Αριάδνη το καυτό Call Girl την Κηφισιά

Το πιο καυτό μικροκαμωμένο Call Girl της Καλλιθέας: Μία!
Η σημερινή ιστορία μας είναι από την Αριάδνη, το 23χρονο Call Girl της Κηφισιάς με το πλούσιο στήθος και τις εκρηκτικές καμπύλες!!

Ο Μάνος ήταν καινούριος πελάτης, που δούλευε στην Κηφισιά και έψαχνε μία escort να περάσει όμορφα. Τον ενδιέφερε κάτι φρέσκο, όμορφο, να τον ανανεώσει και να του γεμίσει τις μπαταρίες για την βδομάδα!!

Με είδε στο site από το γραφείο συνοδών στην Κηφισιά με το οποίο συνεργάζομαι και ζήτησε να βρεθούμε..

Ζήτησε να είμαι ντυμένη απλά, χωρίς μακιγιάζ και όσο πιο φυσική γίνεται!!

Έφτασα στον Πρίαμο στην Κηφισιά και ανέβηκα στο δωμάτιο..

Μου άνοιξε ένας πολύ όμορφος άντρας, γύρω στα 35, γυμνασμένος και εξαρετικά γοητευτικός. Ήταν ο άντρας που μπορεί να τον έβλεπες σε ένα καφέ της Ηλιούπολης και σίγουρα θα σου τραβούσε την προσοχή!

Έκλεισε την πόρτα και τον ένιωσα να με περιεργάζεται ολόκληρη!

Πλησίασε μύρισε τον λαιμό μου και με φίλησε. Μου είπε ότι είμαι πολύ πιο όμορφη από κοντά και ότι δεν είχε ξανασυναντήσει τόσο όμορφο Call Girl σε ολόκληρη την Κηφισιά ποτέ!

Μου εξήγησε ότι δεν έχει χρόνο με την δουλειά του και ότι είναι σκαστός! Ότι αγαπάει το σεξ, αλλά έχει τόσο πιεσμένο πρόγραμμα που δεν μπορεί να μπει στην διαδικασία να βγει ραντεβού ή να “ψάξει”.

Άρχισε να με γδύνει, ενώ τα χέρια του έτρεχαν σε όλο μου το κορμί και με φιλούσε με πάθος!!

Του έβγαλα το παντελόνι και γονάτισα μπροστά του..  Άρχισα να τον γλείφω έντονα, με το βλέμμα μου καρφωμένο στο δικό του!

Με σήκωσε και με φίλησε, λέγοντας μου ότι δεν έχει ξαναβρεί καμία βίζιτα στην Κηφισιά που να ξέρει να παίζει τόσο καλά με την γλώσσα της.

Συνέχισε να με φιλάει με πάθος και με έριξε στο κρεβάτι..

Ήρθε από πάνω μου, φόρεσε το προφυλακτικό και ακούμπησε τα πόδια μου στους ώμους του! Μπήκε μέσα μου ολόκληρος και άρχισε να με παίρνει με δύναμη.

Έπιασε τα  πόδια μου με τα χέρια του και άρχισε να τα φιλάει, ενώ μπαινοέβγαινε μέσα μου γρήγορα. Ένιωθα το κορμί του να σφίγγεται και ήξερα ότι δεν θα αργήσει να τελειώσει!!

Σταμάτησε και μου ζήτησε να γονατίσω ξανά μπροστά του και να βγάλω την γλώσσα μου έξω.

Έβγαλε το προφυλακτικό και άρχισε να παίζει με το χέρι του.. Ήθελε να τελειώσει πάνω στην γλώσσα μου για να βλέπει το σπέρμα του πάνω της! Ήταν το μεγάλο του φετίχ..

Ήρθε σε έναν πολύ έντονο οργασμό, λέγοντας μου ότι είμαι η πιο καύλα πιτσιρίκα της Κηφισιάς και ότι ενώ έχει πάρει πολλές βίζιτες καμία δεν τον έχει τελειώσει τόσο γρήγορα και δυνατά!!

Η πρώτη μας γνωριμία ήταν εξαιρετική και τελικά έγινε ένας από τους αγαπημένους μου πελάτες στην Κηφισιά..