Ο ξανθός άγγελος Call Girl από το Κουκάκι: Κρίστι

girls1 κοριτσια

Τη σημερινή ιστορία μας αφηγήθηκε η Κρίστι, το 23χρονο Call Girl από το Κουκάκι!!

Είμαι αρκετά χρόνια στην Αθήνα και την λατρεύω. Ακόμα περισσότερο όμως λατρεύω τα μικρά γραφικά και όμορφα μέρη όπως το Κουκάκι!

Με ενημέρωσαν από το γραφείο συνοδών που συνεργάζομαι ότι έχω ραντεβού το βραδάκι με την Σοφία και τον Simon! Είναι πελάτες μου δύο χρόνια τώρα. Μένουν μόνιμα στην Σκωτία και έρχονται διακοπές στην Αθήνα τρεις φορές το χρόνο!! Ζουν σε ένα πολύ όμορφο νεοκλασσικό στο Κουκάκι, οπότε πάντα βρισκόμαστε εκεί!

Δεν μένουμε ποτέ μέσα εξ αρχής, πάντα βγαίνουμε, πάμε σε διάφορα καφέ, εστιατόρια κλπ στέκια τους στο Κουκάκι και μετά γυρνάμε σπίτι!! Έτσι έγινε και σήμερα!

Με περίμεναν κάτω από το σπίτι και φύγαμε όλοι μαζί. Πήγαμε σε ένα καταπληκτικό μαγαζί με κοκτέιλ, σε έναν πεζόδρομο στο Κουκάκι!! Καθίσαμε αρκετή ώρα μιλώντας, λέγοντας τα νέα μας και πίνοντας κοκτέιλ! Ήξερα ήδη ότι θα περάσω όλο το υπόλοιπο βράδυ μαζί τους! Μου έλεγαν ότι όποια escort έχουν δει τους τελευταίους μήνες δεν τους έκανε και ότι τους είχα λείψει πολύ! Εγώ και τα παιχίδια μας! Πάντα με έκαναν να νιώθω Θεά, λέγοντας μου ότι είμαι το πιο σέξι Call Girl που έχουν συναντήσει, γι’αυτό και δεν με αλλάζουν!!

Μόλις έκλεισε πίσω μας η πόρτα του σπιτιού, η Σοφία ήρθε και κόλλησε πάνω μου.

Με φιλούσε με πάθος και με χαίδευε ολόκληρη ενώ πηγαίναμε προς το κρεβάτι!! Ο Simon άνοιξε την ντουλάπα και έβγαλε την γνωστή κόκκινη βαλίτσα με τα παιχνίδια! Έβγαλε από μέσα το αγαπημένο strap on της Σοφίας και ένα ζευγάρι δερμάτινες χειροπέδες. Στο ενδιάμεσο, όλα μας τα ρούχα ήταν πεταμένα στο πάτωμα, από το σαλόνι ως την κρεβατοκάμαρα.

Την έβαλα να ξαπλώσει και τις έδεσα τα χέρια πίσω από το κεφάλι, στο μεταλλικό κρεβάτι και τα μάτια της με ένα μαντίλι! Ήταν ήδη υγρή και μέσα στην ησυχία του δωματίου άκουγες μόνο μικρά πνιχτά βογγητά!! Γονάτισα ανάμεσα στα πόδια της στα τέσσερα και άρχισα να την γλείφω και να παίζω με τα δάχτυλα μου! Έλεγε στον Simon πόσο της είχα λείψει και ότι θα ήθελε να μπορούν να έχουν μία τέτοια συνοδό και δίπλα τους και όχι μόνο όταν είναι στο Κουκάκι!!

Ο Simon ήρθε πίσω μου, ήταν ήδη σκληρός και όρθιος.. Φόρεσε το προφυλακτικό και μπήκε μέσα μου! Άρχισε για αρχή να μπαινοβγαίνει βαθιά, δυνατά και αργά.  Όσο πιο γρήγορα την έγλειφα, τόσο πιο γρήγορα με έπαιρνε. Ο πρώτος οργασμός και για τους τρεις μας ήρθε γρήγορα..

Κάναμε ένα μπάνιο και μεταφερθήκαμε στο σαλόνι. Το βράδυ ήταν μεγάλο και γεμάτο πολλούς υγρούς, καυτούς οργασμούς και αχαλίνωτο σεξ!!!!!

 

Search