Παίρνω μάτι το αγόρι μου

Παίρνω μάτι το αγόρι μου

O Νίκος και εγώ είμασταν μαζί εδώ και μερικές εβδομάδες. Βρέθηκα να παίρνω μάτι το αγόρι μου, κρυφά από την κλειδαριά της κρεβατοκάμαράς του, λίγο πριν κλείσουμε μήνα!
Είχα παρατηρήσει κάτι διαφορετικό σε αυτόν, σε σύγκριση με άλλα παιδιά με τα οποία ήμουν!
Κάτι στις κινήσεις του αλλά και μέσα στα μάτια του. Η μικρότερη αδερφή μου, η Γιώτα, το είχε καταλάβει οτι κάτι δεν πήγαινε καλά. Όμως, είχα αποφύγει να της πω ότι δεν είχαμε ακόμη καταφέρει να φτάσουμε στο κρεβάτι μαζί.

Η αλλόκοτη στάση

Ο Νίκος αντιπροσώπευε τον ιδανικό τύπο ανθρώπου, με φυσική ομορφιά, με αψεγάδιαστο δέρμα, αστραφτερό χαμόγελο και υπέροχα πυκνά μαλλιά!
Από την άλλη άφηνε πολλές αμφιβολίες η όλη του συμπεριφορά. Είχαμε απομονωθεί μερικές φορές κάτω από τα πεύκα ενός πάρκου που πολλά νεαρά ζευγάρια κάθονταν εκεί. Κανένα από τα ερωτικά παιχνίδια μας δεν κατάφερε να του δώσει τη χαρά της απόλυτης ευχαρίστησης!
Παρόλο που τα χείλη μου είχαν δουλέψει σκληρά για να τον ικανοποιήσουν, χωρίς όμως ο Νίκος να φτάνει στην κορύφωση!
Κανένας άντρας δεν είχε κανένα θέμα μαζί μου στο ερωτικό κομμάτι. Ειδικά στο στοματικό σεξ! Αλλά ο Νίκος ήταν ιδιαίτερη περίπτωση! Ανεξήγητο γιατί δεν αντιδρούσε όπως περίμενα σε όλα αυτά που κάναμε! Η στάση του ήταν πολύ περίεργη!

Αγγελίες συνοδών

Μόνοι στο σπίτι του Νίκου

Ένα βράδυ οι γονείς του ήταν και οι δύο έξω. Είχα πείσει τον εαυτό μου οτι εκείνο το βράδυ που θα είμασταν μόνοι θα κατάφερνα αυτό που προσδοκούσα! Δειπνήσαμε, και καθίσαμε να δούμε μια ταινία. Η ταινία τρόμου ήταν άθλια τελικά. Όλο το κλίμα ήταν περίεργο, κάπως άβολο και είμασταν λίγο κάπως! Οποιοδήποτε άλλο κορίτσι στη θέση μου θα πίστευε ότι είχε να κάνει με έναν ομοφυλόφιλο άντρα. Η ιδέα ότι πραγματικά θα μπορούσε να είναι δεν μου προκάλεσε λόγο να τα παρατήσω! Ήμουν απτόητη!

Male escorts για ζευγάρια ή gay άνδρες

Αποκοιμήθηκα και ξύπνησα λίγο μετά τα μεσάνυχτα, αλλά δεν ειδα τον Νίκο δίπλα μου στον καναπέ. Σκέφτηκα μήπως είναι στο μπάνιο αλλά είδα ένα φως από την πόρτα του δωματίου του που με προσέλκυσε να πλησιάσω.

Παίρνω μάτι το αγόρι μου

Η πόρτα δεν ήταν κλειδωμένη, σίγουρα θα μπορούσα να χτυπήσω ή να φωναξω το ονομα του, αντί να στέκομαι εκεί. Απο την τρύπα της κλειδαριάς είχα θέα απευθείας στο κρεβάτι στο κέντρο του δωματίου, λίγο πιο πέρα απο το παραθυρο. Ο Νίκος καθόταν στην άκρη, μπροστά απο μια συρταριέρα που μέσα είχε μαξιλαροθήκες και παπλώματα.
Είδα κάτι σαν μεγάλο στυλό, κάπως διαφανές  με μια λαβή και ένα πράσινο λαχανικό, κατά πάσα πιθανότητα ένα αγγούρι ή ένα κολοκυθάκι αρκετά χοντρό.
Αμέσως σκέφτηκα γιατί να πάρει ενα λαχανικό μαζί του στο δωμάτιο; Τον έβλεπα αποφασισμένο και ενθουσιασμένο μέσα απο αυτή την μικρή τρυπούλα που μπορούσα να τον διακρίνω!

Η πρωκτική διείσδυση

Το εσωρουχό μου είχε μουσκέψει απροσδόκητα! Ένιωθα τόσο περίεργα και ταυτόχρονα ερεθισμένη! Πρωτόγνωρα συναισθήματα για μένα! Το να παίρνω μάτι το αγόρι μου δεν ήταν από τα πράγματα που έκανα συχνά!
Μετά απο λίγα λεπτά είχε πιάσει το “απαγορευμένο” αντικείμενο που θα του έδινε την καλύτερη για εκείνον απόλαυση. Μεταξύ των αντικειμένων  είχε επιλέξει να χρησιμοποιήσει ήταν εκείνο το στυλό που έμοιαζε με μακρόστενη λάμπα! Κάτι τέτοιο μου θύμιζε!
Πριν τοποθετήσει αυτό το αντικείμενο στον πρωκτό του, πρώτα το λίπανε με ένα κοινό λιπαντικό. Το επόμενο βήμα ήταν να το βάλει μέσα στον πρωκτό του για anal sex! Εγώ με το αριστερό μου χέρι έτριβα την κλειτορίδα μου και τον παρακολουθούσα εκστασιασμένη!

Τελειώσαμε και οι δυο ταυτόχρονα

Η διείσδυση από μόνη της έφερε ευχαρίστηση και στους δύο!
Από τη μία πλευρά ο Νίκος είχε αναστεναγμούς ευχαρίστησης! Από την άλλη πλευρά της πόρτας ένιωσα σαν ένας μυστικός παρατηρητής που παρακολουθούσε ένα αγόρι να παίζει με τον πρωκτό του!
Και οι δύο κινήσεις μας αυξήθηκαν σχεδόν σε τέλειο συγχρονισμό! 
Ζεστά, ιδρωμένα, εξαντλημένά μέχρι την κορύφωση!!! Έως ότου το σπέρμα του να πέσει στο πάτωμα στο χαλί. Είχα κλείσει τα μάτια μου για μια στιγμή και βρέθηκα σε έναν νέο κόσμο, που αποτελείται από ερωτικά μυστικά που δεν μπορούσα πλέον να αντισταθώ!

Anal sex με Αθηναία ιερόδουλη

Search