Αγάπη, Κύπρια μελαχρινή γυναικάρα

Η Αγάπη έρχεται από την όμορφη Κύπρο και είναι 25 χρονών! Μεσογειακή καλλονή, με καστανά μάτια, μακριά μαύρα μαλλιά και ψηλόλιγνο, καλλίγραμμο κορμί και σταρένια επιδερμίδα!

Είναι μια femme fatale! Είναι δηλαδή μια όμορφη, μοιραία, ελκυστική, σαγηνευτική γυναίκα! Η γοητεία της και η έντονη σεξουαλικότητά της είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της! Σαν μια σύγχρονη Σαλώμη μπορεί να παρασύρει τους άνδρες σε ηδονικά κρεβάτια! Μαγεύει σε κάθε της κίνηση άνδρες όλων των ηλικιών! Απόλυτα κομψή, σικάτη και elegant θηλυκό, η Αγάπη δημιουργεί ένα τέλειο gfe μεταξύ σας!

 

 

Μιλάει Ελληνικά, Κυπριακά και Αγγλικά και κάνει συναντήσεις μόνο σε ξενοδοχεία της επιλογής σου! Είναι διαθέσιμη για στριπτίζ, αισθησιακό μασάζ, ελεύθερο στοματικό, στάση 69, σεξ σε όλες τις στάσεις και… πρωκτικό σεξ!!! Ετοιμάσου για τελείωμα στο στόμα και τελείωμα στο πρόσωπο! Αλλά και για λεσβιακό σεξ με συνοδό του Adultclub!

Εάν από την άλλη θέλεις αυταρχικό από μια τόσο εντυπωσιακή γυναίκα, έρχεται με δικά της ερωτικά βοηθήματα να σε βάλει στην… θέση σου! Επίσης, είναι διαθέσιμη για λαγνείες!!!!
Κάλεσέ την στο 6978153949!

Search