Λόλα, το Call Girl της Κηφισιάς!!

Στάσεις για πιο βαθιά διείσδυση!
Την σημερινή μας ιστορία μοιράστηκε μαζί μας η Λολα, 24χρονο Call Girl από την Κηφισά.

Η πρώτη μου συνάντηση με τον Κώστα, 46χρονο επιχειρηματία, από την Κηφισιά ήταν μια απροσδόκητα απολαυστική εμπειρία που κάθε Call Girl θα ήθελε να ζήσει.

Με κάλεσαν από το γραφείο συνοδών που συνεργάζομαι στην Κηφισιά για να μου πούν τις λεπτομέρειες. Ο Κώστας ήθελε μία escort πιτσιρίκα, σέξι, με γλυκό έκφυλο πρόσωπο και πλούσιο στήθος!

Μετά από μία μόλις ώρα στεκόμουν έξω από ένα πολυτελές διαμέρισμα στην πλατεία της Κηφισιάς ντυμένη ακριβώς όπως μου ζήτησε ο Κώστας.

Το νεανικό μαθητικό παρουσιαστικό ήταν αυτό που τον ξεσήκωνε.. Η κόκκινη καυτή καρό μίνι φούστα μου θα γινόταν το κόκκινο πανί για τις ορμές του κι αυτός ο ταύρος.

Μου άνοιξε την πόρτα με τράβηξε με δύναμη πάνω του κι ένιωσα τα μπράτσα του να με καθηλώνουν κολλημένη στο καλογυμνασμένο του κορμί. Εκείνη τη στιγμή δεν ήμουν απλώς ένα Call Girl ήμουν η απόλυτη φαντασίωση του Κώστα.

Πέρασε το χέρι του μέσα στα μαλλιά μου, με κόλλησε πάνω του με πάθος κι από την Κηφισιά μεταφέρθηκα στον παράδεισο των αισθήσεων.

Μου ζήτησε να του βάλω το προφυλακτικό ..στήθηκα στα τέσσερα και μπήκε με δύναμη μέσα μου. Ήταν σκληρός και έτοιμος για όλα και για να είμαι ειλικρινής, μου άρεσε!!!!

Είχε τον απόλυτο έλεγχο από την αρχή. Οι φωνές και τα βογγητα μας ακούστηκαν σε όλη την Κηφισιά εκείνο το βράδυ.

Τραβήχτηκε το ίδιο απότομα όπως μπήκε μέσα μου, με γύρισε ανάσκελα και ήρθε από πάνω μου…

Τελείωσε αμέσως πάνω στο πλούσιο στήθος μου τραβώντας ακόμα τα μακριά μελαχρινά μου μαλλιά, ενώ μου έλεγε ότι είμαι η πιο όμορφη πιτσιρίκα βίζιτα που έχει πάρει ποτέ στη ζωή του!!!

Τον βλέπω συχνά έκτοτε.. Πότε στο σπίτι του και πότε σε κάποιο ξενοδοχείο της Κηφισιάς!!!

Search