Ο εξευτελισμός του Αντώνη

εξευτελισμός

Όλοι έχουμε αναρωτηθεί ανά καιρούς πως είναι η ζωή ενός call girl…

Υπάρχουν αρκετές απορίες όπως κατά πόσο επηρεάζεται η ζωή τους, τι μπορεί να έχουν ακούσει, τι είναι αυτό που ζητάνε οι πελάτες και άλλες πολλές. Η κάθε κοπέλα από αυτές έχουν να θυμούνται πολλές εμπειρίες σε αυτό το επάγγελμα.

Σήμερα θα μοιραστούμε μία εμπειρία της Άννας 32 χρόνων

Μας αφηγείται για μία ιστορία για έναν καλό πελάτη που αγαπούσε το πρωκτικό σεξ! Επίσης του άρεσε ο εξευτελισμός!
“Πάντα μου άρεσε η δουλειά μου! Την επέλεξα όχι μόνο για τα χρήματα αλλά γιατί μου αρέσει και το σεξ!
Με εξιτάρει επίσης που γνωρίζω διάφορους ανθρώπους με διαφορετική σεξουαλικότητα.
Υπάρχουν πολλών ειδών πελάτες με διάφορα γούστα, όμως σήμερα θα σας μιλήσω για τον Αντώνη.
Ο Αντώνης είναι ένας πάρα πολύ καλός πελάτης και πάντα προτιμάει εμένα!!!

Στο session

Κλείσαμε το συνηθισμένο ραντεβού μας την ίδια ώρα στο ίδιο ξενοδοχείο. Πήγα στο δωμάτιο που με περίμενε, κάτσαμε λίγο, είπαμε τα νέα μας και κάναμε ένα τσιγάρο. ‘Υστερα του είπα να πάει να ετοιμαστεί! Εκείνος έτρεξε γρήγορα στο μπάνιο έκανε ένα σύντομο ντους και πήγε στο δωμάτιο και με περίμενε.
Φορούσα αυτό το δερμάτινο κολλητό φόρεμα που του άρεσε, αυτό το φόρεμα τον φτιάχνει!!!
Μπήκα στο δωμάτιο και τον είδα να με περιμένει σκυμμένος. Ήξερα ήδη τι έπρεπε να κάνω για να τον ερεθίσω περισσότερο…
Ο εξευτελισμός του ήταν γι’ αυτόν το πιο σημαντικό κομμάτι…
Έσκυψα μπροστά του και του είπα στο αυτί “είσαι έτοιμος να γίνεις δικός μου;” εκείνος μου χαμογέλασε φανερά ερεθισμένος…
Άνοιξα την τσάντα μου, έβγαλα ένα μαύρο blindfold!
Έπειτα του ζήτησα να σηκωθεί και να ξαπλώσει στο κρεβάτι μπρούμυτα! Εκείνος ήταν ήδη “σκληρός” και ερεθισμένος όπως έπρεπε. Έσκυψα κοντά στο αυτί του και τον ρώτησα πόσο του έλειψε να είναι στο έλεος μου και πόσο θα ήθελε να γίνει η σκύλα μου για ακόμη μία φορά…

 

ο εξευτελισμός του Αντώνη

Εξευτελίζοντας τον Αντώνη…

Εκείνος, έντονα ερεθισμένος μου απάντησε πως το θέλει πολύ και μου ζήτησε να γίνει δικός μου! Άρχισα να του κάνω αργά παιχνίδια με τα νύχια μου πάνω στο κορμί του! Η ανάσα του γινόταν πιο βαριά… τότε πλησίασα τα χέρια μου προς τα οπίσθια του!!! Του άρεσε πολύ να τον πονάω και εγώ το γνώριζα…
Άρχισα να τον χτυπάω απαλά και όλο και πιο έντονα! Ο Άντώνης έτρεμε και μου φώναζε πόσο τον ερεθίζει ο πόνος! Όταν με ικανοποίησε αυτό που μου ‘δειχνε, σταμάτησα! Του έπιασα τα μαλλιά και του έδωσα ένα δυνατό φιλί ως ανταμοιβή! Του είπα ότι είναι καλό παιδί και αυτός με ευχαρίστησε γι’ αυτό που του προσφέρω!
Τότε, εγώ του ζήτησα να γυρίσει ανάσκελα κι ‘εκείνος αμέσως το έκανε. Άρχισα να παίζω με το στήθος του και ύστερα με το πέος του που ήταν πλέον αρκετά πρησμένο! Έτοιμο να λιώσει με το παραμικρό! Γύρισα και έκατσα πάνω στα μούτρα του και του επέβαλα να με κάνει να τελειώσω κουνώντας ρυθμικά τη λεκάνη μου! Αυτό έγινε μέχρι που του έχυσα τη γλώσσα!!!

πρωκτικό

Διεισδύσεις….

Σηκώθηκα, του έδωσα ένα χαστούκι και του ζήτησα να κάτσει στα τέσσερα! Φόρεσα το στραπόν μου και γνώριζα πως εκείνη τη στιγμή αυτή η αίσθηση τον έχει ήδη απογείωσει. Ήξερα καλά πόσο πολύ ήθελε να τον πάρω!!! Τον κοίταξα έντονα και περίμενα τη στιγμή που θα μου το ζητήσει….
Με ικέτευσε να παίξω με τον πρωκτό του και να γίνει δικός μου! Ο εξευτελισμός του είχε αρχίσει!
Άρχισα να μπαίνω αργά αργά μέσα του, όταν ένιωσα ότι είναι έτοιμος έμπαινα όλο και πιο γρήγορα! Αυτός άρχισε να τρέμει και να φωνάζει, να με παρακαλάει να τελειώσει! Άυξησα την ένταση, φώναζε περισσότερο και μου έλεγε ότι λατρεύει που είναι η σκύλα μου. Του ψιθύρισα θέλω να γίνω η πουτάνα σου.
Όταν ένιωσα ότι δεν αντέχει άλλο, βγήκα, τον γύρισα από την άλλη και ξαναμπήκα μέσα του.
Του ζήτησα ταυτόχρονα να παίζει με το πέος του! Πάντα είχε πιο δυνατούς οργασμούς όταν ταυτόχρονα του ερέθιζα τον προστάτη ενώ εκείνος έπαιζε με το πέος του.
Συνέχισα έντονα μέχρι που τελείωσε…

Το τέλος του session

Του έβγαλα το blindfold, τον χάιδεψα απαλά και εκείνος μου χαμογέλασε. Σηκώθηκα και έβαλα στην άκρη το σκαμπό. Ξάπλωσα λίγο δίπλα του, ανάψαμε ένα τσιγάρο είχαμε λίγη ώρα ακόμα μπροστά μας …
Έκανα ένα ντους, ντύθηκα, τον χαιρέτισα και ο “σκύλος” μου μου είπε πως θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα πάλι…
Ο εξευτελισμός του τελείωσε… αλλά μόνο για την ώρα!

Άν θέλεις να συναντήσεις όμορφες Κυριαρχικές Γυναίκες, το Menclub μπορεί να σου προσφέρει αντίστοιχες υπηρεσίες.

Search