Το όργιο με τους συναδέλφους της εταιρείας

You are currently viewing Το όργιο με τους συναδέλφους της εταιρείας

Η Δανάη και εγώ (ο Σάκης) είχαμε πρόσφατα κλείσει μια ιδιαίτερα καλή συμφωνία για τα οικονομικά της αλυσίδας εισαγωγών-εξαγωγών μας! Είχα πάντα την επιθυμία να αποκτήσω μια επιχείρηση! Παρόλα αυτά,  η ατομική μου οικονομική δυνατότητα δεν θα μου το επέτρεπε ποτέ, αν δεν υπήρχε η φιλία μου με την Δανάη!
Ήταν η ίδια που μου επέτρεψε να ενταχθώ στην εταιρεία. Στην οποία είχε ενταχθεί εκείνη μερικά χρόνια πριν από μένα! Δημιουργήθηκε ένας κύκλος έμπιστων ατόμων που αποτελούνταν από συνολικά δέκα άτομα, συμπεριλαμβανομένου και εμού!

Το πάρτι στην πισίνα

Όπως κάθε καλοκαίρι, ο επικεφαλής της εταιρείας είχε αποφασίσει να διοργανώσει ένα πάρτι για να ανακοινώσει τις εκάστοτε αναθέσεις! Όπως κάθε φορά, είχε διαθέσει την εξωτερική πισίνα μέσα στην επιβλητική βίλα έξω από το κέντρο του Αθήνας!
Τα πάρτι στην πισίνα του Πέτρου ήταν πάντα κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή επαγγελματική συνάντηση! Ωστόσο, για μένα αποτελούσε την πρώτη πραγματική επίσημη είσοδο στο διοικητικό προσωπικό! Η Δανάη είχε προβλέψει κάτι πραγματικά συναρπαστικό και στο μυαλό μου είχαν ανοίξει πολλές δυνατότητες μαζί της! Χωρίς να επηρεάζεται ο βασικός κανόνας να μην εμπλέκεσαι ερωτικά με τον συνάδελφό σου! Το όργιο ήταν προ των πυλών! Θα μπορούσαμε να εντάξουμε και escorts στην φάση αλλά τελικά αποφασίσαμε να το κάνουμε αυστηρά πριβέ!

Το όργιο ξεκίνησε

Το βράδυ του πάρτι στην πισίνα, υπήρχαν πέντε άνδρες και πέντε γυναίκες! Αλλα από όλους τους παρευρισκόμενους, τα μάτια μου έπεσαν στο πλούσια καλοσχηματισμένο σώμα της Δανάης!
Μέχρι την ώρα της γιορτινής πρόποσης, είμασταν με κοστούμια! Λίγο αργότερα τηρήσαμε το μπικίνι για τις γυναίκες και στενά σλιπ για εμάς τους άνδρες! Από την μεριά μου στεκόμουν στο πλευρό της Δανάης κοιτάζοντας τα χείλη της τη στιγμή του πρώτου φιλιού μεταξύ του Πέτρου και μιας σαγηνευτικής ξανθιάς στην άλλη πλευρά της πισίνας! Η πιο μεγάλη απόλαυση βασιζόταν στο να κάνουμε σεξ μεταξύ μας, με όποιον θέλαμε!
Η Δανάη είχε μετατραπεί ξαφνικά σε μια καυλιάρα που αναζητούσε το σεξ και την προσοχή! Μετά από μερικά ζεστά φιλιά, κοίταξα αλλού για να δω τους υπόλοιπους συναδέλφους μου γύρω μας, χωρίς ρούχα!
Είχα σπεύσει να βγάλω τα κουμπιά από το πουκάμισο της Δανάης και στη συνέχεια φιλούσα με πάθος τις ρώγες της!

Η απόλυτη ηδονή

Δεν την είχα δει ποτέ τόσο καυλωμένη! Σε κάποιο σημείο τα πόδια της σηκώθηκαν και τυλίχτηκαν γύρω από τους γοφούς μου και τα δαγκώματά της στο λαιμό μου με διέγειραν με τρόπο που δεν είχε συμβεί εδώ και πολύ καιρό! Την ίδια στιγμή που μπήκα μέσα στην Δανάη, με πλησίασε και η μελαχρινή που είχα βάλει στο μάτι νωρίτερα, μαζί με έναν από τους συναδελφούς της! Η γλώσσα της γλύστρισε πάνω στους ώμους μου! Καθώς είχε στηθεί για να δεχτεί το όρθιο πέος ενός άλλου άνδρα! Το μεταμεσονύχτιο μπάνιο στην πισίνα του Πέτρου είχε μετατραπεί σε ένα πύρινο όργιο από βογγητά ηδονής και σαμπάνιες!
Στη συνέχεια η Δανάη είχε γείρει το κεφάλι της για να δεχτεί τα φιλιά του συναδέλφού μας, διατηρώντας μια συνεχή κίνηση με το πέος μου μέσα της! Ένα παιχνίδι της λεκάνης και ένα κράτημα στο στήθος μου μέσα από τις γρατζουνιές των κοφτερών νυχιών της! Ήξερε να πηδιέται καλά σαν πουτάνα!

Λεσβιακά και άγριο σεξ με τους συναδελφούς μου

Εντωμεταξύ είχα φέρει τις παλάμες μου στο στήθος της μελαχρινής στο πλάι μου! Άφησα τα φιλιά της να μετατραπούν σε βίαια δαγκώματα στα όρια της ηδονής και του πόνου! Θα μπορούσα να είχα φτάσει σύντομα σε οργασμό! Αλλά ξαφνικά η Δανάη αποφάσισε να απομακρυνθεί από μένα για να διασκεδάσει με τον νέο κατακτητή! Ωστόσο, τα καυτά οπίσθια της μελαχρινής πυροδότησαν την έξαψή μου!
Την άφησα να γυρίσει την πλάτη της, την έπιασα από τους γοφούς και άφησα τα χείλη της να βρουν το δρόμο τους προς το στήθος της Δανάης! Την έπιασα απο τα καπούλια σπρώχνοντας μέσα και έξω με ισορροπία και σταθερότητα! Μέχρι που άφησα τον εαυτό μου να εκραγεί μέσα της σε μια πλημμύρα καυτού σπέρματος που είχε συγκρατηθεί για πολύ ώρα!
Αφού ανέκαμψα με ένα ποτήρι σαμπάνια, μπόρεσα να ξεκουραστώ για λίγο για να συνεχίσω λίγο αργότερα το όργιο!!! Σκεφτόμουν πως αν είχαμε καλέσει και βίζιτες, θα ήταν ακόμα καλύτερα!