Μασάζ με Εκτόνωση στην Αθήνα: Οι Εμπειρίες του Ζώη!

αισθησιακό μασάζ με εκτόνωση κατ' οίκον

Την ερωτική αυτή ιστορία αφηγείται ο Ζώης K. στο Adultclub…

Είμαι ο Ζώης 35χρονών από Βόρεια Ελλάδα. Τους τελευταίους μήνες μετακόμισα στην Αθήνα όπου βρήκα δουλειά ως οδηγός σε μια εταιρεία ταχυμεταφορών.

Είμαι μόνος πάνω από 2 χρόνια και έχω ψιλοβαρεθεί τα από ‘δω και τα από ‘κει αλλά με όσες προσπάθησα να κάνω μια σχέση, αποδείχθηκαν ακατάλληλες.

 

Μασάζ με Εκτόνωση: Οι Εμπειρίες Μου

Κάνω πολύ συχνά μασάζ με εκτόνωση! Έρχονται σπίτι μου ωραία κοριτσάκια, μου κάνουν μασαζάκι και τελειώνω όπου θέλω ή στο πρόσωπο ή στο σώμα ή στο στόμα!

Έχω φέρει σπίτι και Ελληνίδες και αλλοδαπές. Οι περισσότερες που έχω βρει είναι Αλβανίδες, Μολδαβές, Ρωσίδες και Τουρκάλες. Μαζί τους έχω κάνει και late night massage, δηλαδή μασάζ με εκτόνωση μετά τις 00.00 τα μεσάνυχτα!

Τα κορίτσια είναι καυτά και πάντα πρόθυμα να σε ευχαριστήσουν! Κάτι γκόμενες με βυζάρες και κωλάρα που σε τρελαίνουν! Εμένα μου αρέσουν οι πληθωρικές με τις καμπύλες αλλά υπάρχουν και κάτι μοντελάκια μες την καύλα που κάνουν μασαζάκι καλό…

 

Η Ρωσίδα Μασατζού

Πριν 1μισή χρόνο είχα πάρει μια μασατζού που ήταν πολύ καλή! Μια Ρωσίδα – όνειρο! Ξανθιά, ψηλή, με μεγάλα μαστάρια που αν και πλαστικά ήταν τέλεια! Με αυτήν κάνα δυο φορές το είχαμε προχωρήσει σε σεξ, με το αζημίωτο φυσικά! Έδινε και κωλαράκι με το ανάλογο αντίτιμο…

Απολαυστική και πάντα χαμογελαστή και ορεξάτη! Ποτέ δεν μου είπε όχι σε τίποτα! Αλλά απο ότι έμαθα, πριν κάτι μήνες αποχώρησε για Ρωσία… Εν ολίγοις, το χάσαμε το κορμί πατριώτη!

 

Μασάζ με Εκτόνωση στην Αθήνα με την Ελληνίδα

Ένα βράδυ κάλεσα την 29χρονη Εύα για να μου κάνει ερωτικό μασάζ με εκτόνωση στο σπιτι… Η Εύα είναι Ελληνίδα, έχει μαύρο καρέ μαλλάκι, μαύρα κολασμένα μάτια και βυζάρες!

Παντρεμένη, χωρισμένη με 2 παιδιά! Τα έκανε όλα πολύ νωρίς… γάμο, παιδιά και στα 29 της είναι ήδη ζωντοχήρα! Στο μασαζάκι είναι πολύ καλή, με χαλαρώνει πολύ εύκολα και γρήγορα. Όσο εύκολα και γρήγορα με καυλώνει.

Με ξεκινάει μπρούμυτα και όταν γυρνάω ανάσκελα μου το παίρνει τσιμπούκι, μου τον παίζει και τελειώνω στο στοματάκι της τις περισσότερες φορές. Όταν με καυλώνουν τρελά οι βυζάρες της, τα αδειάζω εκεί!

Όσες έχω πάρει για ερωτικό μασάζ, δεν ήταν τόσο καλές όσο η Εύα που βγάζει φουλ καύλα! Της έχω ζητήσει να το κάνουμε κανονικά αλλά μου το έχει αρνηθεί…

Κάτι άλλες Αλβανίδες, Μολδαβές, Τουρκάλες και Ρωσίδες τα κάνουν όλα αλλά δεν είναι όσο καυλιάρα είναι η Εύα! Είχα πάρει και μια Τουρκάλα πριν 6 μήνες. Το είχε φούλ με το μασάζ, το είχε σπουδάσει κιόλας, δεν ήταν τυχαία. Αυτή μου πήρε πίπα με καπότα, δεν παίρνει χωρίς αλλά γαμιέται και απο μπροστά και απο πίσω! Είχαμε κάνει αρκετά γαμήσια μ’ αυτήν αλλά μετά ξανά γύρισα στο μασαζάκι της Εύας!

Στο AdultClub, όλες οι escorts στο βασικό τους πρόγραμμα προσφέρουν μασάζ σε όλο το σώμα!

Επέλεξε όποιο κορίτσι θέλεις για μασαζάκι, επέλεξε όποια έξτρα υπηρεσία επιθυμείς και επωφελήσου απο την προσφορά του AdultClub  για 1μισή ώρα μέγιστης ερωτικής απόλαυσης, με 2 ελεύθερα στοματικά και 2 εκτονώσεις, σε σούπερ χαμηλή τιμή!

Search