Ρωσίδα για σεξ στην Αθήνα

You are currently viewing Ρωσίδα για σεξ στην Αθήνα

Τη σημερινή ερωτική ιστορία θα μας τη διηγηθεί η Αννίτα 24 χρονών Ρωσίδα για σεξ στην Αθήνα από τη Βουλιαγμένη.
Εγώ κατάγομαι από τη Ρωσία και έχω έρθει στην Ελλάδα γιατί πραγματικά είναι απίστευτη χώρα! Κάποιους μήνες τον χρόνο πού βρίσκομαι στην Ελλάδα συνεργάζομαι με ένα γραφείο συνοδών!
Με ενημέρωσαν λοιπόν από το γραφείο που συνεργάζομαι ότι σήμερα το βράδυ είχα ραντεβού με τον Βασίλη. Ήθελε να τον συνοδεύσω έξω για φαγητό, για ποτό και να περνούσαμε γενικά μερικές ώρες μαζί! Πήγα στο σπίτι του στη Γλυφάδα και εκεί με περίμενε έτοιμος για να φύγουμε!

Για φαγητό με την Russian escort

Πιάσαμε μία συζήτηση στο αμάξι για να σπάσει τον πάγο. Στην συνέχεια, άρχισε να μου λέει πως μιλάω καταπληκτικά τα ελληνικά και εγώ του είπα ότι αγαπάω αυτή τη χώρα και ήθελα να μάθω τη γλώσσα πολύ καλά! Μου έλεγε πόσο όμορφη είμαι και πώς τα περισσότερα call girl που διαλέγει να παίρνει προτιμάει πάντα να είναι από τη Ρωσία γιατί του αρέσουν πολύ οι γυναίκες από ‘κει! Φτάσαμε στο εστιατόριο που είχε κλείσει ένα τραπέζι. Ήταν κοντά στη θάλασσα και είμασταν κυριολεκτικά μόνοι μας έχοντας αυτή την ιδιαίτερα υπέροχη θέα! Ήπιαμε κρασάκι, γελάγαμε πολύ περνούσαμε υπέροχα λες και ήξερε ο ένας τον άλλον πολλά χρόνια! Ομολογουμένως υπήρχε απίστευτη χημεία!!!
Λίγο αργότερα, με ρώτησε αν θέλω να φύγουμε και του είπα πως δεν έχω πρόβλημα! Έτσι λοιπόν, πλήρωσε, σηκώθηκε, με πήρε από το χέρι και πήγαμε να παραλάβουμε το αμάξι απο το πάρκινγκ.
Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε πως σε όλη τη διαδρομή προς το γυρισμό μου έλεγε πόσο υπέροχο κορμί έχω! Εξάλλου ήταν λάτρης του γυναικείου κορμιού όπως μου εξήγησε!

Με την Ρωσίδα για σεξ στην Αθήνα

Κατόπιν φτάσαμε σε ένα ξενοδοχείο εκεί κοντά! Είχε κλείσει στο τελευταίο όροφο ένα δωμάτιο με απίστευτη θέα τη θάλασσα και η αλήθεια είναι οτι με ενθουσίασε! Μόλις άνοιξε την πόρτα του δωματίου, μου έδωσε ένα φιλί και άρχισε να με γδύνει αργά αργά, καθώς πηγαίναμε προς το κρεβάτι!
Στην συνέχεια μου ζήτησε να ξαπλώσω μπρούμυτα. Έβγαλε την τσέπη του ένα λάδι και άρχισε να με τρίβει σε όλο μου το κορμί, ξεκινώντας από την πλάτη, κατέβαινε προς τους μηρούς και τις γάμπες μου. Μέχρι που έφτασε στις πατούσες μου… με τις οποίες ασχολήθηκε για αρκετή ώρα!!!
Μετά με την γλώσσα του, ξανά ανέβηκε προς τα πάνω και δεν κρύβω ότι είχα ερεθιστεί απίστευτα! Όταν ένιωσε την υγρασία μου ήξερε τι πρέπει να κάνει! Ένιωθα ότι ήταν ο κατάλληλος να τρελάνει μία γυναίκα με το άγγιγμά του!!! Το ‘χε!
Εντωμεταξύ, φόρεσε ένα προφυλακτικό και αμέσως έβαλε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε να παίζει με την κλειτορίδα μου! Δεν άργησα καθόλου να έρθω σε οργασμό και το απόλαυσα πάρα πολύ!

Τελείωμα στο στόμα και κατάποση

Εκείνος αμέσως αφού τελείωσα μπήκε απότομα μέσα μου βαθιά! Έσκυψε προς τα πάνω μου λέγοντάς μου ότι είμαι πολύ όμορφη και πως γουστάρει πολύ αυτό που κάνει μαζί μου! Είμαι η καλύτερη Ρωσίδα για σεξ στην Αθήνα που έχει επιλέξει!
Κατόπιν, σηκώθηκε και άρχισε να μπαινοβγαίνει γρήγορα μέσα μου! Ένιωθα τον οργασμό του να έρχεται, εκείνος σηκώθηκε και μου ζήτησε να γυρίσω ανάσκελα και να ανοίξω το στόμα μου! Αμέσως υπάκουσα! Έβγαλε το προφυλακτικό για να τελειώσει μέσα στο στόμα μου και να τα καταπιώ! Δεν χρειάστηκε πολλή ώρα, παρά μόνο λίγα δευτερόλεπτα…!
Ακολούθως, μόλις ξαναβρήκαμε την ανάσα μας σηκωθήκαμε και κάναμε ένα μπάνιο!
Αμέσως μετά, βγήκαμε και πήρε το γραφείο να ενημερώσει πως με θέλει για όλο το βράδυ μαζί του!
Ρωσίδες για σεξ στην Αθήνα σε περιμένουν και εδώ εξίσου!