Νεαρή Αφέντρα για session

You are currently viewing Νεαρή Αφέντρα για session
Τη σημερινή ερωτική ιστορία θα μας τη διηγηθεί η Τόνια 22 χρονών και εξαιρετικά αυταρχικό call girl από το Φάληρο.
Με ενημέρωσαν από το γραφείο που συνεργάζομαι στο Φάληρο πώς το βράδυ έχω ραντεβού με τον Βαγγέλη. Ο Βαγγέλης είναι ένας από τους πιο καλούς μου υποτακτικούς αλλά και εγώ είμαι αγαπημένη του σύνοδος! Αναζητάει συνήθως νεαρή Αφέντρα για session!
Το ραντεβού κλείστηκε στο διαμέρισμά του στο οποίο έχει τρομερή θέα και από τη βεράντα του βλέπεις στην κυριολεξία όλη την Αθήνα και το Φάληρο!
Ωστόσο, είχα ντυθεί έτσι ακριβώς όπως ήξερα πως του άρεσε, δερμάτινα ρούχα με ψηλές μπότες.

Roleplay

Μόλις άνοιξε την πόρτα ήρθε και στάθηκε κοντά μου! Εξάλλου γνώριζε πολύ καλά πως μου άρεσε να τον βλέπω γυμνό και γονατιστό!
Τον κοίταξα στα μάτια και του έδειξα τις μπότες μου! Του ζήτησα να γονατίσει και να τις φιλήσει! Εκείνος χωρίς να χάσει χρόνο έκανε ακριβώς ότι του είπα! Ήμουν η προσωπική του Βίζιτα!
Κατά τα λεγόμενά του είχε βρεθεί όλα αυτά τα χρόνια με πολλές Αφέντρες αλλά καμία δεν ήταν αυτό που ήθελε. Ήμουν λέει η αγαπημένη του και τελικά βρήκε αυτό που έψαχνε, μια νεαρή Αφέντρα για session! Του άρεσε ιδιαίτερα να τον παίρνω, να τον ξεφτιλίσω και να γίνεται το παιχνιδάκι μου!
Χωρίς να χάσω χρόνο, γδύθηκα, φόρεσα το strapon μου και κάθισα στον καναπέ, ζητώντας του να έρθει μπροστά μου γονατιστός και να βγάλει τη γλώσσα του έξω!!!
Στην συνέχεια έπαιζα με την κλειτορίδα μου, ενώ ταυτόχρονα τον χάζευα που με κοίταγε σαν κουτάβι! Με παρακάλεσε να τον αφήσω να βάλει τη γλώσσα του εκεί!
Του είπα πως δεν το έχει κερδίσει ακόμα αυτό το προνόμιο! Συνέχισα να παίζω έντονα και γρήγορα με την κλειτορίδα μου! Μέχρι τη στιγμή που είχα έναν εκρηκτικό οργασμό! Εξαιτίας αυτού πετάχτηκαν κυριολεκτικά τα υγρά μου στο πρόσωπό του και τη γλώσσα του! Ομολογώ γούσταρα να τον βλέπω έτσι!

Με την νεαρή Αφέντρα για session

Μόλις τελείωσα, με ικετεύω να τον πάρω! Τότε τον κοίταξα και του είπα πως δεν μου αρκεί να με ικετεύει! Πρόσθεσα πως θέλω να με παρακαλέσει πολύ καλύτερα! Θέλω να τον ακούσει όλη η γειτονιά, όπως του είπα χαρακτηριστικά!
Το πέος του ήταν τρομερά σκληρό και όρθιο! Μουρμούριζε και ήταν σε ένα ντελίριο! Επαναλάμβανε συνεχώς το ίδιο!
Σας παρακαλώ πάρτε με, είναι τιμή μου να με πάρει αυτή η γυναίκα που έχω μπροστά μου και θα κάνω τα πάντα για να το κερδίσω” φώναξε!
Αμέσως τον σήκωσα τον έστησα στα τέσσερα, εκεί μπροστά στον καναπέ και μπήκα μέσα του! Έμεινε εκεί ακίνητος για λίγη ώρα και συνέχισε να μου φωνάζει πόσο πολύ του αρέσει αυτό που του κάνω και πως είμαι πολύ καυλιάρα και πως δεν τον έχει ξαναπάρει έτσι άλλη Αφέντρα!
Άρχισα να μπαινοβγαίνω αργά αλλά ταυτόχρονα δυνατά μέσα του! Τον ένιωθα να μουδιάζει, ήξερα πως οργασμός του ήταν πολύ κοντά! Έπειτα τελείωσε τόσο δυνατά, φωνάζοντας σχεδόν πόσο καλή Αφέντρα είμαι!
Βγήκα από μέσα του, καθίσαμε λίγο, με σέρβιρε καφέ και ύστερα έφυγα.
Για περισσότερες νεαρές Αφέντρες για session πατήστε εδώ.