Το πιο καυτό Call Girl της Βάρκιζας: Λάνα!

girls4

Τη σημερινή ιστορία μοιράστηκε μαζί μας η Λάνα, 26χρονo Call Girl από την Βάρκιζα!!

Ο Σπύρος και η Μίνα είναι λατρεμένοι μου πελάτες. Είναι εξαιρετικοί άνθρωποι και περνάμε πάντα όμορφα.

Η Μίνα ζει μόνιμα στην Βάρκιζα, ενώ ο Σπύρος ταξιδεύει πολύ και βρίσκεται εδώ κάποιους μήνες το χρόνο!!

Λατρεύουν και οι δύο τις γυναίκες και ξέρουν να περνάνε καλά!! Ξέρω ότι μέσα στα χρόνια, έχουν πάρει πολλά Call Girls από το γραφείο συνοδών στο οποίο εργάζομαι στην Βάρκιζα!! Όποια συνοδός έχει περάσει χρόνο μαζί τους, έχει να πει τα καλύτερα!

Την Μίνα την βλέπω συχνότερα και μόνη της, συνηθίζει να περνάει και η ίδια αρκετό χρόνο με escorts όταν ο Σπύρος λείπει σε ταξίδια!

Με ενημέρωσαν από το γραφείο συνοδών που συνεργάζομαι, ότι έχω ραντεβού μαζί τους το απόγευμα!

Έφτασα στο σπίτι τους στην Βάρκιζα και πάρκαρα.. Η Μίνα με περίμενε έξω και ήρθε κοντά μου και με φίλησε..

Μπήκαμε στο σπίτι και πήγαμε στην πίσω αυλή.. Ο Σπύρος καθόταν εκεί και μας περίμενε!! Καθίσαμε για λίγο όλοι μαζί και είπαμε τα νεά μας!

Ο κήπος του σπιτιού, δεν είχε πρόσβαση από έξω, οπότε κανείς δεν μπορούσε να δει τι γίνεται μέσα. Έχουμε παίξει αρκετές φορές οι τρεις μας σε αυτό τον κήπο..

H Mίνα με πλησίασε, στάθηκε μπροστά μου και άρχισε να με φιλάει αργά στον λαιμό και τους ώμους μου.. Έβγαλε αργά το φόρεμα μου και το άφησε να πέσει! Ο Σπύρος ήρθε πίσω μου και άρχισε να χαϊδεύει και να γλείφει την πλάτη μου!

Η Μίνα θέλοντας να τον πειράξει, του έλεγε ότι λίγες μέρες πριν, στον καναπέ δίπλα μας, με έκανε να τελειώσω τόσο έντονα που μας άκουσε όλη η Βάρκιζα!!!

Ήταν και οι δύο πολύ ερεθισμένοι!!

Άρχισα να την γδύνω και να την φιλάω με πάθος.. Ενώ ο Σπύρος πέταξε τα ρούχα του στο σωρό που είχαν ήδη δημιουργήσει τα δικά μας!!

Μας τράβηξε και τις δύο από το χέρι και μας πήγε στον καναπέ! Μας ρώτησε αν εννοούμε αυτό τον καναπέ γελώντας!

Η Μίνα ξάπλωσε, χώθηκα ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να την γλείφω και έβαλα τα δάχτυλα μου μέσα της.. Ο Σπύρος ήρθε πίσω μου, φόρεσε το προφυλακτικό και μπήκε μέσα μου!

Άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου έντονα.. Λίγα δευτερόλεπτα μετά η γλώσσα μου και τα χέρια μου συγχρονίστηκαν με το ρυθμό του!!

Δεν μας πήρε πολύ ώρα για να τελειώσουμε και οι τρεις μαζί.. Δυνατά, σχεδόν ταυτόχρονα και φωνάζωντας!!

Κάναμε ένα τσιγάρο όλοι μαζί, ενώ συζητούσαν ότι είμαι ένα από τα αγαπημένα τους Call Girl και σίγουρα το πιο σέξι και καυτό σε όλη την Βάρκιζα, πριν συνεχίσουμε με τον δεύτερο γύρο!!!

Search