” να τελειώσει!

Όλες οι γυναίκες θέλουν να έρθουν σε οργασμό. Αλλά δεν θέλει να την πιέζεις. Αν την ρωτάς κάθε λίγο και λιγάκι αν κοντεύει ή αν τελείωσε, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να την ξενερώσεις και να μην συμβεί ποτέ.

 1. Να μην την περιμένεις να τελειώσει!

Πολλοί άντρες ξεχνάνε τον μαγικό κανόνα “Οι Κυρίες πρώτα”. Μην κάνεις σεξ σαν να είσαι άλογο κούρσας που βιάζεται να φτάσει στο τέρμα. Ασχολήσου μαζί της, χάρισε της έναν ή παραπάνω οργασμούς και να είσαι σίγουρος πως θα σε αποζημιώσει.

 1. Μην προσπαθείς να είσαι το …Αφεντικό!

Εκτός αν μιλάμε για παιχνίδια ρόλων και Κυριαρχίας. Αν δεν, μην της λες τι να κάνει, πως να το κάνει και πότε να το κάνει και γενικά μην είσαι πολύ bossy, θα την ξενερώσεις!

 1. Μην είσαι απεριποίητος!

Οι περισσότερες γυναίκες υποστηρίζουν ότι για να κάνουν στοματικό στον παρτενέρ τους με όρεξη, πρέπει να είναι καθαρός και να μην υπάρχουν πολλές τρίχες στην περιοχή! Δεν χρειάζεται να είσαι αποτριχωμένος ολόκληρος, αλλά περιποιήσου την περιοχή, για να θέλει να περνάει ώρες εκεί, παίζοντας με την γλώσσα της.

 1. Μην είσαι αγχωμένος!

Μην αγχώνεσαι, γιατί το μόνο που θα έχεις είναι πιθανότατα προβλήματα στύσης ή διάρκειας. Χαλάρωσε και νιώσε καλά με τον εαυτό σου! Μην φρικάρεις για το αν θα την ικανοποιήσεις, για το αν της αρέσει, για το αν θα αντέξεις, για το αν θα τα πας καλά κλπ. Αυτό βγαίνει προς τα έξω και δεν αρέσει σε καμία γυναίκα. Θέλει να νιώθει ότι είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση και ότι ξέρεις τι κάνεις. Αν πάλι κάτι πάει στραβά, απλά θα σε βοηθήσει να ξαναπάρεις τα …πάνω σου!

 1. Μην ξεχνάς τα προκαταρκτικά!

Αν δεν μιλάμε για ένα “γρήγορο” ανάμεσα σε εσένα και την παρτενέρ σου, πάνω σε μια έξαλλη στιγμή πάθους, τότε μην ξεχνάς τα προκαταρκτικά. Οι γυναίκες τα χρειάζονται για να μπορέσουν να λειτουργήσουν και να περάσουν καλά στο κρεβάτι. Υπάρχουν τόσα ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις, αξιοποίησε τα και θα είναι χαρούμενη.

 1. Μην προσπαθείς να κάνεις το κρεβάτι σας πορνό!

Ναι, το πορνό είναι σέξι! Αλλά.. Αλλά η ζωή δεν είναι πορνό. Μην περιμένεις η παρτενέρ σου να έχει τις ίδιες αντιδράσεις με μία πορνοστάρ ή να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο με αυτή! Το πορνό όπως και όλες οι άλλες ταινίες, είναι ταινίες. Πολλά πράγματα από αυτά που βλέπουμε λοιπόν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα! Εάν φυσικά έχεις φετίχ και θέλεις κάτι πιο κοντά σε αυτό, τότε μπορείς απλά να απευθυνθείς σε μία επαγγελματία, που σίγουρα θα μπορέσει να σου προσφέρει μία διαφορετική εμπειρία. Υπάρχουν call girls για όλα τα γούστα.

 1. Μην προσπαθείς να κάνεις σεξ χωρίς προφυλακτικό!

Ένα τεράστιο ποσοστό αντρών, θέλει να κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό και είναι κάτι που ενοχλεί όλες τις γυναίκες. Υπάρχουν ένα σορό δικαιολογίες γύρω από το θέμα: “Με στενεύουν”, “Δεν μπορώ να έχω στύση”, “Θέλω να σε νιώθω εσένα, όχι αυτό”, “Δεν μπορώ να τελειώσω” κοκ. Δεν ενδιαφέρουν καμία γυναίκα. Το αν κάποια στιγμή θα αποφασίσει η ίδια πώς είναι κάτι που θέλει και θα σου το ζητήσει, είναι άλλο θέμα. Αλλά μην επιμένεις και μην προσπαθείς να το επιβάλλεις.

 1. Μην αγχώνεσαι για το μέγεθος!

Οι άντρες είχαν πάντα ένα τεράστιο θέμα με το μέγεθος τους! Με αποτέλεσμα να υπάρχει άγχος, άγχος που βγαίνει προς τα έξω και χαλάει την ατμόσφαιρα. Μάντεψε τι! Δεν χρειάζεται να είναι τεράστιο, δεν χρειάζεται καν να είναι μεγάλο! Η γυναίκα μπορεί να τελειώσει ακόμα και με ένα δάχτυλο! Οπότε αφήστε το άγχος για το μέγεθος σας στην άκρη και απλά απολαύστε το σεξ!!!

 1. Μην παραμελείς την υγιεινή σου!

Λένε ότι οι φυσικές μυρωδιές είναι αφροδισιακές! Ισχύει.. Η μυρωδιά ενός άντρα ή μίας γυναίκας που μας ελκύει, μπορεί να μας ξεσηκώσει σε δευτερόλεπτα. Αλλά πρέπει να υπάρχει προσωπική υγιεινή. Δεν μπορείς να περιμένεις ένας άνθρωπος να σε γλείψει ολόκληρο ή να κολλήσει πάνω σου, ενώ δεν έχεις κάνει μπάνιο και μυρίζεις άσχημα. Κακό εφέ και να είσαι σίγουρος πως θα προτιμήσει να μην ξαναβρεθεί στο κρεβάτι μαζί σου!

 1. Μην μπερδεύετε τις ..εισόδους!

Όπως είπαμε και πριν, το πορνό είναι πορνό, αλλά στην πραγματικότητα κάποια πράγματα δεν γίνονται! Πολλοί άντρες όμως, δεν το σκέφτονται!! Μην προσπαθήσεις ποτέ μετά το πρωκτικό να μπεις στο στόμα της ή κάπου αλλού, χωρίς να αλλάξεις προφυλακτικό. Υπάρχουν βακτηρίδια εκεί, που δεν θα θέλαμε να μεταφερθούν αλλού!

 1. Μην αποφεύγεις το φιλί!

Μεγάλο ποσοστό αντρών, σιχαίνεται να φιλήσει την παρτενέρ του, αφού του έχει κάνει στοματικό. Είναι άσχημο, είναι χαζό και είναι και έλλειψη σεβασμού. Πώς θα ένιωθες αν έσπρωχνε το κεφάλι σου μακριά την ώρα που πας να την φιλήσεις, ενώ μόλις την έγλειφες; Έτσι νιώθει και αυτή! Μην το κάνεις, αν θέλεις να συνεχίσει να θέλει να κάνει σεξ μαζί σου!

 1. Μην μιλάς πολύ!

Σε καμία γυναίκα δεν αρέσει το βουβό σεξ! Θέλουν όλες τα βρομόλογα και την επαφή.. Αλλά καμία γυναίκα δεν θέλει και έναν άντρα που μιλάει πολύ! Είναι ωραίο να της μιλάς, να νιώθει την παρουσία σου, να την κάνεις να ανατριχιάζει ενώ ψιθυρίζεις στο αυτί της, αλλά μην το παρακάνεις. Όλα θέλουν μέτρο.  Αν μιλάς ακατάπαυστα, σίγουρα θα ξενερώσει.

 1. Μην φοράς τις κάλτσες σου!

Ένα μεγάλο ποσοστό αντρών, απλά δεν βγάζει τις κάλτσες του κατά τη διάρκεια του σεξ. Είναι αστείο, ξενερώνει την παρτενέρ σου και σίγουρα δεν σε κάνει να δείχνεις σέξι ή ενδιαφέρων!! Το αντίθετο! ΒΓΑΛΕ τις κάλτσες σου..