Ίζα το μοντέλο Call Girl της Κηφισιάς!

Εξομολογήσεις ενός Call Girl - Τάνια

Τη σημερινή ιστορία μοιράστηκε μαζί μας η Ίζα, 22χρονη escort, top model από την Κηφισιά!!

Συνεργάζομαι με ένα γραφείο συνοδών στην Κηφισιά εδώ και κάποια χρόνια. Κυρίως με προτείνουν σε πελάτες που θέλουν κάποιο πολύ όμορφο Call Girl για να τους συνοδεύσει κάπου ή που θέλουν μία πολύ όμορφη συνοδό για να περάσουν το βράδυ τους!

Οι περισσότεροι πελάτες μου είναι πιο “ιδιαίτεροι” και εκκεντρικοί. Λίγοι από αυτούς ενδιαφέρονται για το σεξ. Ένας από αυτούς είναι και ο Φώτης.

Έφτασα στο σπίτι του Φώτη αργά το βράδυ, ήταν ένα πολύ ήσυχο μέρος στην Κηφισιά, με χαλάρωνε και μου άρεσε αυτό το μέρος. Όπως και αυτός.. Με περίμενε χαμογελαστός, με πήρε αγκαλιά και με τράβηξε κοντά του! Του έδωσα ένα φιλί και τον ρώτησα πώς πήγε το τελευταίο του ταξίδι.

Μιλήσαμε για λίγο, λέγοντας τα νέα μας, πίνοντας ένα ποτό μαζί. Τα φώτα στο σαλόνι ήταν εντελώς χαμηλωμένα, με πολλά κεριά αναμένα γύρω γύρω και όμορφη θέα το πράσινο της Κηφισιάς από το παράθυρο. Με τον Φώτη δεν κάναμε ποτέ σεξ, άλλωστε αυτό το είχα ακούσει και απο άλλα Call Girls που έπαιρνε παλιά.  Του άρεσε απλά να με χαζεύει και να με γλείφει. Το σεξ δεν ήταν κάτι που τον ενδιέφερε, γενικά!

Άφησα το ποτήρι μου και σηκώθηκα. Στάθηκα μπροστά του και άρχισα να δαγκώνω τα χείλη μου και να χαϊδεύω όλο μου το κορμί πάνω από τα ρούχα μου. Με κοίταζε σαν υπνωτισμένος. Λάτρευε το κορμί μου και όπως δεν έπαυε να λέει, είχα το πιο σέξι κορμάκι από όλα τα Call Girl στην Κηφισιά. Τον τρέλαινε να γδύνομαι αισθησιακά μπροστά του.

Έβγαλα αργά το φόρεμα μου και έμεινα με τα εσώρουχα, τις μαύρες μου κάλτσες και τις γόβες μου. Κατέβασα αργά τις τιράντες και χαίδεψα απαλά το στήθος μου, πρίν το ξεκουμπώσω και το αφήσω να πέσει στο πάτωμα. Ακολούθησε το στρινγκάκι μου και τελικά έμεινα μπροστά του μόνο με τις κάλτσες και τις γόβες μου. Τον φίλισα παιχνιδιάρικα και περπάτησα αργά πρός την  πολυθρόνα απέναντι του.

Κάθισα και άνοιξα τα πόδια μου, έβαλα το χέρι μου ανάμεσα τους και του είπα πόσο υγρή είμαι και πόσο μου αρέσει να χαϊδεύομαι για αυτόν!! Ήρθε μπροστά μου, γονάτισε και έβαλε το κεφάλι του ανάμεσα στα πόδια μου! Άρχισε να με γλείφει αργά και βασανιστικά για πολύ ώρα, μέχρι να τελειώσω ξανά και ξανά και ξανά. Του άρεσε να με βλέπει να τρέμω και να τελειώνω.

Με βοήθησε να σηκωθώ και με ρώτησε αν θέλω να κάνουμε μία βουτιά στην πισίνα, πρίν συνεχίσει.

 

 

 

Search