Άνκα, το πανέμορφο top model Call Girl από την Ακρόπολη!

white1

Τη σημερινή ιστορία μοιράστηκε μαζί μας η Άνκα, η 24χρονη escort από την Ακρόπολη!!

Όλοι λένε ότι είμαι ένα από τα πιο καυτά και όμορφα Call Girls που έχουν συναντήσει στη ζωή τους. Είμαι ψηλή, έχω καλογυμνασμένο κορμί και πολύ όμορφο πρόσωπο! Θεωρώ επίσης ότι έχω έντονη σεξουαλικότητα και μου αρέσει το σεξ και η δουλειά μου πολύ! Δεν είναι κάθε συνοδός έτσι στο σεξ τόσο και θεωρώ ότι αυτό φαίνεται!

Ένα πράγμα που επίσης με ξεχωρίζει και προσωπικά με κολακεύει και μου αρέσει και εκτός δουλειάς, είναι το πόσο αρέσουν τα πόδια μου στους άντρες. Έχω πολύ όμορφα ψηλά πόδια και πατούσες!! Ακούω συχνά κοπλιμέντα για τα πόδια μου, ειδικά όταν κάνω βόλτα τα καλοκαίρια στην Ακρόπολη, με τις φούστες ή τα ανοιχτά μου παπούτσια!

Αυτός είναι ένας λόγος που από το γραφείο συνοδών με το οποίο συνεργάζομαι στην Ακρόπολη, με στέλνουν σε πολλούς πελάτες που έχουν φετίχ με τα πόδια!! Ο Μιχάλης είναι ένας από αυτούς!!

Έφτασα στο διαμέρισμα του γύρω στις 8 το βράδυ. Ήταν ένα πανέμορφο ρετιρέ, κοντά στην Ακρόπολη, θα μου άρεσε πολύ να ζω εκεί! Είχε ένα τεράστιο μπαλκόνι, από το οποίο έβλεπες όλη την Ακρόπολη και σχεδόν όλη την Αθήνα!! Ήταν μαγικά εκεί πάνω!

Μου άνοιξε και με άρπαξε από την μέση, δίνοντας μου ένα φιλί!! Ρώτησε πώς είναι το αγαπημένο του Call Girl και μου είπε ότι του έλειψα. Μόλις είχε γυρίσει από διακοπές και είχα να τον δω πάνω  από ένα μήνα!!

Είχε ωραίο καιρό, οπότε καθίσαμε στο μπαλκόνι! Εγώ στην μία άκρη του καναπέ και αυτός στην άλλη. Μου έβγαλε τα πέδιλα μου και άρχισε να φιλάει τα πόδια μου!! Ασχολήθηκε μαζί τους αρκετή ώρα και μετά ανέβηκε αργά προς τα πάνω. Μου σήκωσε το φόρεμα και έκανε στην άκρη το στρινγκάκι μου και άρχισε να με γλείφει.

Ήμασταν πολύ ψηλά και δεν υπήρχε περίπτωση να μας δει κάποιος, οπότε τον άφησα!!

Ήταν πολύ καλός με την γλώσσα του και του άρεσε να γλείφει για ώρες. Δεν του πήρε πολύ να με φέρει σε οργασμό και για να είμαι ειλικρινής δεν κρατήθηκα και φώναξα! Νομίζω ότι μας άκουσαν μέχρι την Ακρόπολη!

Σηκώθηκα, έβγαλα το εσώρουχο μου και το φόρεμα μου και του έβγαλα το μποξεράκι. Του φόρεσα το προφυλακτικό και κάθισα πάνω του!! Έβγαλε το στήθος μου από το σουτιέν μου και άρχισε να το γλείφει, ενώ εγώ κουνιόμουν ρυθμικά πάνω του. Στην αρχή αργά και μετά όλο και πιο γρήγορα!!

Όταν κατάλαβα ότι κοντεύει να τελειώσει σηκώθηκα και ξάπλωσα στον καναπέ. Λάτρευε να στέκεται από πάνω μου και να τον παίζει μέχρι να τελειώσει στο στήθος μου!

Search