Λίνα, η έκφυλη escort της Καλλιθέας

Το έκφυλο σέξι Call Girl της Ακρόπολης, Μάρτα!

Τη σημερινή ιστορία μοιράστηκε μαζί μας η Λίνα, 22χρονη Ρωσίδα Call Girl από την Καλλιθέα!!

Ο Μάρκος είναι ένας άνθρωπος που βλέπω αρκετές φορές τον μήνα. Σταθερός και αγαπημένος πελάτης. Χαμηλών τόνων και του αρέσει πολύ η ανταλλαγή ρόλων και τα έντονα παιχνίδια στο κρεβάτι.

Τις πρώτες φορές που βρεθήκαμε ήταν αρκετά μαζεμένος και μου είχε εξηγήσει ότι πριν καταλήξει σε εμένα, είχε πάρει αρκετές βίζιτες στην Καλλιθέα, αλλά καμία δεν μπορούσε να του προσφέρει αυτό που πραγματικά ήθελε.

Στα Αυταρχικά ραντεβού, είναι πολύ σημαντικό να αρέσει στο Call Girl που το κάνει και όχι απλά να το προσφέρει σαν πρόγραμμα.

Προσωπικά είμαι από την φύση μου Αυταρχική γυναίκα και μου αρέσει να βλέπω τους άντρες να λιώνουν στα χέρια μου και να υποτάσσονται! Μου προσφέρει η ηδονή το δώσιμο τους!

Βρεθήκαμε σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Καλλιθέας, στο Lacoba. Μου αρέσει γιατί είναι διακριτικό, προσεγμένο και πολύ καθαρό!

Με περίμενε όπως κάθε φορά, γονατιστός δίπλα στο κρεβάτι..

Στάθηκα μπροστά του και τον έπιασα από το σαγόνι σηκώνοντας το κεφάλι του για να με κοιτάξει. Του χαμογέλασα και κοίταξα τα πόδια μου.

Ήξερε την ..ρουτίνα μας! Μου έβγαλε τις γόβες και άρχισε να φιλάει τα πόδια μου, μέχρι να του ζητήσω να σταματήσει. Λάτρευε τα πόδια μου και μου είχε πει αρκετές φορές ότι έχω τις πιο όμορφες πατούσες που έχει δει ποτέ σε Call Girl.

Ήταν ήδη ερεθισμένος, αλλά δεν ήταν ακόμα η ώρα να του προσφέρω ηδονή!!

Του είπα να ξαπλώσει στο κρεβάτι και ανέβηκα από πάνω του!

Κάθισα στο πρόσωπο του -ακριβώς όπως ήξερα ότι του αρέσει- και να κουνιέμαι ρυθμικά πάνω του, μέχρι να τελειώσω και να τον κάνω χάλια..

Σηκώθηκα από πάνω του και του είπα να πιάσει την τσάντα με τα παιχνίδια.. Μου την έφερε και την άφησε δίπλα μου στο κρεβάτι!

Τον κοίταξα χωρίς να μιλήσω και άνοιξα την τσάντα. Μέχρι να βγάλω το strap on και το λιπαντικό, είχε ήδη στηθεί στα τέσσερα ακριβώς όπως έπρεπε και άρχισε να με παρακαλάει να τον πάρω..

Φόρεσα το strap on και πήγα από πίσω του. Μπήκα αργά και βαθιά μέσα του και άρχισα να μπαινοβγαίνω έτσι, αργά και βασανιστικά για αρκετή ώρα!!

Όταν ένιωσα τον οργασμό του να είναι κοντά, έπιασα τα μαλλιά του με το ένα μου χέρι, τον τράβηξα πάνω μου και αύξησα την ένταση και την ταχύτητα!

Πιο δυνατά, πιο γρήγορα, πιο έντονα..

Τελείωσε, φωνάζοντας πόσο του αρέσει να είναι το σκυλάκι μου και πόσο του αρέσει να τον σκίζω!!!

Δεν σταμάτησα, συνέχισα πιο έντονα, μέχρι να τελειώσει και δεύτερη φορά. Οι φωνές του πρέπει να ακούστηκαν σε όλη την Καλλιθέα, καθώς με ευχαριστούσε!!

Βγήκα από μέσα του, του έδωσα παιχνιδιάρικα μία σφαλιάρα στα οπίσθια του και πήγα να κάνω μπάνιο!

Search