Σέξι καμαριέρα για χάρη του πελάτη

σέξι καμαριέρα

Τη σημερινή ερωτική  ιστορία θα μας την διηγηθεί η Κάτια 28 χρονών call girl από την Κυψέλη.
Ο Θάνος είναι ένας πολύ καλός πελάτης στο γραφείο όπου συνεργάζομαι και είναι συμπαθητικός άνθρωπος και πολύ ευγενικός! Γενικότερα είναι ένας άντρας που του αρέσουν πολλά πράγματα στο σεξ !Όπως και το να είναι έντονος,  παρόλα αυτά είναι όμως πολύ κύριος! Η δουλειά του έχει να κάνει κυρίως με το εξωτερικό. Όποτε όμως βρίσκεται στα πάτρια εδάφη πάντα με παίρνει τηλέφωνο! Ένα από τα μεγαλύτερα φετίχ του είναι καμαριέρες. Γι’ αυτό ντύνομαι σέξι καμαριέρα για εκείνον!

Στην διαμέρισμα του πελάτη

Με ενημέρωσαν από το γραφείο ότι σήμερα έχω ραντεβού μαζί του στο διαμέρισμα που νοικιάζει κοντά στην Αθήνα. Χτύπησα το κουδούνι, μου άνοιξε σχεδόν αμέσως σαν να με περίμενε στην πόρτα! Ανέβηκα επάνω, στεκόταν στην πόρτα και ήταν πολύ χαρούμενος! Βέβαια αυτό οφείλεται και στο ότι  είχαμε να βρεθούμε αρκετούς μήνες διότι έλειπε όλο αυτό το διάστημα. Συνεπώς του είχα λείψει αρκετά! Στην συνέχεια μου έδωσε ένα φιλί και περάσαμε στο σαλόνι!
Διαπίστωσα πως στην καρέκλα ήταν ακουμπισμένη η στολή μου! Όπως σε όλα τα ραντεβού μας, έτσι και στο σημερινό ήθελε πάντα απλά να φοράω τη στολή καμαριέρας στην οποία είχε πάρει αποκλειστικά μόνο για εμένα και να παριστάνω την σέξι καμαριέρα! Του είπα οτι θα καθίσει στο σαλόνι να με περιμένει, ενώ εγώ θα πήγαινα στο μπάνιο για να αλλάξω! Προηγουμένως όμως του έιπα ψιθυριστά στο αυτί ότι μου είχε λείψει!

Στις υπηρεσίες σας

Στην συνέχεια, έφτασα στο σαλόνι ντυμένη έτσι όπως ήξερα ότι του αρέσει, τον πλησίασα γεμάτη ναζί, έσκυψα και τον ρώτησα τι θα ήθελε να κάνω για αυτόν! Ωστόσο, ήξερα ότι τον απογείωνε να δίνει οδηγίες! Εκείνος χωρίς να χάσει ευκαιρία, μου ζήτησε να του φέρω ένα ποτό! Αμέσως πήγα και του το σέρβιρα με νάζι και χαμόγελο! Αμέσως μετά, του έδωσα στο χέρι το ποτό, στάθηκα μπροστά του και εκείνος μου έδωσε ένα μαξιλάρι να το βάλω κάτω για να γονατίσω! Με σιγουριά ήξερα οτι  ήδη ότι ήταν πολύ καυλωμένος, μόνο που με είδε με τη στολή!
Γι’ αυτό του ξεκούμπωσα το παντελόνι και τον έπιασα στο χέρι μου απαλά ενώ ταυτόχρονα τον κοιτούσα να απολαμβάνει το ποτό του! Κατόπιν τον έπιασα ολόκληρο στο χέρι μου, τον έσφιξα και τον πήρα όλον μέσα στο στόμα μου! Με το ένα χέρι μου έπαιζα απαλά τη γύρω περιοχή και παράλληλα με το άλλο του το έσφιγγα ενώ τον έγλυφα γρήγορα! Αυτό γινόταν για λίγη ώρα μέχρι που το έκανα όλο και πιο γρήγορα και έντονα σαν καλή και σέξι καμαριέρα που είμαι!

Η συνέχεια…

Ωστόσο, όταν ένιωσα τον οργασμό του να έρχεται εκείνος με σταμάτησε…
Με σήκωσε, με γύρισε στον τοίχο, μου έβαλε τα χέρια μου να τα ακουμπάω στον τοίχο, μου άνοιξε τα πόδια και άρχισε να με παίρνει! Ήταν πολύ αισθησιακή η όλη φάση και δεν σταματούσα να του λέω οτι εκείνος είναι ο κύριος του σπιτιού και οτι μπορεί να με κάνει ότι θέλει!!!
Παραδόξως,  ήταν κάτι που το πίστευα απόλυτα εκείνη τη στιγμή…! Είχα μπεί στο πετσί του ρόλου!
Άλλωστε η δουλειά μας σαν escorts είναι ακριβώς αυτή, να ευχαριστούμε τον πελάτη και να είμαστε όμορφες, καυτές σέξι και γεμάτες πάθος!!!
Την ίδια στιγμή, εκείνος δεν σταματούσε να με παίρνει δυνατά και βαθιά! Μπαινόβγαινε μέσα μου γρήγορα και παθιασμένα! Ένιωθα το χέρι του να μου σφίγγει όλο μου το κορμί! Όταν ένιωσα ότι οργασμός του έρχεται, βγήκε, πέταξε το προφυλακτικό και τελείωσε πάνω στα οπίσθιά μου! Ήταν πραγματικά υπέροχα!!!
Μόλις τελειώσαμε με ρώτησε αν θέλω να κάνουμε ένα ντους μαζί. Εγώ εννοείται δέχτηκα! Ακολούθησε και εκεί σεξ όπου ζήτησε να μην βγάλω την στολή στην αρχή και να μπω στην ντουζιέρα ως σέξι καμαριέρα και να μου βγάλει αυτός την στολή εκεί, όπως και έγινε!
Το απόλαυσα πολύ!
Για να ζήσεις κάτι παρόμοιο με κορίτσια της διπλανής πόρτας ή μοντέλα απο την Ρωσία και την Ουκρανία, πάτησε εδώ!