Tips για να απογειώσεις μία γυναίκα με τη γλώσσα σου!

You are currently viewing Tips για να απογειώσεις μία γυναίκα με τη γλώσσα σου!
Ποιός από εμάς δεν αγαπάει τις γυναίκες και κυρίως ότι κρύβεται ανάμεσα στα πόδια τους;; Είναι καυτό, υγρό, σέξι, όμορφο, αλλά κακά τα ψέματα είναι γρίφος!

Το αιδοίο κάθε γυναίκας είναι διαφορετικό, άρα έχει και διαφορετικές ανάγκες και θέλω.

Σχεδόν όλες οι γυναίκες όμως έχουν κάτι κοινό. Λατρεύουν το στοματικό όταν γίνεται σωστά και μπορεί να τις απογειώσει με μαγικό τρόπο! Σημασία έχει ο άντρας να ξέρει πώς και να έχει όρεξη να βλέπει την παρτενέρ του να λιώνει και να ..τελειώνει πάνω του ξανά και ξανά και ξανά!

Η μεγάλη απορία τελικά είναι η εξής:

Ξέρουν οι άντρες να κάνουν στοματικό και να ικανοποιούν τις γυναίκες;;

Οι άνθρωποι ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, νιώθουν ότι πρέπει να ξέρουν πώς να κάνουν κάτι κατά τη σεξουαλική πράξη. Λες και υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος. Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος λοιπόν!

Ας ξεκινήσουμε από εκεί.

Όπως είπα και πιο πάνω κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός άρα έχει ανάγκη διαφορετικά πράγματα για να είναι ικανοποιημένος, σε σεξουαλικό και μη επίπεδο. Η κουλτούρα μας βέβαια φταίει που έχει καρφωθεί στο μυαλό μας ότι επιβάλλεται να ξέρουμε. Με αποτέλεσμα να νιώθουμε ανασφάλεια, ντροπή ή απογοήτευση αν αυτόματα και με την πρώτη δεν μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε τον πατερνέρ μας.

Ας δούμε όμως και την πραγματικότητα.

Η πραγματικότητα είναι ότι δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος να ικανοποιήσεις κάποιον. Δεν υπάρχει σωστός τρόπος. Είναι ένας γρίφος τον οποίο πρέπει να λύσεις και ο τρόπος για να τον λύσεις είναι εξαιρετικά απλός. Επικοινωνία!!

Ρώτησε την γυναίκα που βρίσκεται στο κρεβάτι σου τι της αρέσει. Ή ακόμα καλύτερα ζήτησε της να σου δείξει η ίδια με τα χέρια της που και πώς θα ήθελε να την αγγίξεις για να την απογειώσεις. Έτσι και εκείνη θα ευχαριστηθεί την διαδικασία και εσύ το θέαμα και από εκεί και πέρα θα γνωρίζεις τι της αρέσει, άρα θα μπορείς να την κάνεις να έχει φανταστικούς οργασμούς.

Δεν είναι και δεν θα έπρεπε να είναι ντροπή το να συζητάμε και να ζητάμε “συμβουλές” σε τέτοια θέματα. Αντιθέτως, θα έπρεπε να χαιρόμαστε που ο άλλος μπαίνει στην διαδικασία να ενδιαφερθεί και να θέλει να μάθει τι ακριβώς μας αρέσει για να μας προσφέρει απόλαυση.

Ρώτησε λοιπόν και παρατήρησε για να μάθεις. Με αυτό και με την εξάσκηση να είσαι σίγουρος ότι θα γίνεις ένας μάγος του στοματικού και θα μπορείς να τρελάνεις κάθε γυναίκα με την γλώσσα σου. Και ποιός δεν θέλει να βλέπει μία γυναίκα να τρέμει στα χέρια του και να ζητάει κι άλλο;

Συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι άντρες όσον αφορά το στοματικό:

Το κακό δεν είναι να μην ξέρεις τι να κάνεις και πώς ακριβώς να το κάνεις. Το κακό είναι να μην έχεις όρεξη, περιέργεια και δίψα για μάθηση και να μην θέλεις να παίξεις. Σημασία έχει να απολαμβάνεις την διαδικασία και να μαθαίνεις ταυτόχρονα. Εξερεύνησε το αιδοίο της, παίξε μαζί του, αφιέρωσε χρόνο. Και όπως είπαμε και πριν μην φοβάσαι να ρωτήσεις. Να είσαι σίγουρος ότι η παρτενέρ σου θα το εκτιμήσει δεόντως και σίγουρα θα σου το ανταποδώσει με τον καλύτερο τρόπο!

Τips για καλύτερο στοματικό:

Λοιπόν αγάπες μου, δεν μπορώ να σας πω ακριβώς τι πρέπει να κάνετε για να κρατήσετε κάθε γυναίκα εκεί έξω ικανοποιημένη και να την κάνετε να έχει πολλούς έντονους οργασμούς. Αλλά μπορώ σίγουρα να σας δώσω μερικά μικρά Tips.

Πρέπει να υπάρχει αρμονία!! Πρέπει να υπάρχει ένταση! Πρέπει να υπάρχουν εναλλαγές!

Όταν παίζεις μουσική, υπάρχουν παύσεις, ήρεμα σημεία, έντονες κορυφώσεις, αλλαγές στο tempo και πολλές μα πολλές διακυμάνσεις!!! Αυτό πρέπει να υπάρχει και στο στοματικό -όπως και στο σεξ-.

Σε όλες τις γυναίκες αρέσει να της τυραννάνε λίγο. Θέλει να παίζεις μαζί της όσο κι αν παραπονιέται. Πλησίασε την κλειτορίδα της και παίξε εκεί γύρω, αλλά πάρε το χρόνο σου πριν ασχοληθείς μαζί της. Κάνε την να ανυπομονεί, να πεθαίνει για την γλώσσα σου, να στάζει και να περιμένει πώς και πώς να την ακουμπήσεις.

Ξεκίνα αργά από την γύρω περιοχή με την άκρη της γλώσσας σου. Εξερεύνησε τα χείλη της. Ρούφηξε απαλά την κλειτορίδα της, κάνε κύκλους με την γλώσσα σου και μετά άλλαξε πάλι πορεία. Κάντο μερικές φορές και μετά επικεντρώσου στην κλειτορίδα της. Θα ξέρεις πότε είναι η κατάλληλη στιγμή γιατί πλέον η παρτενέρ σου θα βρίσκεται σε έκσταση και θα σε ικετεύει να μείνεις εκεί και να την κάνεις να τελειώσει.

Όταν λοιπόν φτάσεις σε εκείνο το σημείο και καταλάβεις ότι έχει φτάσει κοντά στην κορύφωση και έχει τρελαθεί, απλά μην σταματήσεις. Ήρθε η ώρα για αρμονία. Μην αλλάξεις τίποτα. Συνέχισε στην ίδια ένταση, με την ίδια ταχυτητα και την ίδια τεχνική.

Μέτρα αντίστροφα και νιώσε την υγρασία της πάνω σου καθώς της προσφέρεις έναν εκρηκτικό οργασμό!

Πώς θα καταλάβεις ότι αυτό που κάνεις της αρέσει;

Πολλές γυναίκες είναι ομιλικτικές κατά τη διάρκεια του σεξ, οπότε θα σου το πούνε. Αλλά δεν είναι ανάγκη να συμβεί αυτό. Όπως έχουμε ξαναπεί η σημαντικότερη δίοδος επικοινωνίας κατά τη διάρκεια του σεξ είναι η γλώσσα του σώματος. Μάθε να την διαβάζεις, μάθε να την αφουγκράζεσαι.

Δώσε βάση στις αλλαγές στην ανάσα, στον τρόπο που ανεβοκατεβαίνει το στήθος της από την ένταση, στα βογγητά και τους αναστεναγμούς της, τσέκαρε τα χέρια της, μπορεί να σφίγγει το σεντόνι, να χαϊδεύει το στήθος της, να σφίγγει τα δάχτυλα των ποδιών της..

Το σημαντικό είναι να δίνεις βάση στο κορμί της παρτενέρ σου για να νιώθεις τις αλλαγές. Να βλέπεις την ένταση και την ηδονή στις αντιδράσεις της και να λειτουργείς αντίστοιχα!

Το ανθρώπινο σώμα είναι μαγικό και διαφορετικό! Αυτό είναι που κάνει το σεξ εξαιρετικό, περίεργο και έντονο!!!