Εξομολογήσεις ενός Call Girl – Νάστια

Εξομολογήσεις ενός Call Girl - Νάστια

Οι ιστορίες των Call Girls, συνεχίζονται.

Πιπεράτες, σέξι, περίεργες, έντονες. Διαλέγουμε τις καλύτερες και τις μοιραζόμαστε μαζί σας!

Υπάρχουν τόσα φετίχ που ξέρουμε κι άλλα τόσα που δεν ξέρουμε..

Ένα από αυτά που σίγουρα ξέρουμε όλοι, είναι το φετίχ με το ..μάτι!!

Σήμερα η ιστορία μας έχει να κάνει με κάτι τέτοιο..

Την ιστορία μοιράστηκε μαζί μας η Νάστια , 23χρονών, escort, από την Mολδαβία.

Η Νάστια είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα. Τόσο όμορφη που και το να την κοιτάς και μόνο, είναι άκρως ηδονικό.

Ας δούμε λοιπόν την ιστορία όπως μας την διηγήθηκε η Νάστια..

Έφτασα στο σπίτι του την προγραμματισμένη ώρα και χτύπησα το κουδούνι, μου άνοιξε ένας άντρας γύρω στα 40, πολύ γοητευτικός και ευγενικός. Περάσαμε στο σαλόνι, όπου καθίσαμε για λίγο και συζητήσαμε.

Μου εξήγησε ότι το φετίχ του είναι να βλέπει κοπέλες να παίζουν με τον εαυτό τους και τα παιχνίδια τους.. Είχε ζητήσει να έχω μαζί μου έναν δονητή, τον οποίο είχα στην τσάντα μου.

Το πλάνο ήταν πώς εγώ θα παίξω μόνη και αυτός απλά θα καθίσει στην πολυθρόνα απέναντι από το κρεβάτι να με κοιτάζει!

Μου έδειξε που είναι η κρεβατοκάμαρα και μου είπε να βολευτώ σαν στο σπίτι μου! Κάθισε στην πολυθρόνα του και χαλάρωσε.

Πήγα ως το μπάνιο να φρεσκαριστώ και γύρισα στο δωμάτιο..

Είχε ήδη χαμηλώσει τα φώτα και είχε ανάψει τσιγάρο.. Στάθηκα δίπλα στο κρεβάτι και τον κοίταξα προκλητικά.

Άρχισα να βγάζω αργά το φόρεμα μου από τους ώμους μου, χαϊδεύοντας απαλά τον λαιμό μου. Το κατέβασα λίγο ακόμα, τόσο ώστε να φαίνεται το σουτιέν μου και πέρασα τα χέρια μου απαλά πάνω από το στήθος μου, κοιτώντας τον έντονα στα μάτια.

Δάγκωσα τα χείλη μου και αυτή την φορά πήγα τα χέρια μου στους γοφούς μου, γυρνώντας του την πλάτη. Έσκυψα ελαφρά, παιχνιδιάρικα και σήκωσα αργά και βασανιστικά το φόρεμα μου μέχρι την μέση μου. Γύρισα και τον κοίταξα, ήθελα να δω πόσο το απολαμβάνει..

Πλησίασα προς το μέρος του, σταμάτησα ακριβώς μπροστά του, έβγαλα το φόρεμα μου και το άφησα στα πόδια του.. Έσκυψα προς τον λαιμό του, τόσο ώστε να έρθω αρκετά κοντά για να με μυρίσει και γύρισα πηγαίνοντας αργά προς το κρεβάτι.

Έπιασα την τσάντα μου, έβγαλα τον δονητή μου και τον ακούμπησα στο κρεβάτι! Έβγαλα αργά τα εσώρουχα μου, χαϊδεύοντας το στήθος και την κοιλιά μου.

Έβαλα τα μαξιλάρια στο κεφαλάρι του κρεβατιού και κάθισα στο κρεβάτι. Άνοιξα τα πόδια μου και άρχισα να γλείφω τα χείλη μου και να τον κοιτάω πρόστυχα. Είχα ερεθιστεί και εγώ με την ιδέα του σόου!

Έπιασα το στήθος μου με τα χέρια μου και άρχισα να το χαϊδεύω απαλά για λίγο, μέχρι να ερεθιστούν οι ρώγες μου και να γίνουν πέτρα. Τις έπιασα με τα δάχτυλα μου και άρχισα να παίζω μαζί τους. Τις έτριβα, τις τραβούσα ελαφρά και τις έσφιγγα ανάμεσα στα δάχτυλα μου.

Έβλεπα πόσο τον ερεθίζει να με κοιτάει και μου άρεσε..

Τα χέρια μου κατέβηκαν αργά στην κοιλιά μου και μετά στους μηρούς μου. Άνοιξα καλύτερα τα πόδια μου και πέρασα απαλά το χέρι μου πάνω από το αιδοίο μου. Το άνοιξα λίγο, για να του δείξω πόσο ερεθισμένη είμαι και μετά σταμάτησα.

Χαμογέλασα και τον κοίταξα.

Πήρα τον δονητή στο χέρι μου και άρχισα να τον γλείφω, με τα μάτια μου καρφωμένα στον Ηλία.

Μπαινοέβγαινε αργά και βαθιά στο στόμα μου, έπαιζα μαζί του με την γλώσσα μου, όπως ακριβώς θα έκανα και σε αυτόν αν ήταν στην θέση του δονητή μου.

Έβλεπα το πέος του όρθιο μέσα από το παντελόνι του, ήταν έτοιμο να σπάσει το φερμουάρ, αλλά δεν είχε πλησιάσει το χέρι του εκεί. Απλά με κοιτούσε, με το ένα του χέρι να κρατάει το ποτό του και το άλλο το τσιγάρο του.

Σταμάτησα και κατέβασα αργά τον δονητή από το στόμα μου στο στήθος μου, μετά στην κοιλιά μου και μετά ανάμεσα στα πόδια μου.

Άνοιξα τα πόδια μου καλύτερα και άρχισα να τον τρίβω απαλά πάνω στην κλειτορίδα μου. Τα μάτια του ήταν καρφωμένα πάνω μου, παρακολουθούσαν κάθε μου κίνηση. Του άρεσε τόσο πολύ αυτό που έβλεπε και φαινόταν!

Τον έβαλα μέσα μου αργά και βαθιά και τον κράτησα εκεί. Ταυτόχρονα άρχισα να χαϊδεύω την κλειτορίδα μου. Γρήγορα, έντονα, με πάθος. Το στήθος μου ανεβοκατέβαινε από την ανάσα μου που είχε βαρύνει. Μου άρεσε τόσο πολύ η αίσθηση.

Πιο γρήγορα, πιο δυνατά, χωρίς να βγάλω τον δονητή από μέσα μου! Ήμουν κοντά..

Τελείωσα δυνατά, με τα βογγητά μου να έχουν γεμίσει το δωμάτιο και τον Ηλία να με κοιτάει σαν υπνωτισμένος, με λάγνο βλέμμα και ένα τεράστιο χαμόγελο.

Ξεκούμπωσε το παντελόνι του και έβγαλε το πέος του έξω. Ήταν τόσο ερεθισμένος!

Σηκώθηκα στα τέσσερα και του γύρισα την πλάτη μου. Ήξερα πόσο λάτρευε την θέα από τα οπίσθια μου.

Έβαλα ξανά τον δονητή μέσα μου και άρχισα να παίζω μαζί του έντονα. Έμπαινε μέσα μου γρήγορα και δυνατά. Ένιωθα τις συσπάσεις μου να είναι όλο και πιο συχνές, όλο και πιο έντονες. Ο προηγούμενος οργασμός, ήταν ακόμα φρέσκος και ήταν όλα τόσο μα τόσο ευαίσθητα.

Ο Ηλίας είχε ήδη αρχίσει να παίζει με το πέος του. Το ίδιο έντονα και γρήγορα με εμένα. Μου είπε πόσο θα ήθελε να με δει να ξανατελειώνω και να τελειώσει και αυτός μαζί μου.

Αύξησα την ένταση, με το ελεύθερο χέρι μου έσφιγγα τα σεντόνια. Οι παλμοί μου είχαν ανέβει, η ανάσα μου ήταν τόσο γρήγορη που πάλευα να αναπνεύσω και ήθελα σαν τρελή να τα κάνω όλα μούσκεμα.

Ο οργασμός δεν άργησε. Νομίζω πως και εκείνος περίμενε εμένα. Την στιγμή που φώναξα ότι τελειώνω, τον άκουσα κι αυτόν να γρυλίζει και να μου λέει ότι τελειώνει και εκείνος.

Έβγαλα τον δονητή και γύρισα προς το μέρος του. Τον κοίταξα και μου χαμογέλασε.

Μου είπε πόσο όμορφο ήταν το θέαμα και πόσο του άρεσε που έπαιξα για εκείνον. Έκανα ένα ντουζάκι, τον χαιρέτησα και έφυγα.

Τον βλέπω ακόμα, αρκετά συχνά και απολαμβάνω πολύ το παιχνίδι μας!

Search