Sex με την barwoman

Sex με την barwoman

Είμαι ο Κώστας απο την Πάτρα κι’ αυτή εδώ είναι η ερωτική ιστορία που έζησα πέρισυ!
Η συνάντηση με την Αλίκη, είχε αποδειχθεί μια μοναδική εμπειρία!

Την γνώρισα σε ένα κλαμπ του Ρίο! Ήταν 23 απο οτι μου είχε πει, φοιτήτρια στην Πάτρα!
Απο την πρώτη ματιά είχαμε έντονο και φλογερό πάθος! Είχαμε ξεχάσει οτι ήμουν πελάτης κι’ εκείνη barwoman! Μιλούσαμε μέχρι να τελείωσει την δουλειά και πήρα το προφίλ της στο Instagram!
Αυτό που σίγουρα μου είχε κάνει εντύπωση στην Αλίκη ήταν τα πράσινα μάτια της! Αλλά και η ένταση του μαγνητικού της βλέμματος! Ακόμη και από τη μικροσκοπική της σωματική διάπλαση που κρυβόταν από τα ρούχα που ήταν πολύ σφιχτά! Έριχνα μια ματιά στα πιο προκλητικά της σημεία!!!
Την φλέρταρα για μήνες, με την ευγένεια φιλικών τρόπων χωρίς να περιμένω αντάλλαγμα!

Σεξ με την barwoman στις τουαλέτες κλαμπ στην Θεσσαλονίκη 

 

Στο σπίτι της φοιτήτριας

Η Αλίκη είχε αποφασίσει να με καλέσει να περάσουμε μια σπιτική βραδιά μπροστά στο τζάκι, σε ένα τέλειο σκηνικό εν μέσω καταιγίδας!
Το αγγελικό πρόσωπο και η αθώα έκφραση της Αλίκης είχαν σταδιακά μετατραπεί σε κάτι εντελώς διαφορετικό μετά από μερικά ποτήρια κρασί και μερικά τσιγάρα! Αλλά δεν ήταν η επίδραση του αλκοόλ που είχε αλλάξει τα μάτια της αλλά αυτό που είχε καταφέρει να κρύψει από τον έξω κόσμο και ακόμη και από μένα!
Η Αλίκη είχε αποφασίσει να πάρει τον έλεγχο της κατάστασης, το sex με την barwoman ήταν κοντά! Ήταν καθισμένη πάνω μου, κοντά στις φλόγες του τζακιού μπροστά στον καναπέ! Είμασταν και οι δύο σε μια διέγερση! Τα χείλη της ήταν πάνω στα δικά μου! Με δαγκωματιές και εναλλάσσοντας παθιασμένα φιλιά!

Τα πρώτα λεπτά της καύλας

Τα χέρια μου είχαν τρυπώσει κάτω από το μπλουζάκι της προσπαθώντας να ανέβουν προς τα πάνω! Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πέταξε βιαστικά τα ρούχα της! Έμεινε με μαύρο στρινγκ και ένα απλό σουτιέν χωρίς δαντέλα!
Τα χέρια μου έβγαλαν προς τα έξω μια θηλή! Ενώ τα φιλιά της στο λαιμό μου είχαν μετατραπεί σε επώδυνα δαγκώματα! Σε σημείο που με ανάγκασε να ξεφύγω από την αγκαλιά της!
Η Αλίκη είχε ξαπλώσει στον καναπέ,  σε μια γωνία οδηγώντας το χέρι μου κάτω από το εσώρουχό της!
Ήταν ξεκάθαρο ότι είχε προσπαθήσει να πάρει τον έλεγχο της κατάστασης από την αρχή!
Σε αντίθεση με τις περισσότερες από τις μικρές Escort Girls που είχα γνωρίσει, δεν είχε μπει στον κόπο να αποτριχώσει το μουνάκι της!

Γλυφομούνι στην καυτή petite barwoman

Είχα συνεχίσει να χαϊδεύω την κλειτορίδα της για λίγο! Έως ότου με αδύναμες δαγκωματιές έφτασα στην ροδαλή θηλή της! Όσο η Αλίκη είχε το χέρι της στα μαλλιά μου!
Το χέρι της με οδήγησε πιο κοντά στην κλειτορίδα της! Κανοντάς με να αφήσω τη γλώσσα μου να εισχωρήσει μέσα της! Την πηδούσα με την γλώσσα! Ενώ το χέρι της στο κεφάλι μου συνέχισε να κινείται μπρος-πίσω για να φτάσει να τελειώσει!
Δεν θυμάμαι να γλείφω τα χύσια μιας γυναίκας για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα πριν από εκείνη την περιπέτεια με την Αλίκη! Η κουρασμένη γλώσσα μου δεν είχε αποτραβηχτεί! Συνεχίζοντας να καταπίνει το μεγαλύτερο μέρος της απόλαυσης της μέχρι που το χέρι της αποτραβήχτηκε πια!

Blowjob και C.I.M με τον σερβιτόρο στις τουαλέτες 

 

Sex με την barwoman

Η Αλίκη τα άδειασε κατευθείαν στο στόμα μου, αφήνοντάς με εξαντλημένο αλλά με διάθεση να sex με την barwoman όπως ήθελα απο καιρό! Όσο ήταν ανάσκελα και ακόμα μουσκεμένη, έβαλα τον χοντρό πούτσο μου στο τριχωτό μουνάκι της! Φώναζε απο την καύλα! Της έγλυφα της ρώγες και την κάρφωνα ξανά και ξανά! Λίγο πριν τελείωσω, έβγαλα τον πούτσο μου και έχυσα πάνω στις τριχούλες απο το υγρό μουνάκι της!

Search