Σελίν, το πιο σικάτο Call Girl της Καλλιθέας!

Σελίν, το πιο σικάτο Call Girl της Καλλιθέας!

Τη σημερινή ιστορία μοιράστηκε μαζί μας η Σελίν, το 24χρονο Call Girl από την Καλλιθέα!

Ο Αντώνης είναι πελάτης στο γραφείο συνοδών με το οποίο συνεργάζομαι στην Καλλιθέα. Του αρέσουν οι σικάτες escorts, ψηλές, με κορμιά μοντέλου και όμορφα οπίσθια. Επίσης λατρεύει το πρωκτικό σεξ και είναι κάτι που μου αρέσει το ίδιο, οπότε ήταν ο λόγος που με είχαν προτείνει την πρώτη φορά που τον είδα!

Έφτασα στο γραφείο του στην Καλλιθέα το απόγευμα. Μου είχε ζητήσει να φοράω μαύρη στενή φούστα, ένα λευκό στενό πουκάμισο, μαύρες γόβες, μαύρα σέξι εσώρουχα και να έχω τα μαλλιά μου πιασμένα ψηλά. Μόλις με είδε μου είπε ότι είμαι ένα από τα πιο όμορφα Call Girls που έχει δει και ότι είναι σίγουρος ότι γυρνάνε τα κεφάλι όλων των αντρών, κάθε φορά που περπατάω στην Καλλιθέα!

Άρχισε να περιεργάζεται το κορμί μου διεξοδικά, από την κορυφή ως τα νύχια. Με πλησίασε και άρχισε να ξεκουμπώνει αργά το πουκάμισο μου, το οποίο έβγαλε και πέταξε στην καρέκλα. Χάιδεψε τα πλευρά μου και την πλάτη μου και κατέβασε τα χέρια του πιο χαμηλά. Ακολούθησε η φούστα μου, την οποία ξεκούμπωσε αργά, αλλά έβγαλε γρήγορα!

Μου ζήτησε να γονατίσω μπροστά του. Ξεκούμπωσε το παντελόνι του και με κοίταξε.. Πήρα το πέος μου στα χέρια του και άρχισα να παίζω απαλά μαζί του για λίγα λεπτά.. Μόλις είδα ότι αρχίζει να ερεθίζεται πιο έντονα, ξεκίνησα να τον γλείφω.. Αργά και βασανιστικά. Συνέχισα πιο έντονα και γρήγορα.

Με σήκωσε και μου ζήτησε να σκύψω πάνω στο γραφείο.. Έβγαλε το εσώρουχο μου και άρχισε να με φιλάει στην πλάτη και μετά στα οπίσθια μου!! Με χάιδευε και με φιλούσε εκεί για αρκετή ώρα. Τον άκουσα να βγάζει το παντελόνι του και κόλλησε πάνω μου.

Έβαλε το προφυλακτικό και έβαλε αρκετό λιπαντικό στον πρωκτό μου. Ακούμπησε το πέος του στην είσοδο του και με έπιασε από την μέση.. Με ρώτησε αν είμαι έτοιμη, έγνεψα ναι και άρχισε να σπρώχνει αργά το πέος του μέσα μου. Συνέχισε για λίγη ώρα έτσι και μετά άρχισε να με παίρνει πιο γρήγορα και πιο δυνατά. Ο οργασμός του ήταν κοντά, ένιωθα τις συσπάσεις του, ένιωθα το ζώο που είχε ξυπνήσει μέσα του.. Όμως και πάλι, δεν τελείωσε..

Σταμάτησε και μου ζήτησε να γονατίσω και να βγάλω έξω την γλώσσα μου! Άρχισε να παίζει με το πέος του γρήγορα μέχρι που τελείωσε πάνω στην γλώσσα μου.

Ήταν η αρχή μίας όμορφης “συνεργασίας”.. Τον βλέπω ακόμα, αρκετά συχνά!! Συνήθως είναι στο γραφείο του στην Καλλιθέα, αφού τον εμπνέει το περιβάλλον, αφού ενδύκνειται και για διάφορα role play!

Search