Doorknob Shojo η πρώτη φορά

Doorknob Shojo η πρώτη φορά

Είχα προσεγγίσει το Doorknob Shojo εξαιτίας προηγούμενων σεξουαλικών εμπειριών στις οποίες η πρώην σύντροφός με είχε παροτρύνει! Είχα τον ρόλο του κυρίαρχου αρσενικού. Ο οποίος όμως γρήγορα είχε κουραστεί να μην μπορεί ποτέ να επιβάλει τον ανδρισμό του μέσα στην κρεβατοκάμαρα.
Το Doorknob Shojo, ανάμεσα σε όλες τις εναλλακτικές σεξουαλικές πρακτικές που είχα προσεγγίσει είτε από περιέργεια είτε για να ικανοποιήσω την πιο ζωώδη πτυχή. Είχε αποδειχθεί ότι ήταν μια αναθεματισμένα εθιστική μορφή διέγερσης! Ικανή να με κάνει να έχω γρήγορα μια στύση μέγιστης ευχαρίστησης χωρίς σωματική επαφή!

Η απρόσμενη συνάντηση

Είχα διακόψει τη σχέση μου με τη Ρίτα πριν από περίπου ένα χρόνο. Όταν από καθαρή τύχη της μοίρας, βρεθήκαμε στο ίδιο κλαμπ κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου! Ήταν στις καλοκαιρινές διακοπές που μας πέρασαν!
Η Ρίτα εξακολουθούσε να έχει απίστευτες ποδάρες, το ίδιο μικρό αλλά sexy στήθος! Πράσινα μάτια και ξανθές μπούκλες! Κάτω από το μικροσκοπικό φορεμά της, έκρυβε πάντα τα κυριαρχικά της ένστικτα! Ώστοσο, ο εγωισμός μου είχε δυναμώσει αρκετά ώστε να μην υποκύψω ξανά στα πόδια της!
Με πονηριά και επιδεξιότητα είχα καταφέρει να την αγνοήσω σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς! Ανταλλάσσοντας μάλιστα μερικές προκλητικές ματιές μαζί της πριν αποφασίσω ξαφνικά να φύγω από το μπαρ!
Την περίμενα στο πάρκινγκ με τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου στο χέρι. Έγινε ακριβώς όπως είχα φανταστεί ότι θα έκανε! Ανεξάρτητα από το οτι χώρισαν οι δρόμοι μας. Η Ρίτα είχε αποφασίσει να μπει στο αυτοκίνητο μου εκείνο το βράδυ για να έρθει στο διαμέρισμά μου!

Η υποταγή της Ρίτας

Μόλις μπήκα στην κρεβατοκάμαρα είχα αναλάβει τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης! Αφήνοντας τη Ρίτα έρμαιο στις επιθυμίες μου!
Οι διαταγές μου την είχαν αναγκάσει να γδυθεί, αμέσως μετά απο ένα παθιασμένο φιλί! Ακολούθησε ένα δάγκωμα στο χείλος της και ένα χούφτωμα στον κώλο της!
Αργότερα μπήκα στον κόπο να κλειδώσω ξανά την πόρτα, τρίβοντας το μανίκι του πουκαμίσου μου στο μεταλλικό πόμολο. Αρκούσε να την αρπάξω από τα μαλλιά, προς την κατεύθυνσή του πόμολου, για να αντιστρέψω επιτέλους τους ρόλους μας, σε ένα ιδιαίτερο role play!
Είχα βγάλει τη γραβάτα μου για να τη δέσω γύρω από το λαιμό της Ρίτας, ψιθυρίζοντάς της να σκύψει προς το πόμολο! Τα σαρκώδη χείλη της έλαμπαν από το σχεδόν εκτυφλωτικό κόκκινο κραγιόν ακόμα και στο ημίφως του δωματίου!

Doorknob Shojo η πρώτη φορά

Η θέση που πήρε καθώς και το στόμα της που είχε πλησιάσει στο χερούλι, είχαν αποδειχθεί αρκετά για να μου προκαλέσουν στύση! Η Ρίτα είχε αρχίσει να γλείφει το μέταλλο, μιμούμενη τις ίδιες κινήσεις μιας αισθησιακής πίπας! Πριν ανοίξει το σαγόνι της για να το χωρέσει όλο μέσα στο στόμα της!
Το χέρι μου συνέχισε να σφίγγει τον λαιμό της! Ενώ η θέα του κώλου της με έκανε να την παίζω με το ελεύθερο χέρι μου! Δεν ήθελα να μπω μέσα της αλλά να συνεχίσω να απολαμβάνω την εκδίκησή μου!
Μάλιστα, κάποια στιγμή είχα σπρώξει τον αυχένα της για να μπει όσο το δυνατόν πιο βαθιά μέσα στο στόμα της! Ενώ τα βογγητά της Ρίτας δεν με είχαν πείσει καθόλου να σταματήσω!
Θα μπορούσα να είχα αυξήσει το επίπεδο της τιμωρίας αλλά το να μην μπορώ πλέον να δω το πόμολο της πόρτας αποδείχθηκε εξαιρετικά ερεθιστικό! Σε σημείο που συγκράτησα τον οργασμό μου μετά βίας!
Χαλάρωσα το σφίξιμο γύρω από το λαιμό της και την έχυσα στον κώλο! Το πρόσωπο της Ρίτας ήταν εξαντλημένο από το Doorknob Shojo! Γούσταρα να την εξουσιάζω και να την τιμωρώ ταυτόχρονα!