Το πιο καυτό μικροκαμωμένο Call Girl της Καλλιθέας: Μία!

You are currently viewing Το πιο καυτό μικροκαμωμένο Call Girl της Καλλιθέας: Μία!
girl-back

Τη σημερινή ιστορία μοιράστηκε μαζί μας η Μία, το 30χρονο Call Girl από την Καλλιθέα!

Οι περισσότεροι σταθεροί μου πελάτες είναι όλοι λάτρεις του anal sex και αγαπούν τις έντονες εμπειρίες. Είμαι επίσης λάτρης και αυτό φαίνεται!!

Ο Σπύρος είναι πελάτης στο γραφείο συνοδών με το οποίο συνεργάζομαι στην Καλλιθέα πολλά χρόνια. Πρίν από εμένα, έπαιρνε αρκετές διαφορετικές escorts. Ο λόγος που κολλήσαμε ήταν γιατί όπως λέει ο ίδιος έκτοτε, έχω τον πιο όμορφο κώλο σε ολόκληρη την Καλλιθέα και είμαι ένα από τα πιο ναζιάρικα Call Girls που έχει γνωρίσει στη ζωή του.

Τα ραντεβού μας γίνονται πάντα σε ένα συγκεκριμένο ξενοδοχείο στην Καλλιθέα. Του αρέσουν τα θεματικά δωμάτια και τα αλλάζει συνέχεια για να υπάρχει ποικιλία.

Έφτασα στο ξενοδοχείο αργά το βράδυ!! Μου άνοιξε την πόρτα και έπεσα πάνω του ολόκληρη! Τον ρώτησα πώς είναι και του έδωσα ένα φιλί. Με τράβηξε κοντά του και άρχισε να με φιλάει. Τραβήχτηκα παιχνιδιάρικα, τον κοίταξα και πήγα πρός το κρεβάτι αργά.

Έβγαλα αργά το φόρεμα μου και το άφησα να πέσει στο πάτωμα, δαγκώνοντας τα χείλη μου απαλά και κοιτόντας τον! Ήρθε από πίσω μου και άρχισε να φιλάει τον λαιμό και τους ώμους μου! Μου είπε πόσο του έλειψα και ότι θέλει να με πάρει τόσο έντονα και δυνατά, μέχρι να μας ακούσει ολόκληρη η Καλλιθέα να ουρλιάζουμε από ηδονή!

Γδύθηκε και μου έβγαλε τα εσώρουχα μου! Με ξάπλωσε μπρούμυτα στο κρεβάτι και ήρθε από πάνω μου. Άρχισε να με φιλάει από τον αυχένα ώς την μέση μου και πάλι πάνω! Κάθε φορά που έφτανε πρός τα κάτω, σήκωνα ελαφρά τα οπίσθια μου και τα κουνούσα με νάζι. Τα έσφιξε με το χέρι του και κόλλησε πάνω μου!

Ένιωθα την ανάσα του καυτή δίπλα στο αυτί μου, ενώ μου ψυθίριζε πόσο πολύ θέλει να χαθεί μέσα τους!

Φόρεσε το προφυλακτικό και χώθηκε ανάμεσα στα πόδια μου. Μπήκε πίσω μου αργά, ολόκληρος και έμεινε εκεί ακίνητος για λίγα δευτερόλεπτα! Κράτησα ανοιχτά τα οπίσθια μου με τα χέρια μου, κάτι που ήξερα ότι λατρεύει! Άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου πιο γρήγορα, πιο έντονα!

‘Εβαλε το ένα του χέρι στον ώμο μου και το άλλο στην μέση μου και άρχισε να με παίρνει δυνατά!!! Ο οργασμός του ήταν πολύ κοντά, το ένιωθα! Όπως ήταν και ο δικός μου! Λατρεύω το πρωκτικό και μου αρέσει να είναι έντονο! Τελείωσα πάνω του με δύναμη, φωνάζωντας δυνατά! Σίγουρα μας άκουσε όλη η Καλλιθέα!

Βγήκε από μέσα μου, έβγαλε το προφυλακτικό και τελείωσε πάνω στα οπίσθια μου!