Λίνα το Call Girl από τον Άλιμο!!

cpl ζευγαρι

Τη σημερινή ιστορία μοιράστηκε μαζί μας η Λίνα, 23χρονο Call Girl από τον Άλιμο!!

Ο Νίκος ήταν τακτικός πελάτης μου και τον αγαπούσε όποιο Call Girl είχε πάρει, αφού ήταν καλή παρέα και άφηνε πολύ καλά Tips. Λάτρευε το role play και κάθε φορά, είχαμε και ένα διαφορετικό σενάριο! Ήταν ένας άντρας αρκετά ψηλός, μέτριος σε εμφάνιση, αλλά είχε φοβερό χαμόγελο. Ήταν ένας άντρας με τον οποίο θα μπορούσα να έχω γνωρίσει σε ένα cafe στον Άλιμο και να έχω βγει μαζί του ραντεβού!!

Με κάλεσαν από το γραφείο συνοδών στον Άλιμο που συνεργάζομαι και μου είπαν οτι ο Νίκος ήθελε να με δει!! Ο Νίκος έπαιρνε ανά περιόδους αρκετές βίζιτες, αλλά εγώ ήμουν η σταθερή του..

Το σημερινό σενάριο ήταν ότι είναι ναυτικός και έλειπει μήνες σε ταξίδι και μόλις επέστρεψε στον Άλιμο. Εγώ είμαι η κοπέλα του, που έτρεξε να τον δει μόλις έφτασε, γιατί της έλειψε.

Έφτασα στο σπίτι του στον Άλιμο κατά τις 20:00 το βράδυ και χτύπησα το κουδούνι!!

Μόλις έκλεισε την πόρτα, τον έπιασα από την μπλούζα, κόλλησα μαζί του πάνω στον τοίχο και άρχισα να τον φιλάω. Τα χέρια του άρχισαν να τρέχουν πάνω στο κορμί μου και με φιλούσε με πάθος. Τραβήχτηκα από πάνω του και ξεκούμπωσα το φερμουάρ του παντελονιού του. Όπως είχαμε συμφωνήσει, δεν φορούσε εσώρουχα. Έπιασα το πέος του, που ήταν ήδη σκληρό και το κράτησα σφιχτά στο χέρι μου λέγοντας του πόσο μου έλειψε.

Το άφησα, τον κοίταξα λέγοντας του πόσο πολύ θέλω να με πάρει και περπάτησα όλο νάζι προς το δωμάτιο.. Έβγαλα το φόρεμα μου και μέτρησα ως το δέκα. Ήμουν σίγουρη ότι έκανε το ίδιο.

Στεκόμουν όρθια, φορόντας μόνο τα εσώρουχα μου και τις γόβες μου, τα πόδια μου ήταν ανοιχτά και τα χέρια μου ανάμεσα στα πόδια μου, χαιδεύοντας το απαλά. Ήθελε να είμαι μούσκεμα όταν έρθει κοντά..

Ήρθε κοντά πετώντας όλα του τα ρούχα με μανία, λες και είχαν πάρει φωτιά. Έβγαλε τα εσώρουχα μου με την ίδια μανία και με φίλησε.

Το πέος του ήταν τόσο σκληρό και όμορφο. Του φόρεσα το προφυλακτικό και έσκυψα μπροστά στο κρεβάτι, επιδεικνύοντας τα οπίσθια μου.

Μου έλεγε ότι λείπει τόσο καιρό στην θάλασσα και πόσο του έλειψα και πόσο πολύ θέλει να με πάρει. Ότι έχουν ξυπνήσει όλα του τα ζωώδη ένστικτα, ότι είμαι η πιο όμορφη γυναίκα στον Άλιμο και ότι θέλει να μπει μέσα μου!

Πήρε το λιπαντικό από το κομοδίνο και αφού ένιωσε ότι είμαι έτοιμη, μπήκε πίσω μου. Δεν ξέρω πως τα κατάφερνε κάθε φορά να κρατάει περισσότερο όταν ήταν πίσω μου. Άρχισε να με παίρνει γρήγορα, ενώ τον έσφιγγα μέσα μου.

Του είπα πόσο πολύ θα ήθελα να τελειώσει πάνω στα οπίσθια μου. Έβγαλε το προφυλακτικό και τελείωσε πάνω τους, φωνάζοντας μου ότι είμαι η πιο καύλα βίζιτα που έχει πάρει ποτέ στον Άλιμο!!!

Κάναμε ένα τσιγάρο μαζί και έκανα ένα ντουζάκι.. Τον χαιρέτησα και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη βδομάδα. Το σενάριο τότε θα ήταν εντελώς διαφορετικό. Αυτός θα ήταν ο καθηγητής κι εγώ η μαθήτρια του..

 

 

Search