Καυτή 22χρονη Ελληνίδα βίζιτα

Ελληνίδα βίζιτα
Τη σημερινή ερωτική ιστορία θα μας τη διηγηθεί η Τίνα 22 χρονών Ελληνίδα βίζιτα από το Φάληρο.
Ο Νίκος είναι ένας αρκετά συχνός πελάτης που μένει εκεί κοντά στην περιοχή μου. Τα περισσότερα ραντεβού μας γίνονται πάντα στο γνωστό ξενοδοχείο στο Φάληρο το “Πρίαμος” γιατί τον βολεύει όταν ξεκλέβει χρόνο από τη δουλειά του. Κυρίως βέβαια επιλέγει αυτό το ξενοδοχείο γιατί του αρέσει ο χώρος και η εξυπηρέτηση!!!

Στο ξενοδοχείο

Έφτασα στην ώρα μου και με περίμενε φανερά χαρούμενος, γεμάτος όρεξη και απίστευτη διάθεση!!! Αμέσως τον φίλησα γιατί έχουμε πολλή οικειότητα ανάμεσά μας! Πέρασα μέσα στο δωμάτιο, τον ρώτησα τι κάνει και πώς είναι! Μου απάντησε ότι του έλειψα αρκετά κι’ αμέσως με τράβηξε δίπλα του!
Ανάμεσά μας θα έλεγα πως υπάρχει έντονη χημεία, τον ξέρω αρκετά καλά μα κυρίως ξέρω τι του αρέσει και τι είναι αυτό που τον ελκύει και τον απογειώνει…
Του αρέσει να παίρνει αρκετά call girl όμως εγώ είμαι στάνταρ επιλογή του δύο φορές την εβδομάδα. Όπως μου λέει και ο ίδιος είμαι η καλύτερή του Ελληνίδα βίζιτα σε όλο το Φάληρο.
Αν επιθυμείς να κάνεις σεξ με πιτσιρίκες βίζιτες στην Αθήνα, κάνε κλικ εδώ !

Το πάθος

Γνωρίζω καλά όλο το κορμί του ξέρω αρκετά καλά τι είναι αυτό που γουστάρει πιο πολύ και αυτό είναι το να τον γλύφουν και να παίζουν μαζί του! Οπότε γίνεται αυτό ξέρω καλά πως έχει τους πιο έντονους οργασμούς….
Εκείνος χωρίς να χάσει ευκαιρία άρχισε να με γδύνει και να νιώθω τα φιλιά του παντού λέγοντάς μου πόσο πολύ γουστάρει να με ξεσκίζει και να με γλύφει ολόκληρη!!! Όχι πως είναι βίαιος άντρας αλλά του αρέσει το αρκετά έντονο σεξ! Ανάμεσά μας πάθος και ένταση κάτι που να μιλήσω ειλικρινά πάντα απολαμβάνω μαζί του.

Προκαταρκτικά παιχνίδια

Γενικά είναι ένας πολύ όμορφος άντρας και όποια Ελληνίδα βίζιτα βρίσκεται μαζί του τον συμπαθεί γιατί αφήνει πάντα πολύ καλά tips! Του αρέσει θα έλεγα να ικανοποιεί τις βίζιτες που παίρνει! Του αρέσει αρκετά επίσης το να βλέπει να περνάς καλά όπως και εκείνος! Δεν του αρέσει αυτό το “κρύο σεξ” να τελειώνει και να φεύγει…
Με πέταξε στο κρεβάτι και αμέσως άρχισε να με γλύφει παντού ενώ συγχρόνως με χάιδευε! Ένιωσα την γλώσσα του να χώνεται βαθιά μέσα μου!!! Ο οργασμός μου δεν άργησε πολύ… τελείωσα πάνω στη γλώσσα του! Γνώριζα πολύ καλά πόσο του άρεσε να το κάνω αυτό! Αμέσως γύρισα και του είπα τώρα είναι η σειρά του!!!
Σηκώθηκε από πάνω μου, έκατσε στην άκρη του κρεβατιού, στάθηκε ακριβώς μπροστά μου και κοιτώντας τον στα μάτια, τον ξανά έγλυψα και τον χαϊδεψα με τα χέρια μου αργά…
Ήξερα πως αυτό το πράγμα τον τρελαίνει…
Όταν ένιωσα ότι κοντεύει να τελειώσει, σταμάτησα κι ανέβηκα με πάθος πάνω στο κρεβάτι, στήθηκα στα τέσσερα σαν βίζιτα, τον κοίταξα, του έκλεισα το μάτι και του είπα απλά πάρε με!

Cum on body

Ήξερα πως αυτό το θέαμα να με βλέπει στα τέσσερα τον απογείωνε γιατί πάντα έλεγε πως έχω τα καλύτερα οπίσθια!!! Ήταν ένας λόγος που επέλεγε Ελληνίδα βίζιτα και πάντα ήμουν η κορυφαία επιλογή!
Χωρίς να χάσει χρόνο, έβαλε το προφυλακτικό και μπήκε ολόκληρος μέσα μου! Με το ένα χέρι να με κρατάει από το δεξί μου γοφό και το άλλο το χέρι από τον ώμο! Έμπαινε με δύναμη και μπαινόβγαινε μέσα μου γρήγορα και δυνατά!!!!
Δεν πέρασε πολύ ώρα για να τελειώσει! Και στο ενδιάμεσο χάρισε και σε μένα άλλον έναν οργασμό!
Μου ζήτησε να κάνουμε ένα μπάνιο μαζί! Πήγαμε στην μπανιέρα, ρίξαμε λίγο νεράκι ενώ συγχρόνως μου έδινε μερικά φιλιά….
Πήγαμε στο σαλόνι, κάναμε ένα τσιγάρο και αμέσως περάσαμε στο δεύτερο γύρο…!
Η δεύτερη φορά όπως είναι αναμενόμενο πάντα έχει περισσότερη διάρκεια! Φυσικά η δεύτερη φορά άρχισε με το πρωκτικό… του αρέσει να τελειώνει ανάμεσα στα οπίσθια μου!!!
Search